FMy - Strona 281

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
punys
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: punys » 14 lis 2005, 16:36

Petere pisze:
Pomoc: Emmanuel Colio/Almagno/, Ronaldinho...
Atak: Michel Platini
tak w pomocy top chyba inny Ronaldinho nie ten z Barcy co nie? :wink: jeśli nie to napisz może dokładnie jego nazwisko bo jak pewnie znam życie to jest kilku Ronaldinho, tak samo jak jest wielu Raulów
Myślałem że Platini już nie gra zawodowo :D

fajnie masz że tacy skuteczni są, ale np. ja nie kombinuje z treningami, po prostu troche dalszy plan, najważniejsza dla mnie jest taktyka i to co mają robić gracze, czyli ustawiam poszczególnym graczom czy mają przetrzymywać piłkę, itd. zaraz ide grać w NBA Li... ups! FM2006 :D

Nigazz a może tak na serio wrzucisz screena, albo wrzuć gdzieś linka do save'a. chętnie lookne na to :)
RONALDINHO - Ronaldo dos Passos Linduino (Joinville)
Michel Platini - brazylijczyk czytałem o nim w jakimś poście - tylko w Lechii po pół roku już się burzy że chce iść do lepszego zespołu

Tylko ja gram z włączonymi zawodnikami z ARG i BRA nie wiem czy są dostępni inaczej!

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 14 lis 2005, 18:37

Mam problem. Gram Lyonem i nikt nie che do mnie przyjsc. Tacy zawodnicy jak; Spector, Huth, Glen Jonson, Chivu, Bonera, i wiele innych nie cche do mnie przyjsc. Ich kluby sie zgadzają na trensfer daje im duzo tygoniono nawte 80 tys. a oni i tak nie chcą. Przciez Ol. Lyon to dobry klub to czego nie chceą przejsc do mnie

Awatar użytkownika
adriano100
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 14 lis 2005, 18:56

pewnie dlatego ze za slaba liga . powinienes zwojowac cos w LM zeby podniesc prestiz ligi francuskiej .

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 14 lis 2005, 19:11

adriano100 pisze:powinienes zwojowac cos w LM zeby podniesc restiz ligi francuskiej.

To też nie zawsze musi coś dać. Z własnego doświadczenia wiem, że można wygrywać, co tylko się da, ale i tak nikogo dobrego nie kupimy, bo inne zespoły z naszej ligi również muszą grać na dobrym poziomie na arenie międzynarodowej. Tylko wtedy podwyższa się reputacja danej ligi.

punys
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: punys » 14 lis 2005, 22:10

właśnie zrobiłem 4 transwery życia w Lechii
Rafał Loda wart 140tyś $ sprzedany do Legii za 5 baniek i 50% z następnego transferu
Jakub Kalinowski 170 tyś $ wypożyczony do Legii za Milion
Przemysław Kazimierczak 95 tyś $ sprzedany za 2 miliony
Daniel Cruz 14 tyś. wypożyczony do Szachtara Donieck za 2 miliony

Cruz i Kalinowski wracają po sezonie bo nie mają dalszych opcji transferowych

za tą kasę przychodzi już do mnie 4 brazylijczyków i argentyńczyk na ich pozycje (młodsi i lepsi) i jeszcze zostaje mi połowa kasy

życze wszystkim podobnych transwerów :D

Awatar użytkownika
Kujon
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kujon » 14 lis 2005, 23:40

ja się musze pochwalić moim niewypałem transferowym życia....nazywa się:

Paul Robinson

Gram Interem (tak na początek, żeby poznac gre i się rozeznać co i jak), brakowało mi bramkarza bo Toldo na emeryture szedł...i postanowiłem kupić anglika za 26 mln euro :!: patrze jego statsy i chwytanie 19, reszta po 17....więc sobie myśle, super bramkarz na pare lat...i kupiłem...przez 6 miesięcy miał 8 :!: kontuzji...w 6 meczach puścił 18 bramek :| do tego patrze na jego statsy w czerwcu a tu....chwytanie z 19 do 15 :| a reszta jak było 17....to jest 12-13...i mój bramkarz U-20 wygląda lepiej...wart był 14 jak go kupiłe, teraz 2.7 mln....a jak u was z nim, kupił go ktoś ??

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 777

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 15 lis 2005, 8:38

Ja do lyonu obroncow tylko kupilem standard z 2k5 hubschman + kompany , kupuj do lyonu mniej znnaych graczy i ich promuj(kompany i hubschman przyjda tylko nie wiem czy masz tyle kasy zeby na nich wylozyc) mozesz sprobowac z krelonem vittim albo obermanem zeby ziwekszyc konkurencje w ataku

Angielscy bramkarze sux! Lepiej kupic jeszcze dudka na te 2-3 sezony a pozniej pomysl ewentualnie o freyualbo o tym bramkarzu z cska i jakos sensownie wydaj te pieniadze choc inter jest znany z udanych transferow ^^

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 15 lis 2005, 14:06

Kompany do mnie nie przydzie. Po prosu nie chce. Czyli nie mam szans kupić zadnych znanych i dobrych piłkarzy???

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 lis 2005, 14:26

Kujon pisze: Paul Robinson

U mnie w Tottenhamie...nie było na niego mocnych. Jak grał to na 8,9 czasami na 10. Ale rzeczywiście jest to bramkarz kontuzjogenny(na szczęście się przed tym zabezpieczyłem kupując niezłego Cerny'ego). I poczekaj..daj mu czas aby się wykurował, a stasty powinny wrócić do normy.

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 777

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 16 lis 2005, 0:08

Proto mozesz sobie odpuscic jak juz kogos chcesz na brame to oblookaj kim young kwanga. Kompany to jest wydatek 15-16m euro nieco mniej bo 10 dasz za van den borrea ale za 8 to juz Hertinge mozna pociagnac z Ajaxu.
Moja obrona w tej chwili wyglada mniej wiecej tak J.Berthod-V.Kompany-Hubschman-Jones/Reveliere. Jesli chodzi o mlodych i w miare tanich to mozesz sprobowac z Barzgali(nie wiem czy dokladnie tak to sie pisze) i Laminem Oja mysle ze do ligii rosyjskiej przyjda przynjamniej ten 2 :D.

Awatar użytkownika
zioło
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zioło » 17 lis 2005, 15:28

Cześć. Wie ktoś może gdzie znajde mini image do football manager 2006 albo jakiegoś cracka?? Czekam na szybką odpowiedź.

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 17 lis 2005, 19:46

Kogo polecacie na Bramkę do dobrego klubu. Do 4mln

kwasu90
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kwasu90 » 19 lis 2005, 14:18

cze a co sadzicie o legii?? nawet niezla kasa na początek!! kogo radzicie sprowadzic??

Awatar użytkownika
shevcento
Rezerwowy
Rezerwowy

...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: shevcento » 20 lis 2005, 12:00

Polecam każdemu znanego ze wcześniejszych wesji Leonardo Pischullini'ego ...jest gwiazdą mojego Rimimi, zajmuje 8 miejsce w Serie B po 14 kolejkach....na wyjazdach gram z kontry i defensywnie, zawsze mam przewaga w strzałach ,posiadaniu itp a słabe wyniki. U siebie zaś odwrotnie na 7 meczy 3 wygrane 4 remisy ale w każdym meczu to rywal ma przewagę i dopiero w 2 połowie wszystko dochodzi do normy i moji piłkarze coś grają...

Awatar użytkownika
barti-bartek
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 20 lis 2005, 13:23

Ja gram dalej Borussią Dortmund. I kupiłem sobie Simone Inzaghi. I w ataku mam Koller-Inzaghi a Smolarek gra na prawym skrzydle. Przedłużyłem kontrakt z klubem do 2009 roku :lol: i chciałem przejść do Legii ale się rozmyśliłem :lol: bo lepsza liga niemiecka i więcej na transfery

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”