Nie sposób ocenić czy będzie to krok do przodu, podobnie było w meczu z Schalke, po którym przyszła klapa z Leverkusen.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 11 mar 2012, 18:24
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 11 mar 2012, 20:46
Został mi awans Bayernu z Basel do 400 zł. Mógłbyś nie oglądać meczu i pójść na jakąś imprezęEbi pisze:No cóż, pierwsz raz od dawna nie oglądałem meczyku z powodu imprezy (w ogóle w weekend nic) i od razu trafiło się 7-1Tak samo początek sezonu - mieli wspaniałą serię, a ja prawie wcale w tym nie uczestniczyłem z powodu pracy, grilli, imprez itp.
Slim91

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 13 mar 2012, 20:07
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 13 mar 2012, 20:09
Olewają LMCzemu Schweni nie gra
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 13 mar 2012, 20:18
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 13 mar 2012, 20:40
Niestety zawitałem własnie przed kompaMirek15 pisze:Został mi awans Bayernu z Basel do 400 zł. Mógłbyś nie oglądać meczu i pójść na jakąś imprezęEbi pisze:No cóż, pierwsz raz od dawna nie oglądałem meczyku z powodu imprezy (w ogóle w weekend nic) i od razu trafiło się 7-1Tak samo początek sezonu - mieli wspaniałą serię, a ja prawie wcale w tym nie uczestniczyłem z powodu pracy, grilli, imprez itp.
![]()
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 13 mar 2012, 20:53
Smashing Pumpkins
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 13 mar 2012, 20:58
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 13 mar 2012, 21:36
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 13 mar 2012, 21:52
Jak wspomniałem - rok temu Inter tez stał na przegranej pozycji, w Manchesterze Basel wbiło 3 gole i United walczyli rozpaczliwie o remis!KajoFC pisze:Bayern nieźle ciśnie Basel i w statystykach ma wyraźna przewagę nad Szwajcarami atakując raz za razem. Goście dzięki Sommer'owi utrzymywali się na powierzchni dość długo, ale przy takiej przewadze gospodarzy bramki musiały w końcu wpaść. Myślę, że to koniec meczu dla Basel wątpię, żeby Bayern stracił 2 bramki i nie strzelił żadnej.
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 13 mar 2012, 22:35
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 13 mar 2012, 22:54
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 mar 2012, 22:57
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 13 mar 2012, 23:59
Pewnie znowu będzie ktoś wiedział w jakich kulkach są drużyny i traficie na APOEL.Ebi pisze:Poprosze teraz o Apoel, a w półfinale może być zwycięzca pary Marsylia - BenficaI będzie finał u siebie
Slim91
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 14 mar 2012, 18:58
Ebi
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio