Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 13 gru 2013, 14:15
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 13 gru 2013, 14:16
ciężko coś byłoby skombinować na szybko, mam niby gdzieś w domu jakiś kawałek ich oprawy z meczu z tego sezonu (dymani fanatycy?), ale z niego średni fanatyk, raczej osoba która chodzi na mecze pooglądać. Chociaż na wyjazd raz go wyciągnąłem, ale średnio mu się podobało jak nas 5h po meczu trzymali.NoName1989 pisze:DDK podarujcie mu "pozyczona" flage Craxy do spalenia.![]()
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 13 gru 2013, 15:08
Właśnie taki był zamysł. Aby koleś wiedział, że ja wiem, ale żeby mu nic nie sugerować. Sam szybko odpisał, powiedział, że ma propozycje na 450 zł. Przetrzymam go do wieczora i odpiszę, że dam 450 z przesyłką. Jak nie to zgłoszęrekinho pisze:bartbuks ale nie bardzo zadałeś pytanie wiec nie wiem na jaką odpowiedź liczysz trzeba było od razu pisać, że chcesz kupić i żeby nie leciał w kulki/[ch**]/cokolwiek
Facio napisał, że to nie on podbijał, tylko jakaś babka i teraz podobno ona się wypiera, że nie licytowała... Dodał też, że zgłosił na allegro, ale nie chce mi się w tą bajkę wierzyć.Carbon pisze:Tylko, że na takie naciąganie na pewno znajdą się paragrafy. Ot, taka ciekawostka, bo i tak skończy się na tym, że bart nic z tego nie uzyska, a tamten gość nie odpowie nawet na mejla.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 13 gru 2013, 15:11
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 13 gru 2013, 15:30
Chyba gdyby to sprzedawca poszedł siedzieć?ubek pisze:Śmiesznie by było, gdybyś poszedł siedzieć.
Carbon
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 gru 2013, 17:35
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 13 gru 2013, 17:58
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 gru 2013, 18:00
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 13 gru 2013, 18:03
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 gru 2013, 18:06
Ja wstaję o 6.20, ale dziś spać nie idę.Dr.Football1 pisze: Teraz elegancko, na spokojnie na forumku. Dzisiaj pobudka znowu o 4:30, wiec zaraz lece w kimono.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 gru 2013, 18:07
Dr.Football1
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 13 gru 2013, 18:17

Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 13 gru 2013, 18:47
ja mam tak, tylko z 13Dr.Football1 pisze:Dla mnie kazda pobudka ponizej 10:00 to bol. Jedyna zaleta wstawania o 4:30 jest konczenie tyrki o 14, co daje mi sporo czasu na patrzenie na mlodych chlopcow.
DDK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio