Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 19 paź 2016, 8:59
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 19 paź 2016, 9:00
Dla Ciebie nie ma, ale w świat poszło, że Polacy narobili bardachy w Madrycie. Niby nic, dziesięć osób, kilka innych rannych... w sumie niewiele. To może inaczej, nie można się było zachować tak żeby po meczu mówiono tylko o mocnym dopingu kibiców Legii na stadionie? Wydaje się to dość rozsądną opcją, prawda?
Duch
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 19 paź 2016, 9:40
z tym, ze mając rozproszoną grupę 3000 osób nie jesteś w stanie upilnować każdego. Z tego co czytałem to był rozkaz od grup kibicowskich żeby NIC NIE ODPALAĆ i nie robić żadnych zadym. Zresztą na 2 filmikach są fragmenty, gdzie chyba Staruch uspokaja ludzi i mówi coś w stylu "dziisaj nikt nic nie odpala". Nie chcieli tego robić ani na mieście ani na trybunie. Więc jak widać chcieli nad tym zapanować, tylko że nie zawsze się da.Duch pisze: Dla Ciebie nie ma, ale w świat poszło, że Polacy narobili bardachy w Madrycie. Niby nic, dziesięć osób, kilka innych rannych... w sumie niewiele. To może inaczej, nie można się było zachować tak żeby po meczu mówiono tylko o mocnym dopingu kibiców Legii na stadionie? Wydaje się to dość rozsądną opcją, prawda?
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 19 paź 2016, 10:19
Rozumiem. Z tym, że ja odnoszę się bardziej do takich samozachowawczych odruchów poszczególnych ludzi. Lecą do Hiszpanii i zamiast napić się na spokojnie sangrii, zamówić tapas, a potem dać z siebie maksa na trybunach (co oczywiście nastąpiło tak czy inaczej) to muszą dziczyć. Kwestia kultury. Niby to jednostki, jednak potem mierzy się ich miarą większą grupę. Ja bym wiedział jak się zachować, nie potrzebowałbym nad sobą bata Starucha czy innego naczelnika.
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 19 paź 2016, 10:29
ty byś wiedział ale kibole rozumieją tylko argument siły zgodnie z ewolucją, gdzie staneli między homo sapiens a poprzednimi formami. Wybierają sobie pana co ma najgorsze pomysły, najlepiej umie sie napieprzać, ewentualnie taki twardy że przeżyje cios maczętą
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 19 paź 2016, 10:34
Jeden lubi walić się po gębie, drugi napije się piwa pod stadionem i pójdzie pokrzyczeć, a inny siedzi i klepie w klawiaturę z bólem dupy. Każdy robi to co lubi. Jałowa dyskusja.
Rojiblanco
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 19 paź 2016, 10:44
to też, jedni przez drugiego pokazują kto lepszy. Tutaj wklejano że pobicie stewardów z BVB meczu spotkało się z aprobatą chuliganki z rosji czy serbii
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 19 paź 2016, 11:04
Myślę, że tak jest. Na różnych szczeblach jest to widoczne, czy to jeśli chodzi o kibicowanie, czy o relacje biznesowe. Wszędzie.janop pisze:A to nie jest tak, że tu nie chodzi o upodobania tylko o pokazanie swojej wyższości? Mam wrażenie, że ma to miejsce nie tylko w tej (wciąż powracającej) dyskusji.
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 19 paź 2016, 11:13
To w takim razie się zgadzam. Z tym, że ciężko nam czy komukolwiek odpowiadać za to co robią poszczególne jednostki zagranicą. 99 będzie się zachowywało kulturalnie, a jeden kogoś pobije. Zawsze znajdzie się jakaś czarna owca. I tego nie jestesmy w stanie przewidzieć i przeciwdziałać temu. A tutaj jak widać "góra Legii" przynajmniej próbowała i uspokajali kogo się dało.Duch pisze: Rozumiem. Z tym, że ja odnoszę się bardziej do takich samozachowawczych odruchów poszczególnych ludzi. Lecą do Hiszpanii i zamiast napić się na spokojnie sangrii, zamówić tapas, a potem dać z siebie maksa na trybunach (co oczywiście nastąpiło tak czy inaczej) to muszą dziczyć. Kwestia kultury. Niby to jednostki, jednak potem mierzy się ich miarą większą grupę. Ja bym wiedział jak się zachować, nie potrzebowałbym nad sobą bata Starucha czy innego naczelnika.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 19 paź 2016, 11:28

League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 19 paź 2016, 11:36
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 19 paź 2016, 11:37
sci
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio