Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 289

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 06 cze 2009, 13:26

Samo powołanie Rzeźniczaka mnie zaskoczyło i mam nadzieję, że rywale się szybko nie zorientują, że on jest tak słaby, że trzeba atakować jego stroną to coś wpadnie. Roger ostatnio bez formy, ale oczywiście w kadrze w pierwszym składzie gra. I jakżeby inaczej znów gramy jednym napastnikiem. Rozumiem mecze o punkty, ale czy chociaż w spotkaniu eliminacyjnym nie możemy spróbować gry dwoma napastnikami?

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 06 cze 2009, 13:45

Ciekawi mnie jak zagra Kuba Wilk. W Lechu nie grał ostatnio dobrze, zresztą cała drużyna grała kiepsko. Ciekawe jak odnajdzie się w koncepcji Benhałera. Nie wydaje mi się aby Wilk grał cały czas na lewej pomocy - pewnie będzie zmieniać się z Krzynówkiem, jako że Wilk na obronie rozegrał dużo meczy.

Peszko o ile nie będzie wyprzedzał samego siebie (co kończy się upadkiem) to powinien trochę zamieszać na prawej. I to właśnie prawą flanką będą pewnie atakować Biało-Czerwoni no i środkiem. Na lewą jakoś specjalnie nie liczę.

Załuska na bramce? No dobra... zobaczymy jak sobie poradzi. O ile Żewłakow nie będzie podawał petard do tyłu to powinno być "OK"
Skład nie jest rewelacyjny ale mimo wszystko oczekuje dobrego spotkania.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 06 cze 2009, 15:20

Może mi ktoś napisać, dlaczego Murzyni gwiżdżą na łysego? Dlatego, że jest jedynym białym w ich reprezentacji?
Ostatnio zmieniony 06 cze 2009, 15:45 przez Lisek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 06 cze 2009, 15:25

pewnie z tego samego powodu dla którego w EUROPIE gdzieniegdzie gwiżdże się na Murzynów.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 06 cze 2009, 15:27

Kolejny przykład ku temu, że RPA nie jest jeszcze gotowa na Mundial.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 06 cze 2009, 15:38

prawda jest taka, że największymi rasistami są czarni

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 682
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 06 cze 2009, 15:40

prawda jest taka że Polacy nie potrafią grac w piłke...

Awatar użytkownika
KajoFC
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 60

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 06 cze 2009, 15:56

nom jak zawsze dajemy rade... pewnie niedlugo zakwalifikujemy sie na mundial w RPA tylko po to żeby zespoły z grupy miały na kim pkt zdobyć.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 06 cze 2009, 15:58

Do przerwy mamy typową grę polskiej kadry w meczu towarzyskim. Grają tak jakby im się nie chciało. Czy oni nie wiedzą, że mogą dobrym występem na stałe zagościć w kadrze i do RPA pojechali tylko się poopalać? Czekam na dzień, w którym doczekamy się przyzwoitej defensywy.

Awatar użytkownika
Lisek
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 06 cze 2009, 16:46

Komentator jest moim guru :lol:
Brak słów dla dzisiejszej gry Rogera
Komorowski - nawet z autu nie potrafi wyrzucić!
Jańczyk pod nosem - [k****] mać.
Mecz można podsumować słowami Dawida Jańczyka
:lol: :lol:

via z czuba:
Podanie na wolne pole do Rzeźniczaka. Obrońca Legii mówił ostatnio w wywiadzie, że zdaje sobie sprawę ze swoich braków jeśli chodzi o dośroskowania, dlatego zostaje po treningach i ćwiczy. Po tym dośrodkowaniu mamy wiadomość dla jego żony/dziewczyny - lepiej nie czekać z kolacją, bo Kuba będzie wracał raczej późno. I raczej przez długi czas.

Awatar użytkownika
Hanni
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hanni » 06 cze 2009, 16:58

DNO! Tyle w temacie.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 06 cze 2009, 17:36

Zawodnicy Lecha dopiero się zgrywają, a Roger zmęczył się zadaniami defensywnymi i stąd ten wynik. Ciekawe czy Głowacki i Brożek dojdą kiedyś do international level, bo kadry by na pewno nie zbawili, ale tle dzisiejszych występów (i paru ostatnich występów), nawet Małecki prezentuje solidny poziom, co dopiero oni.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 06 cze 2009, 18:58

Dostac żółtą kartkę w meczu towarzyskim w pierwszej polowie za gre na czas. Brawo [k****]...
Reprezentacja jedzie na mecze towarzyskie, nie jedzie czołowka najlepszych naszych grajków tj. Blaszczykowski, Jeleń, Paweł Brozek, Levandinho, a Leo zabiera plejade jakis popierdółek. Wszystko wszystkim, ale jak mamy cos budować coś sprawdzać to neich jada zawodnicy tacy jak Piotr Brożek, Glik, Gol czy wspomniany już Małecki. PARODIA. Trałka, Komorowski, Rzezniczak, Polczak nigdy dla mnie nie osiagna poziomu reprezentacji. Tyle.
To co robiła defensywa to masakra, tu nie mowie juz o samych obrońcach, ale całej druzynie, duet Murawski- Dudka, jak zobaczyłem co zrobił Fanteni z Bosackim to nie dziwiłem sie, ze jak zdrowy był Zlatko to go wyrzucał z 11 Lecha.

Najgorsze jednak jest to, ze gramy jakims chorym ustawieniem, gramy towarzysko, a Tulipan daje na lewa obrona Krzynówka i co on tam k... niby robi. Trzeba bylo jeszcze Sagana na prawa obrone wystawić. Z tym taktykiem to napewno odwiedzimy RPA w przyszlym roku. Zawodnicy w kazdym spotkaniu wygladaja jakby grali ze soba pierwszy raz.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 06 cze 2009, 19:34

lisek_chz pisze:Może mi ktoś napisać, dlaczego Murzyni gwiżdżą na łysego? Dlatego, że jest jedynym białym w ich reprezentacji?
Nawet nie wiem o kim mówisz, ale niedawno Ziółkowski powiedział że jak jesteś biały to w RPA lepiej nie wychodzić po zmroku z hotelu a i za dnia też dobrze jest chodzić w grupach. Widać przyjazny kraj :roll:

A przed chwilą w sporcie na tvn miałem przyjemność zobaczyć symulację komputerową straconej bramki [*] Można powiedzieć że się cięła bo było to kilka zdjęć komputerowych ludzików z tej akcji [*]

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 06 cze 2009, 19:54

Yukasz pisze:Nawet nie wiem o kim mówisz
Matthew Booth.

Mecz żenujący. Żewłakow mówi, że są zmęczeni sezonem. Bo są ale panowie bez jaj :!: Zagraliśmy padakę :!: Taktyka źle dopasowana pod przeciwnika jak i do zawodników. Jak zwykle zresztą. Całą tą kadrę z Leonem na czele dałbym na pożarcie roi szerszeni, która była słyszana w pobliżu stadionu :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”