Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 23 maja 2011, 16:06
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 23 maja 2011, 17:09
Salas11 pisze:Niedługo Islandia będzie bardziej znienawidzona przez Barcelonę niż Real
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 23 maja 2011, 17:20
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 23 maja 2011, 17:26
Już śpieszę z wyjaśnieniami. W pierwotnej wersji posta miały być spryskiwacze (nie wiem sam czemusbQ pisze:CO takiego ?
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 23 maja 2011, 17:40
miguel indurain

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 23 maja 2011, 17:44
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 23 maja 2011, 17:45
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 23 maja 2011, 17:50
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 23 maja 2011, 17:55
Ale złodzieje Ovrebo, De Bleeckere i Stark już mogą? Hipokryzja niektórych już nawet nie rusza tylko bawimiguel indurain pisze:wulkan pal licho, wazne jest to zeby złodziej z mediolanu buenqueranca nie sedziowal.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 maja 2011, 18:05
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 23 maja 2011, 18:11
Ja juz czuje powtorke z GDTe kilka postów, które się pojawiły po wrzuceniu tak prozaicznego newsa są chyba dobrą zapowiedzą tego co się będzie dziać w okolicach meczu
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 maja 2011, 18:14
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 23 maja 2011, 18:15
grzegorzfcb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 23 maja 2011, 18:45
Raczej nie należy spodziewać się czegoś innego. Wszyscy nastawieni, że ManU dokopie Barcelonie w razie porażki będą wylewać żale, kreować teorie spiskowe itd. Jak przegra Barca będzie wielkie wyszydzanie, kpiny na każdym kroku etc. Tak czy siak będzie źle. Szkoda, że tak mało ludzi potrafi się uszanować.Dr.Football1 pisze:Ja juz czuje powtorke z GDTe kilka postów, które się pojawiły po wrzuceniu tak prozaicznego newsa są chyba dobrą zapowiedzą tego co się będzie dziać w okolicach meczuTysiac postow pelnych napinki,spiskow,analiz postawy sedziego i ani slowa o futbolu
Professor Chaos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 23 maja 2011, 18:55
Professor Chaos pisze:Raczej nie należy spodziewać się czegoś innego. Wszyscy nastawieni, że ManU dokopie Barcelonie w razie porażki będą wylewać żale, kreować teorie spiskowe itd. Jak przegra Barca będzie wielkie wyszydzanie, kpiny na każdym kroku etc. Tak czy siak będzie źle. Szkoda, że tak mało ludzi potrafi się uszanować.Dr.Football1 pisze:Ja juz czuje powtorke z GDTe kilka postów, które się pojawiły po wrzuceniu tak prozaicznego newsa są chyba dobrą zapowiedzą tego co się będzie dziać w okolicach meczuTysiac postow pelnych napinki,spiskow,analiz postawy sedziego i ani slowa o futbolu
arek_ahig
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio