kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 11 gru 2013, 8:29
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 11 gru 2013, 9:14
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 11 gru 2013, 11:03
piotrcies
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 gru 2013, 11:22
wszyscy jak jeden mąż piszą "Arsenal Londyn" wystarczy wejśc w pierwszy lepszy news o Arsenalupiotrcies pisze:Kochani, mam drobną prośbę. Jeśli ktoś przeglądając artykuły sportowe na Onecie, WP, Interii czy na innej dużej stronie natrafi na jakiś widoczny błąd, obojętnie jaki, interpunkcyjny, składniowy, ortograficzny, rzeczowy, łotewer, to byłbym wdzięczny za podrzucenie mi linka via PW. Nawet nie wiecie, jak byście mi pomogli w ten sposób. Z góry dzięki
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 11 gru 2013, 13:58
Koleżanka, o której tutaj ostatnio wspominałem znała go...
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 gru 2013, 14:21
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 11 gru 2013, 14:29
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 11 gru 2013, 14:30
Z przyzwyczajenia przeglądam onet i tam błąd jest w 3 trzecim newsie, np ostatnio w newsie o 'prawdopodobnym transferze Falcao do Chelsea' napisali, że kolumbijczyk przyszedł w lecie do Monaco z... Porto. Jak znów na coś trafię to Cie zaspamujępiotrcies pisze:Kochani, mam drobną prośbę. Jeśli ktoś przeglądając artykuły sportowe na Onecie, WP, Interii czy na innej dużej stronie natrafi na jakiś widoczny błąd, obojętnie jaki, interpunkcyjny, składniowy, ortograficzny, rzeczowy, łotewer, to byłbym wdzięczny za podrzucenie mi linka via PW. Nawet nie wiecie, jak byście mi pomogli w ten sposób. Z góry dzięki
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 11 gru 2013, 14:43
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 11 gru 2013, 14:46
Po Ci to?piotrcies pisze:fieldy, wiem, tu mi Wujek Google pomoże (tak jak z odmianą bałkańskich nazwisk)![]()
sickstick, dzięki z góryJa wiem, że znaleźć nie jest trudno, godzina przeglądania artykułów na tych stronach dała mi 10 tekstów z błędami, ale że nie wszystko mogę znaleźć, to każda pomoc jest na wagę złota, tym bardziej, że bazę tekstów muszę mieć jak największą
Na szczęście pośpiechu nie ma
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 11 gru 2013, 14:48
NoName1989

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 11 gru 2013, 14:53
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 11 gru 2013, 14:55
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio