Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 sie 2009, 22:53
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 12 sie 2009, 23:00
Co ty mówisz o MarchisioBoromir pisze:Z tym że kontrakt we Florencji dostał właśnie na te nieszczęsne 3 lata. Secco mówił, że Fiorentina dała mu takie warunki jakie chciał dostać w Turynie. Sorry, ale trzy lata to ja nie wiem czy u nas Marchisio pogra, co dopiero 32 letni Zanetti.
Kaski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 sie 2009, 23:13
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 12 sie 2009, 23:26
Kaski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 14 sie 2009, 13:22
Wg mnie Ferrara tutaj sugeruje jakby Zanetti negocjował już od jakiegoś czasu z Fiorentiną a po spotkaniu z Secco sprawy nabrały szybszego tempa. Tylko, że nasz były już zawodnik nigdy nie robił nieczystych ruchów w stronę naszego klubu - czy podczas Serie B, gdzie mógł domagać się odejścia, bo kiedy podpisywał kontrakt sytuacja była zupełnie inna czy później. Prawda zapewne leży pośrodku."Kiedy spotkałem się z kierownictwem klubu, dostałem jasną informację, że Zanetti będzie jednym z tych, na których będę mógł liczyć w nowym sezonie" - zaczął Ciro. "Podczas obozu przygotowawczego Cristiano udzielał się naprawdę znacząco, byłem bardzo zadowolony z jego postawy. W zeszłym tygodniu piłkarz wziął mnie na bok i zapytał, czego może się spodziewać w nowym sezonie jeśli chodzi o linię pomocy. Powiedziałem mu otwarcie, że transfer Felipe Melo na pewno podniesie konkurencję w tej formacji, ale zapewniłem, że znajdzie się miejsce dla każdego. Zanetti wydawał się być zadowolony z tej odpowiedzi, ale potem poszedł porozmawiać jeszcze z Alessio Secco. Potem zachowywał się już zupełnie inaczej. Sytuacja zmieniła się na tyle diametralnie, że zawodnik poprosił mnie, żebym nie powoływał go na mecz z Villarrealem". Na koniec dodał: "Mówię o tym wszystkim tylko dlatego, że uważam, że słuszne jest, jeśli ktoś bierze odpowiedzialność za to, co mówi i robi".
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 14 sie 2009, 14:07
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 14 sie 2009, 14:12
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 14 sie 2009, 14:23
Tak podejrzewałem (to było moim zdaniem najbardziej logiczne ustawienie), ale jeden user na jp wprowadził mnie w błąd. Dzięki.maciek_88 pisze:Więc wg mnie to było 4-3-3 z Camorem, Rossim i Gilą w ataku, za których potem odpowiednio grali Pepe, Quagliarella i Iaquinta.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 14 sie 2009, 14:30
Z tym, że jeszcze jest taka kwestia, że za Marchisio wszedł... Grosso i on jak najbardziej grał na lewym skrzydle, więc może w tym momencie zaczęli grać 4-4-2.10 pisze:Tak podejrzewałem (to było moim zdaniem najbardziej logiczne ustawienie), ale jeden user na jp wprowadził mnie w błąd. Dzięki.maciek_88 pisze:Więc wg mnie to było 4-3-3 z Camorem, Rossim i Gilą w ataku, za których potem odpowiednio grali Pepe, Quagliarella i Iaquinta.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 15 sie 2009, 0:51
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaski » 16 sie 2009, 0:53
Kaski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 16 sie 2009, 14:01
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 16 sie 2009, 14:36
Ostatnio pojawiły się plotki o zainteresowaniu Fenerebahe Grygerą. Turcy dają 5 mln, JUVE chce 6, podobobno coś też myśli o Zdenku Barca. Więc przy ewentualnym odejściu CzechaAha, no i co do przyjścia Zaccardo -![]()
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 17 sie 2009, 20:26
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 17 sie 2009, 20:48
(L)oczkerson
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio