Gdzie Ty byłeś tyle czasu ja się pytam?

Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 10 lip 2018, 22:08
sci
wloski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu » 10 lip 2018, 22:20
Bernabeu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 10 lip 2018, 22:20
Załatwiał transfer ...
Ja uważam że jest. I Max też mówił że Mandzu wraca na szpicęBernabeu pisze: Juventus miał kozacki skład i brak gracza mogącego postawić kropkę nad i.
Teraz po prostu mają jeszcze bardziej niesamowity skład. Ciekawe na ile wszechstronnym trenerem okaże się Allegri, bo Ronaldo daje mnóstwo opcji taktycznych do obecnego składu Juve. Nie wiem czy Mandżukic to nie jest czasem świetny partner dla Cristiano.
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 10 lip 2018, 22:39
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 10 lip 2018, 22:43
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 10 lip 2018, 22:56
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fillion » 10 lip 2018, 23:00
fillion

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 10 lip 2018, 23:04
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fillion » 10 lip 2018, 23:15
fillion

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 10 lip 2018, 23:17
Bernabeu pisze: Juventus miał kozacki skład i brak gracza mogącego postawić kropkę nad i.
Teraz po prostu mają jeszcze bardziej niesamowity skład. Ciekawe na ile wszechstronnym trenerem okaże się Allegri, bo Ronaldo daje mnóstwo opcji taktycznych do obecnego składu Juve. Nie wiem czy Mandżukic to nie jest czasem świetny partner dla Cristiano.
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 10 lip 2018, 23:25
Salas jedno pisze drugie myśli, mam to szczęście że potrafię wejść do jego umysłu niczym Nick Marshall...Salas11 pisze:Ja już nie mogę się doczekać derbów i pojedynków Ronaldo ze Skriniarem. Szczególnie tych bark w bark![]()
Znakomity transfer dla Serie A, który może w przyszłości okazać się magnesem dla innych większych nazwisk i kto wie, może za dwa lata będzie wielki powrót Coutinho do Interu?A czy Juventus zyska na tym również sportowo, okaże się w trakcie sezonu. Jeśli mam być szczery, jakoś tak gęba mi się cieszy że wydaliście 100 baniek na 33-latka który dodatkowo będzie zarabiał tyle co pół podstawowego składu Juve
Salas11 pisze:Ja już sram na myśl na temat derbów i pojedynków Ronaldo ze Skriniarem. Szczególnie tych bark w bark![]()
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 10 lip 2018, 23:32
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Plutek » 11 lip 2018, 1:50
Plutek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio