Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 26 cze 2026, 18:02
BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 26 cze 2026, 19:56
Płacz sobie o lajki śmieszny typie. Pierwszy post cię widzę i już wiem czemu cię nie kojarzyłem. Jesteś jak człon kanału który oglądasz. Nie pozdrawiam
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 26 cze 2026, 20:31
matt_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 27 cze 2026, 6:35
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart2 » 27 cze 2026, 12:12
Pelart2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 cze 2026, 12:37
Daj pan spokój, wróciło najsłabsze ogniwo forum i myśli że inni zapomnieli. Na tym forum nie było użytkownika, ktory prezentowałby niższy poziom merytoryczny. Większość forumingu to wklejanie linków. Od lat mam w ignorze, nie ma co czytać bzdur.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 27 cze 2026, 13:00
To zabawne że pierwsi do krytyki są tacy którzy jedyne co tu piszą to wizwiska i obrażanie niczym z najgorszego gimnazjum a drugi tak się podnieca tytułem najsłabsze ogniwo forum bo nie ma nic do powiedzenia również a jedyne co tu wrzuca to nagłówki z clickbaitami albo filmiki z fejsa dla Januszy xd jak ostatnio chłopiec kantorowiec wrzucał screena ze swojego fejsa że KO wydaje hajs na reklamy a nie wie jak działa algorytm na Fejsie
League
Vol'jin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 27 cze 2026, 13:43
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 27 cze 2026, 13:46
League
cloner
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ojciecdyrektor » 27 cze 2026, 14:26
Ojciecdyrektor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 29 cze 2026, 16:51
Radni: Żaneta Baczyńska (KO) i Michał Górawski (KO) nagrali filmik na placu budowy. Radny Krzysztof Sarzyński (PiS) twierdzi, że występy z udziałem koparki mogły oznaczać złamanie wielu przepisów.
Pismo z interpelacją już trafiło do głogowskiego magistratu. Na pytania radnego ma odpowiedzieć prezydent Rafael Rokaszewicz i jego urzędnicy. Kwestii do wyjaśnienia jest sporo.
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 cze 2026, 17:10
Boromir
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio