Wasze prywatne typy - Strona 290

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 08 lis 2006, 15:17

Moj kupon z dzisiaj, tyle co wrocilem od buka:

POGOŃ - GROCLIN 20 @ 1,36
LECH - ARKA 1 @ 1,60
LYON - VALENCIENNES 1 @ 1,25
BORDEAUX - AUXERRE 1 @ 1,75
MILAN - ROMA 20 @ 1,63
ALKMAAR - HERACLES 1 @ 1,25
RANGERS - DUNFERMLINE 1 @ 1,22
COWDENBEATH - FORFAR 1 @ 1,60

STAWKA: 3 zł

DO WYGRANIA: 50,48 zł

To wg. mnie największe pewniaki na weekend. Chcę wysłać jeszcze coś za podobną sumę, jakieś 3-5 meczy bo już mi się siano prawie skończyło. CO proponujecie?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 lis 2006, 16:12

czeher pisze:Tak na marginesie Cavs tez sie popisalo :lol2:
:won: Ja już nie mogę z nimi wszystkimi :zgon: Cavs wygrywaja z San Antonio by przegrać u siebie z jakimiś frytkami :angry2: Cały mecz praktycznie prowadzili, na jakąś minutę mieli chyba 5 pkt przewagi by wszystko stracić. Prowadzili jednym, LeBron trafił jeden rzut osobisty i Hawks mieli 6 sek na akcję, którą oczywiście wykorzystali doprowadzajac do remisu :zgon: A że w dogrywce wygrała Atlanta to nawet się cieszę :lol2:

Myślałem że jak coś ma zepsuć mi kupon to będzie to Miami które grało bez O'Neala i Jasona Williamsa o czym zapomniałem :oops: Ale przegrywając 3/4 meczu różnica ok 10 punktów wreszcie dogonili Sonics i ostatecznie wygrali, jednak cały zespół jest kompletnie bez formy wg mnie.
czeher pisze:wrozka or what
Wróżek :> Szkoda że tylko czasami mam wizję :roll:
czeher pisze:Wisla - Spartak 2 (1,35) oraz Lotos - Jekaterinburg 2 (1,55)
Nie wiem jak rozkładają się siły u dziewoj ale o Lotos to chyba nie ma się co obawiać, to już nie ta drużyna co kiedyś. To Wisła jest chyba najlepszą naszą drużyną i może... no ale jak piszesz że Rosjanki są faworytkami to pewnie tak jest :wink:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8637
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 lis 2006, 16:47

Chcialbym poinformowac, ze juz w ten weekend zaczynaja sie zawody z narciarstwa alpejskiego :smoke: I jesli ktos chce, to chetnie cos wymysle na kogos zyczenie :wink: Pisze to, gdyz prawie u kazdego bukmachera sa inne pary h2h, inne kursy, itp. :wink:

pzdr

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 08 lis 2006, 18:12

Ja na dziś i jutro puściłem takie maleństwo:

FC Koeln - Aue 1 1.45 (40' i Aue prowadzi po golu Juskowiaka :shock: :? )
Luzern - Grasshoppers 2 1.90
Santa Cruz - Cruzeiro 2 1.90

30zł (do wyjęcia 140zł z groszami)

Puchary?? Podziękował :P

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 786

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 08 lis 2006, 18:41

Sao Paulo - Botafogo 1 1,40
Lotos-Jekatierinburg 2 1,55
Dinamo- C.Bologna 1 1,30
Maccabi-Roma 1 1,25

AKO 3,53

Bardzo byłbym wdzięczny, gdyby ktoś skomentował...

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 lis 2006, 20:59

maciek_88 pisze:Lotos-Jekatierinburg 2 1,55
Czesiek pisał że to pewniak, jestem za bo Lotos nie jest tak dobry jak kiedyś.
maciek_88 pisze:Maccabi-Roma 1 1,25
Choć porażka Maccabi w poprzedniej kolejce była największą niespodzianką (przegrali z Partizanem) to Roma jest ostatnio w nienajlepszej formie - w Eurolidze przegrali ze średniakiem Olympią Lubliana od której odszedł trener a we Włoszach wysoko ze Sieną na wyjeździe. Powinno wejść jednak musisz pamietać że Roma słabym zespołem nie jest i zawsze może zaskoczyć, w końcu to tylko sport, jednak zdziwiłbym się a zarazem ucieszył wygrana gości :P
maciek_88 pisze:Dinamo- C.Bologna 1 1,30
Z kosza z meczów który wybrałeś w tym może zdarzyć się najwięcej - od wysokiej wygranej Dynamo do niskiej porażki Rosjan. Climamio fatalnie zaczęło sezon i kiedyś musi przyjść czas na poprawę a ostatnio wygrali z rewelacją poprzedniego sezonu - Napoli. Mimo wszytko to Dynamo jest faworytem ale dla mnie jest to mecz podwyższonego ryzyka bo oba zespoły prezentuja raczej zbliżony poziom.
maciek_88 pisze:Sao Paulo - Botafogo 1 1,40
Nie wiem, nie znam się, nie orientuję się :oops:

Z kosza men z meczów które wybrałeś nie stawiam żadnego ale przy odrobinie szczęścia będziesz cieszył się z wygranej choć z porażki nie powinieneś być jakoś bardzo zdziwiony :wink:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lis 2006, 22:49

ja pierdole :!: wiecej takich dni a pokoj bez klamek w niedalekiej przyslzosci 8)
MU [']
Wisla [']
Jebany Bayern [']

2WP // czeher :smoke:

i jeszcze 1 ode mnie // fieldy

czuwaj :!: Bo zaraz poleca kolejce bluzgi/WP w przypadku awansu Bilbao alebo przegrnej Orlando // frustrat

jeszcze do bana dziś dobijesz :lol2: // kat frustratów
Ostatnio zmieniony 08 lis 2006, 23:00 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 08 lis 2006, 22:59

kolejne przykazanie bukmachera dodane :lol:
omijaj puchary :twisted:

Bayern - Hanover to nie puchary :angry2: // wkurzony

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lis 2006, 23:17

Wlasnie widze, ze CSKA tez sie popisala :o (Euroliga)

Yukasz jak oceniasz ten typ :arrow:
Orlando - Seattle 1 - w sumie troche awaryjny bo najpierw miale grac Portland -LAL 2, jadnak zauwazylem ze w tej hali jeziorowca jakos nie idzie a poza tym dzien po dniu graja mecz
Pozniej zdecydowalem sie na LAC - Dallas 1 - jednak przyszlo mi do glowy ze Dallas moze sie obudzic wiec padlo na Magic :smoke:

edit
Mallorca 1:1 :roll: :boje się: fuck - szykuje sie dogrywka :!:
Ostatnio zmieniony 08 lis 2006, 23:30 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 lis 2006, 23:30

frustrat pisze:MU [']
Wisla [']
Jebany Bayern [']
Zapomniałeś o CSKA :rotfl4:

Mój kupon :P :

Milwaukee - Houston 1
Sacramento - Detroit 2

wciąż pełen nadziei frustrat pisze:Yukasz jak oceniasz ten typ
Orlando - Seattle 1 - w sumie troche awaryjny bo najpierw miale grac Portland -LAL 2, jadnak zauwazylem ze w tej hali jeziorowca jakos nie idzie a poza tym dzien po dniu graja mecz
Pozniej zdecydowalem sie na LAC - Dallas 1 - jednak przyszlo mi do glowy ze Dallas moze sie obudzic wiec padlo na Magic
Z tych trzech które wybrałeś to chyba najpewniejszy mecz tzw 'pewniak' :rotfl: Właśnie powinno tu mieć znaczenie rozgrywanie meczu dzień po dniu no i Orlando dobrze prezentuje się u siebie... choć mieli duże problemy z Wizards i jak popatrzeć na historię spotkań to bywało różnie. Jednak myślę że wejdzie i sam tak obstawiałem ale teraz ten typ mi wisi :P Śpij spokojnie :P

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 08 lis 2006, 23:41

Yukasz pisze:Śpij spokojnie Razz
A Ty myslisz, ze ja zasne po takim dniu :evil: Jeszcze jakby tego bylo malo musialem zmieniac kolo w samochodzie - gume zlapalem
:evil:

W dodatku Mallorca doprowadza mnie do szalu :mać:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 lis 2006, 23:51

czeher pisze:Jeszcze jakby tego bylo malo zlapalem musialem zmieniac kolo w samochodzie - gume zlapalem
Ja dzis spóźniłem sie na pociąg i dzięki temu nie poszedłem do STSa odegrać się za wczoraj i grać za większą stawkę. Wczoraj planowałem że obstawię jeszcze przed zajęciami no ale jak nie bylo juz czasu to postawiłem tylko w necie za min pieniądze, czyli w sumie po dzisiejszym dniu jestem na plusie :P :mike: Yes! Yes! Yes! Ostatnio zauważyłem że jak coś nie pójdzie tak jak miało i los nieco pokrzyżuje mi plany to wiem że przegram :wink: Czasem jak znajdę kase na ulicy (jakieś grosze mniejsze lub większe) to też wiem ze nie mam co obstawiać. Niestety nałóg jest czasem silniejszy ode mnie :angry2:
czeher pisze:Mallorca 1:1 fuck - szykuje sie dogrywka
Teraz pewnie pół Polski śledzi ten mecz i trzyma kciuki :spoko:

edit:

Red card - Bosko Jankovic (Mallorca) 85'

:roll:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 lis 2006, 0:34

Kurnaaaaaaaa JEST :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:

Prawdziwy horror ufffffffff :smoke: ale happy end oby za 3 godziny bylo podobnie :twisted:

TERAZ CZEKAMY NA ORLANDO - dzien do uratowania 8) - zaraz zaczynaja :wink:

Zaraz ubieram koszulke z G. Hillem (tylko maly szczegol - to jeszcze koszulka za czasow jego gry w tlokach :lol:) i jazda na http://scores.espn.go.com/nba/scoreboard
Ostatnio zmieniony 09 lis 2006, 0:44 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 09 lis 2006, 0:42

czeher pisze: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
Ulala :lol2: :brawo:

A myślałem że po tym jak grali w osłabieniu nic ich nie uratuje :oops:
czeher pisze:TERAZ CZEKAMY NA ORLANDO - dzien do uratowania 8) - zaraz zaczynaja :wink:
To teraz nie masz wyjścia bo pewnie i tak nie zaśniesz i musisz śledzić przebieg meczu :P

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 lis 2006, 0:45

Yukasz pisze:To teraz nie masz wyjścia bo pewnie i tak nie zaśniesz i musisz śledzić przebieg meczu Razz
czeher pisze:Zaraz ubieram koszulke z G. Hillem (tylko maly szczegol - to jeszcze koszulka za czasow jego gry w tlokach Laughing) i jazda na http://scores.espn.go.com/nba/scoreboard
:smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :smoke:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”