FMy - Strona 283

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
chinczyk120
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chinczyk120 » 21 lis 2005, 19:19

potrzeboje jakiegos pomocnika prawego taniego i dobrego a pierwszea lige polska :D

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 21 lis 2005, 19:19

Na obrone polecam ci Giode kupisz go za ok 800 tys, dobrze. u mnie w legii gra bardzo dobrze. Gdy bedziesz mu zaproponywal kontrakt to on pewnie nie berdzie chciał, ( tak było u mnie) ale dałem mu max kasy jaką moglem i sie zgodził. Na pomoc polecal ci Kazimierczaka. Tez go mialem w Legii. W debiucie 2 gole z dystansu. Moze spróbuj sciągność Zienczuka. Ja go wymieniłem za Sokołowskiego ( Wisła sie zgodzila)
Ja teraz gram Totenhamem Londyn. idzie mi znakomice. W tabeli jestem 1 z 3 pkt przewagi nad Chelesa. Bardzo sie zdziwiłęm gdy wygrałem z Arsenalem 3-0, bo w 1 zesonie nigdy nie grałem tak dobrze. następnie pokonałem Chelsea 1-0. teraz zamierzam kupić bocznych obronców. Moi nie gralą źle ale chce lepszych. Kogo mi polecicie???. Na środku mam Kinga i Luizao. Grają bardzo dobrze. Straciłem tylko 7 goli w lidze. W ataku niezawodny Def. Drugi napastnik to na zmiane raz Delgado, potem Mido i Rasiak ( gra dobrze). W nowym sezonie che tez zmocnić pomoc. Marzy mi sie MESSI, ale bedzie trudno go sciągnąc. Jak sądzicie czy bedzie chciał do mnie przyjsć. Piszcie co sądzice o moim zespole

Sorry że post pod postem, ale nie dokonczyłęm jednego zdania. W ataku niezawodny Defoe. a nie Def.

Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 21 lis 2005, 19:56

a jakis dobry i nie drogi pomocnik bo mam kazmierczaka ale on nie gra tak jak bym od niego tego oczekiwal i za niego gra latka wiec mowie potrzeboje dobrego pomocnika nie jakiego cieniasa zienczuka

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 lis 2005, 20:05

Gram Manchesterem United.Jest styczen 2005 i potrzebuje wzmocnień na 2 pozycjach.Środkowy obronca i ofensywny pomocnik(obojenie na ktora strone,choc najchetniej prawy lub srodek).Mam na te cele 38,5 mln euro.Poradźcie jak tym zagospodarować,aby ściągnąć dwóch perspektywicznych zawodników,którzy pomogą mi sięgnąć po najwyższe cele 8)
Jeśli chodzi obrońcę zastanawiam się między Mexessem,a Passanenem.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 21 lis 2005, 20:07

boba32 pisze:
kulekfcb pisze:
boba32 pisze:No troche czekam ale wcale nie jest długo. Ostatnio Wisła Kraków, Grecja i Meksyk zlożyły mi propozycje prowadzenia ich klubów. Odrzuciłem. Komentujcie co sadzicie o tym. :lol:
Ja bym na Twoim miejscu poszedł do jakiegoś klubu. Jak możesz weź Wisełkę. Dalej prowadź WKS, a dodatkowy klub pomoze Ci zwiększyć reputacje odrazu będzie ciekawsza gra.
Ja juz odrzucilem oferte wisly. Teraz mam zamiar poczekac do czerwca 2008 r. i wtedy objac jakis klub polski ktory bedzie wolny a mam nadzieje ze tak sie stanie. Co o tym sadzicie ??????????? :lol:
To sprawdz moze juz jakis klub jest do objęcia. NIe koniecznie polski klub musisz wziąć. Ja bym wybrał najlepsza ofertę z mozliwych.

morświn sprawdz na lewa obronę fabio santosa( sao paulo) , na prawą proponuję vanden borre, świetny i młody zawodnik. Nie weim czy w Anglii się sprawdzi ale możesz spróbować Hitlesperger, nie weim czy dobrze napisałem ale jak coś to gra w Hanoverze96. Zamisat MEssiego sprowadź Ben Arfe z Lyonu :wink:

El magico
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El magico » 21 lis 2005, 20:09

i wicemistrzostwo legia:( kazimierczak nawet niezle sobie u mnie radzi polecam napierałe i lukasiewicza nwet niezli defensorzy

Awatar użytkownika
adique
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adique » 21 lis 2005, 20:12

Cris7 pisze:Gram Manchesterem United.Jest styczen 2005 i potrzebuje wzmocnień na 2 pozycjach.Środkowy obronca i ofensywny pomocnik(obojenie na ktora strone,choc najchetniej prawy lub srodek).Mam na te cele 38,5 mln euro.Poradźcie jak tym zagospodarować,aby ściągnąć dwóch perspektywicznych zawodników,którzy pomogą mi sięgnąć po najwyższe cele 8)
Jeśli chodzi obrońcę zastanawiam się między Mexessem,a Passanenem.
Freddy Guarin
Messi
Jermiane Jens
Svensson

Prosze bardzo

A ja Hearts zakonczylem 2 sezon na 5 miejscu ale z pucharem szkocji. na transfery dostalem az 29 milononow euro. Kupilem Jensa i Guarina(z wolnego). musze kogos dokupic. Oplaca sie Phila Jagielke za 12 mln czy Hugo Viane za 14mln ?

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 21 lis 2005, 22:52

kulekfcb pisze:Nie weim czy w Anglii się sprawdzi ale możesz spróbować Hitlesperger, nie weim czy dobrze napisałem ale jak coś to gra w Hanoverze96.
grał już w aston villi w zeszlym sezonie, i nie gra w hanowerze tylko w stutgarcie :roll:

Awatar użytkownika
adique
Kontakt:

aaaa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adique » 23 lis 2005, 8:58

ja hitzlpergera mam w hearts i po pieci meczach trzeciego sezonu ma note 9.75 :!: :!: :!: :!: Kupilem go za marne grosze. Mój skład to :

Lenny Pidgeley----Fytanidis-----Gioda-----Beyhan----O'Brien ---Fabrice Fernandes-------Inamoto-----Jens---Hitzlsperger-------Vitti------V. Hleb

Ławka :

Koprivec
Klein
Guarin
Hjalmar
Sebastian Larsson
Lukas Zelenka
Szilard Nemeth

Awatar użytkownika
Fler
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fler » 23 lis 2005, 13:48

Ja jak narazie po 4 meczykach Korona mam 8 punktów i dosc dobrze mi idzie nawet Piechna ma jak narazie 3 bramki :D

Awatar użytkownika
zioło
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zioło » 23 lis 2005, 14:32

Jaką taktyke polecacie mi do Amiki Wronki, bo na razie średno mi idzie :/??

waldu2
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: waldu2 » 23 lis 2005, 17:21

a ja gram Celticiem :D:D kupilem kazmierczaka z pogoni ma dobra waruny :D:D

skonczylem pierwszy sezon na 2 miejscu, jak zrobie zakupki to postaram sie wrzucic printscreena

Awatar użytkownika
adique
Kontakt:

a

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adique » 23 lis 2005, 17:31

ej waldu2 szczerze to nie wiem jak mogles zajadz 2 miejsce. Jak sie gra celticem to sie powinno 1 z ogromna przewaga. Bo u mnie na przyklad w 2 sezone celtic mial przewage nad druga druzyną az 18 ptk. Mialem wlasnie mecz z Celtami i zremisowalem 1:1. Jestem w 3 sezonie 2 w lidze za celticem ktory bilansem bramek tylko mi ustempuje.
Pozdro! Dobrze ze ktos gra tak jak ja szkocka lige. :D

Awatar użytkownika
zioło
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zioło » 23 lis 2005, 19:04

To jak nie grał nikt tu Amicą, że nie może mi jakieś taktyki polecić bo ta z fm 05 nie sprawdza sie u mnie w 100 % :]

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 23 lis 2005, 19:11

zioło pisze:To jak nie grał nikt tu Amicą, że nie może mi jakieś taktyki polecić bo ta z fm 05 nie sprawdza sie u mnie w 100 % :]

Spróbuj te:

Pierwsza, druga, trzecia.

Mam nadzieje, że choć jedna się sprawdzi w Amice ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”