Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 25 lis 2005, 18:16
gikerek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 lis 2005, 18:28
To zależy jak wyglądają finanse klubu. Jeśli sezon kończysz na minusie (choć nie powinieneś bo zdobywasz różne trofea) i ogólny bilans nie jest za ciekawy to może się tak dziać. A może wydajesz za dużo na pensje dla graczy tzn więcej niż dostajesz od prezesa. Z drugiej strony jakby popatrzeć na prawdziwyManUtd to choć co roku mają największe zyski to za dużo na transfery nie dostają. W zimowej przerwie mają mieć chyba 10 mln funtów... Ja w PSG dostałem ponad 30 mln ojro.Muki pisze:Ja nie moge tego FM05 zrozumieć... Zdobyłem Manchesterem United drugi raz z rzędu Ligę Mistrzów i Premiership, ale na transfery ciągle dostaję tylko 21 mln. funtów...
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 25 lis 2005, 18:53
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 25 lis 2005, 19:17
Wydajemi sie że chodzi o to aby w ikonce na pulpicie ustawić w zakładce "zgodność" windows NTToudinho pisze:Sluchajcie mam problem.
Mam Fm'a zainstalowanego potrakotwanego crackie'm do ktorego potrzebna jest plytaka by dzialała gra i mam plytke i wyskakuje mi że nie moze odnaleść CD'ika. Jedna płytka nagrana z predkościa 52 druga z 24...co jest grane
Dobra mam już obraz gry a wcześneij nei miałem. No i tak robie wszytsko w Daemonie i w Anti-blaxx no i dalej neid ziała:/ wyskakuje takie cos"
Anti-Blaxx:
Run-time error '75':
Path/File access error
O co chodzi?
i w Daemonie wyskakuje takie coś:
Unable to mount image. File not accessable
eśli ktoś wie co mam zrobic neich pomoże...
Viktor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 25 lis 2005, 19:54
Fubu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Muki » 25 lis 2005, 20:29
To zależy od wielu rzeczy... Ja tak miałęm z Mosquerą, którego wyrwałem Barcelonie w wiek 23 lat, miał z 17 bramek w 14 meczach, a u mnie w 11 miał 4Fubu pisze:Niedawno kupiłem dolsea Cavenaghi'ego z Liverpoolu. W swoim byłym klubie strzelał dużo bramek i został królem strzelców ligi angielskiej, a u mnie na 5 meczy zdobył tylko 1 bramkę. Dlaczego u mnie gra tak słabo
Muki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 25 lis 2005, 20:54
Fubu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 lis 2005, 21:07
Daj mu szansę. Może jeszcze w tym sezonie albo w następnym się rozegra. Zobacz też po której stronie (prawej czy lewej) był ustawiany w poprzednim klubie. Możesz jeszcze spróbować włączyć opcję: gra na napastnika.Fubu pisze:Wydałem na niego 32 mln funtów na daremno![]()
Może jak się rozegra to zacznie strzelać.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 25 lis 2005, 21:10
Viktor pisze:Toudinho napisał:
Sluchajcie mam problem.
Mam Fm'a zainstalowanego potrakotwanego crackie'm do ktorego potrzebna jest plytaka by dzialała gra i mam plytke i wyskakuje mi że nie moze odnaleść CD'ika. Jedna płytka nagrana z predkościa 52 druga z 24...co jest grane
Dobra mam już obraz gry a wcześneij nei miałem. No i tak robie wszytsko w Daemonie i w Anti-blaxx no i dalej neid ziała wyskakuje takie cos"
Anti-Blaxx:
Run-time error '75':
Path/File access error
O co chodzi?
i w Daemonie wyskakuje takie coś:
Unable to mount image. File not accessable
eśli ktoś wie co mam zrobic neich pomoże...
Wydajemi sie że chodzi o to aby w ikonce na pulpicie ustawić w zakładce "zgodność" windows NT
Ale ten sposób z czego co wiem to działa tylko na XP
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 25 lis 2005, 21:24
Fubu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 25 lis 2005, 21:34
L. Gioda nie wiem który grasz sezon, ale za 500 tys go powinieneś kupicCris7 pisze:potrzebuje obronce,ktory przejdzie do cska.Tak do 500tys.
Srodkowego,lub prawego
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 25 lis 2005, 21:40
Też gram Milanem.Kogo sprzedałes ,ze miales tyle kasy? bo ja sie zastanawiamTHEMANIEK pisze:jestem w połowie pierwszego sezonu MILANEM a mój skłądzik wygląda tak :
-----------------------------dida--------------------------
--g-johnson-----nesta----van-den-borre---kaladze---
-----------------pirlo--------gattuso----------------------
--jankulovski-----------kaka----------------tuncay-----
----------------------shevchenko-------------------------
teraz ma do mnei przyjśc sahin , ben arfa i próbuje zakupić messiego
nad resztą pomysle . na ławeczce mam świetnego gilardino i babelaktórzy sa jednymi z moich najlepszych... inzaghi i vieri odrazu odeszli
inwestuje w młodzież milanu która jest fenolenalna... polecam niemal kazdego z nich...
Viktor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 25 lis 2005, 21:49
limansky
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 25 lis 2005, 22:13
NIe wiem czy się opłaca. W moim ustawieniu Barcy chyba się opłaca. W PSG tez gram na snajperów, ale niewielo to zmieniło.Fubu pisze:Jak gram taktyką 4-4-2 to gra na snajpera opłaca się
Wejdż do terminarza Liverpoolu i kliknij mecze jakie rozegrali z nim w składzie. Niestety nie zobaczysz taktyki jaką miał wtedy Liverpool, ale po ułożeniu napastników w statystykach drużyny możesz się domyślić czy grał na lewej czy prawej stronie. Jeśli grają dwoma napastnikami to jeden jest niżej- lewa pozycja, a drugi wyżej. Mam nadzieje że dobrze piszę i nic nie pokręciłem. Chyba można tak to sprawdzić.Fubu pisze:Jak moge sprawdzić na jakiej pozycji grał w byłym klubie
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 25 lis 2005, 22:16
Fubu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio