Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 21 gru 2025, 18:53
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 21 gru 2025, 18:59
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 21 gru 2025, 19:01
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 21 gru 2025, 19:50
Nie bardzo wierzyłem w wygraną jeszcze przed meczem, ale wydaje mi się, że w tym sezonie generalnie jest większa chęć niż w trzech poprzednich. Dużo brakuje do zapierdalania i pozytywnego nastawienia jak za Ole, ale w tej kwestii widać światełko w tunelu - pytanie tylko na jak długo? Teraz do braku pomysłu w rozegraniu dochodzą jeszcze kontuzje i PNA, a brak kluczowych zawodników z Amorimem za sterami raczej przerodzi się w upadek chęci niż w wypromowanie nowych "gwiazd".
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » 21 gru 2025, 19:54
FILIPPO828

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 21 gru 2025, 20:15
Rok temu bym się zgodził z częścią tego, z "nowy trener"FILIPPO828 pisze: ↑21 gru 2025, 19:54"Nowy trener, nowe nadzieje, ten sam ból głowy w sobotnie popołudnie".
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 21 gru 2025, 22:05
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 23 gru 2025, 12:22
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 23 gru 2025, 12:53
Czytałem, że Semenyo ma iść na wahadło i ma być dobry po obu stronach ze względu na elastyczność taktyczną. Nie przekonuje mnie to tak jak mnie nie przekonywał duet Diallo i Mbeumo, który w prawdzie gra dużo lepiej niż przewidywałem, ale imo Bryan się w nim marnuje i nie pokazuje pełni potencjału przez dublowanie się oraz grę za bardzo na środku. Trochę go rotuje wymienność pozycji, ale to dalej nie to samo.Bassu pisze: ↑23 gru 2025, 12:22Czytam, że idziemy na noże z City o Semenyo. Ciekawe jak chcemy to wszystko upchać tam z przodu przy tej taktyce oraz jakie binokle założyć Amorimowi, by zobaczył że najważniejszy do przebudowy jest środek pola i jakakolwiek alternatywa dla Dalota. Jak widać kontuzja Bruno to za mało.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FILIPPO828 » 23 gru 2025, 13:04
Mr.Chris pisze: ↑23 gru 2025, 12:53Czytałem, że Semenyo ma iść na wahadło i ma być dobry po obu stronach ze względu na elastyczność taktyczną. Nie przekonuje mnie to tak jak mnie nie przekonywał duet Diallo i Mbeumo, który w prawdzie gra dużo lepiej niż przewidywałem, ale imo Bryan się w nim marnuje i nie pokazuje pełni potencjału przez dublowanie się oraz grę za bardzo na środku. Trochę go rotuje wymienność pozycji, ale to dalej nie to samo.Bassu pisze: ↑23 gru 2025, 12:22Czytam, że idziemy na noże z City o Semenyo. Ciekawe jak chcemy to wszystko upchać tam z przodu przy tej taktyce oraz jakie binokle założyć Amorimowi, by zobaczył że najważniejszy do przebudowy jest środek pola i jakakolwiek alternatywa dla Dalota. Jak widać kontuzja Bruno to za mało.
Co do przebudowy środka, w zimie mamy kupić tylko to co jest dostępne na rynku, niezależnie czy jest to priorytet numer jeden, czy trzy. Rozsądna taktyka, bo nie stać nas na płacenie 200% ceny za zawodnika. Semenyo może być sytuacją teraz albo nigdy, ponieważ ktoś za niego tą klauzulę wpłaci. Szkoda tylko, że u nas będzie kolejnym zawodnikiem zmuszonym do gry na nieswojej pozycji.
FILIPPO828

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 23 gru 2025, 13:39
Semenyo przyjąłbym z otwartymi rękoma, tylko u nas to potrzeba środkowych obrońców za Van Dijka i Konate.FILIPPO828 pisze: ↑23 gru 2025, 13:04Mr.Chris pisze: ↑23 gru 2025, 12:53Czytałem, że Semenyo ma iść na wahadło i ma być dobry po obu stronach ze względu na elastyczność taktyczną. Nie przekonuje mnie to tak jak mnie nie przekonywał duet Diallo i Mbeumo, który w prawdzie gra dużo lepiej niż przewidywałem, ale imo Bryan się w nim marnuje i nie pokazuje pełni potencjału przez dublowanie się oraz grę za bardzo na środku. Trochę go rotuje wymienność pozycji, ale to dalej nie to samo.Bassu pisze: ↑23 gru 2025, 12:22Czytam, że idziemy na noże z City o Semenyo. Ciekawe jak chcemy to wszystko upchać tam z przodu przy tej taktyce oraz jakie binokle założyć Amorimowi, by zobaczył że najważniejszy do przebudowy jest środek pola i jakakolwiek alternatywa dla Dalota. Jak widać kontuzja Bruno to za mało.
Co do przebudowy środka, w zimie mamy kupić tylko to co jest dostępne na rynku, niezależnie czy jest to priorytet numer jeden, czy trzy. Rozsądna taktyka, bo nie stać nas na płacenie 200% ceny za zawodnika. Semenyo może być sytuacją teraz albo nigdy, ponieważ ktoś za niego tą klauzulę wpłaci. Szkoda tylko, że u nas będzie kolejnym zawodnikiem zmuszonym do gry na nieswojej pozycji.
Ja wyczytałem że to Liverpool stał się zdecydowanym faworytem w pozyskaniu skrzydłowego Bournemouth, Antoine'a Semenyo, w nadchodzącym styczniowym oknie transferowym, po poważnej kontuzji Alexandra Isaka. The Reds, którzy od jakiegoś czasu obserwują Semenyo, są podobno w czołówce w porównaniu z rywalami z Premier League, Manchesterem United i Manchesterem City, a kurs na pozyskanie skrzydłowego jest najniższy i wynosi 1/1.
25-letni Semenyo niedawno podpisał nową umowę z Bournemouth, która zawiera klauzulę odstępnego w wysokości 60 milionów funtów, ważną w pierwszej połowie stycznia. Dodatki związane z wynikami mogą zwiększyć kwotę odstępnego o 5 milionów funtów, ale oczekuje się, że kwota ta spadnie, jeśli transfer zostanie przesunięty na letnie okno transferowe. Pomimo zainteresowania ze strony innych czołowych klubów, źródła sugerują, że napastnik raczej nie odrzuci propozycji transferu do Anfield.
Kuba199292

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 23 gru 2025, 15:19
Media co chwila zmieniają zdanie, tu nie ma co za bardzo się fascynować, bo za dwa dni wyjdzie, że moja ukochana postać w brukowcach, źródło zbliżone do klubu, powie o zafascynowaniu Semenyo po rozmowie z Amorimem, a kilka dni później inne źródło zbliżone do klubu poinformuje o tym, że przekonał go plan Guardioli. Jeden temat się wyczerpie, trzeba znaleźć drugi, a może być tak, że Semenyo rozmawia tylko i wyłącznie z jednym klubem, ale szoł mast gołomp.FILIPPO828 pisze: ↑23 gru 2025, 13:04Ja wyczytałem że to Liverpool stał się zdecydowanym faworytem w pozyskaniu skrzydłowego Bournemouth, Antoine'a Semenyo, w nadchodzącym styczniowym oknie transferowym, po poważnej kontuzji Alexandra Isaka. The Reds, którzy od jakiegoś czasu obserwują Semenyo, są podobno w czołówce w porównaniu z rywalami z Premier League, Manchesterem United i Manchesterem City, a kurs na pozyskanie skrzydłowego jest najniższy i wynosi 1/1.
Stać Was na wszystkie trzy opcjeKuba199292 pisze: ↑23 gru 2025, 13:39Semenyo przyjąłbym z otwartymi rękoma, tylko u nas to potrzeba środkowych obrońców za Van Dijka i Konate.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 23 gru 2025, 15:24
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 23 gru 2025, 20:40
dias
Bassu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio