Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 30 sty 2025, 23:35
Cement
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 31 sty 2025, 14:36

matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 31 sty 2025, 14:55

https://przegladsportowy.onet.pl/pilka- ... za/nt6d6y2Rumuńska drużyna FCSB znów będzie nazywała się Steaua Bukareszt — donosi portal Digi Sport. Słynny zespół, który w latach 80. zdobywał Puchar Europy Mistrzów Klubowych i Superpuchar Europy musiał jakiś czas temu zmienić nazwę z powodu konfliktu z rumuńskim ministerstwem obrony. "Zmiana to kwestia czasu" — twierdzi właściciel klubu Gigi Becali.
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 31 sty 2025, 15:03
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 31 sty 2025, 15:10
1234
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 31 sty 2025, 15:13
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 31 sty 2025, 15:28
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 13 lut 2025, 20:09
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cement » 13 lut 2025, 23:30
Cement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 14 lut 2025, 18:39
Też oglądałem. No nie ukrywam że poszło zdecydowanie po mojej myśli. Pierwsza połowa to trochę był remis w pechu bo najpierw ta piłka Ajaksu która jakimś cudem nie przekroczyła jednak w całości tej linii bramkowej a potem ten minimalny spalony Unionu. Po przerwie gol na 1:0 dla Joden psychologicznie ustawił rywalizację. No ja mam nadzieję że tu już szaleństw nie będzie i ten rewanż będzie miał jednak te znamiona formalności.Cement pisze: ↑13 lut 2025, 23:30Union Saint-Gilloise - Ajax 0:2 (Rasmussen 59' Mokio 71')
Po obiecującej pierwszej połowie wicemistrzowie Belgii nie dali rady w drugiej i musieliby wznieść się w Amsterdamie na absolutne wyżyny, by coś jeszcze zdziałać w tym dwumeczu. Pierwsze 45 minut było w wykonaniu podopiecznych Pocognolego dobre - już po kilkudziesięciu sekundach mógł paść gol dla Unionu, strzał Franjo Ivanovicia został zablokowany, a Promise David nie dał rady dobić (w ostatniej chwili ubiegł go obrońca). Później nastąpił fragment nieco lepszej gry Ajaxu, który w 9 min. był bliski objęcia prowadzenia - po dośrodkowaniu z rzutu rożnego i niesłychanym zamieszaniu w polu karnym piłka przekroczyła linię bramkową większością obwodu, ale jednak nie całym. Później lepszy był jednak Union, który dwukrotnie trafiał do siatki, jednak za każdym razem minimalne spalone Promise'a Davida sprawiały, że trafienia nie zostały uznane. Po przerwie goście z Amsterdamu, choć nie pokazywali nadal nic wielkiego, objęli prowadzenie - świetnie rozegrana kontra z kapitalną klepką na koniec i Rasmussen trafił do siatki od słupka. Union próbował odpowiedzieć, ale wyglądał już gorzej niż w 1. połowie i nie stwarzał sobie sytuacji. W 71 min. 16-letni Jorthy Mokio doskonale uderzył z powietrza sprzed pola karnego, piłka z odchodzącą rotacją poszybowała tuż przy słupku - Anthony Moris nie miał szans. Union próbował zdobyć choćby kontaktowego gola, ale brakowało argumentów w ataku, Fusseini dał niestety słabą zmianę i niewiele wniósł.
Leszek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 20 lut 2025, 21:12
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 20 lut 2025, 21:17
A weź. [ch**] im w dupę. Włączam forumek, patrzę dogrywka, włączyłem na drugą połowę dogrywki z nadzieją na karne, a oni nie dość, że już wygrywają dwiema bramkami, to akurat obie ominąłem odchodząc od kompa.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 20 lut 2025, 21:18
matt_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 20 lut 2025, 21:21
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszek » 21 lut 2025, 17:33
Leszek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio