Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 2896

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1994
Kibicuję: Manchester United

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » wczoraj, 22:05

sickstick pisze:
wczoraj, 21:53
Akurat Santos za 50 to może być świetny transfer. Mówimy o gościu który w sezonie 24/25 - mając 20 lat - tak roz*ebał ligę francuską
No normalnie biję pokłony.
sickstick pisze:
Zaś w sezonie 25/26 - mają 21 lat - był w podstawowej rotacji Chelsea
Również wyczyn godzien najwyższego szacunku.
sickstick pisze:
gdzie niedawno pisałeś @Mr.Chris że 45mln 24-latka z ligi belgijskiej, który w wieku Santosa odbił się od Norwich, to spoko cena :>
Za typa co odbił się od Norwich w wieku ... 18 lat? I w lidze belgijskiej najebał 50 G+A w jednym sezonie.

Rynek przeciętnych pomocników nie jest jeszcze aż tak rozjebany co rynek przeciętnych skrzydłowych, gdzie przeciętny pomocnik kosztuje uczciwie 30-40mln lub 50-60 jak się trafi na frajera. Natomiast [ch**]/przeciętni skrzydłowi chodzą za 80-100mln.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » wczoraj, 22:17

Według mnie wzięliśmy gościa z bardzo dużym potencjałem, który w ciągu 2-3 lat może okazać się mega mocnym transferem, dodatkowo ma za sobą już pierwszy sezon w PL.
Transfer mi się podoba bardzo jeśli nie jest to nasz ostatni transfer do linii pomocy.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » wczoraj, 23:20

Wstyd.

[TRANSFERY]

HERE WE GO!

⚪Real Madryt osiągnął porozumienie w sprawie nowego kontraktu Auréliena Tchouaméniego do czerwca 2031 roku🇫🇷

Manchester United nigdy nie był blisko sfinalizowania tego transferu, ponieważ pensja Tchouaméniego była zbyt wysoka. Dodatkowo Real Madryt nie zamierzał otwierać drzwi do jego letniego odejścia, więc rozmowy nie posunęły się naprzód❌

Jose Mourinho chciał, aby Francuz został w klubie

🗞️: Fabrizio Romano

Koniec marzeń, można się rozejść

Awatar użytkownika
Tennessee
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 587

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » wczoraj, 23:41

Jaki wstyd? przecież szanse były znikome. Kto o zdrowych zmysłach chciałby zamienić Real na United.
Trzeba było od początku kombinować coś innego, a nie tracić czas na zadanie niewykonalne. Bardziej od tej strony jest wstyd, jeśli to masz na myśli, to ok.

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » wczoraj, 23:48

Tennessee pisze:
wczoraj, 23:41
Trzeba było od początku kombinować coś innego, a nie tracić czas na zadanie niewykonalne. Bardziej od tej strony jest wstyd, jeśli to masz na myśli, to ok.
IMO właśnie, że o to z tym wstydem chodzi, że było kombinowane i są same porażki. Jest 8 lipca, a my straciliśmy już 3 główne cele transferowe, Anderson, Fernandes, a teraz Tchouameni. Być może też Tonali był jednym z głównych celów, ale zarząd podobno nie był nim aż tak zainteresowany. Ja chciałem trzech z czterech wymienionych wyżej pomocników i tylko ich uważałem za naprawdę poważne wzmocnienia. Tym czwartym, który mnie niezbyt obchodził był Fernandes. Dobry zawodnik, nie mówię, że nie, ale jednak to byłby niewielki upgrade względem Mainoo, a obok Mainoo go nie widziałem.

Awatar użytkownika
Tennessee
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 587

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » wczoraj, 23:53

A jest w United na radarze Angelo Stiller?

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » dzisiaj, 0:59

Tennessee pisze:
wczoraj, 23:53
A jest w United na radarze Angelo Stiller?
Raczej nie. Podobno ma klauzulę 40mln, więc pewnie byłby już w United, gdyby był na celowniku.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”