Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 2897

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Bernabeu2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 361

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bernabeu2 » wczoraj, 21:18

gilardino11 pisze:
wczoraj, 21:18
Nie no kone to jest top panowie. To raczej nie alternatywa tylko rewolucja w podjęciu decyzji.
Kone taki kozak w Romie czy efekt MŚ?

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 677
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » wczoraj, 21:25

To są już takie cyrki, że zaczekam do oceny okna do samego końca bo ja nie wiem w co my gramy.

Awatar użytkownika
Tennessee
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 593

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » wczoraj, 21:26

No dawać panowie z Serie A coś więcej o Koné.

Ja znam gościa bardzo dobrze, ale to jeszcze z czasów Gladbach i zweryfikuje z waszą opinią jakie zrobił postępy.

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1293

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » wczoraj, 21:33

Bernabeu2 pisze:
gilardino11 pisze:
Nie no kone to jest top panowie. To raczej nie alternatywa tylko rewolucja w podjęciu decyzji.
Kone taki kozak w Romie czy efekt MŚ?
Kapitalny pomocnik na poziomie serie A. Pięterko wyżej niż ten Ederson. Gość razem z malenem jest ojcem tego że Roma zagra w LM w tym roku

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1998

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » wczoraj, 21:38

Confirmed z tym Edersonem? Jak tak to by wyjaśniało dlaczego zgodzili się na promocyjną jak na te czasy cenę.

Anyway, brawa dla lekarzy za reakcję i nieco mniejsze, ale też brawa dla decyzyjnych za nie pchanie się w to na siłę, żeby wizerunek nie ucierpiał. Już mieliśmy tak z którymś zawodnikiem, że przyszedł mimo negatywnych opinii sztabu medycznego, bo wstyd było się wycofać.

Batalia o porządny środek pomocy już przegrana i tak, ale może chociaż przynajmniej nie będziemy mieli kolejnego połamańca na L4.
Spoiler:

Matrixxx
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 187
Kibicuję: Inter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matrixxx » wczoraj, 22:49

Tennessee pisze:
wczoraj, 21:26
No dawać panowie z Serie A coś więcej o Koné.

Ja znam gościa bardzo dobrze, ale to jeszcze z czasów Gladbach i zweryfikuje z waszą opinią jakie zrobił postępy.
Typowy box to box, solidny w bronieniu - nie jakiś wybitny, bardzo dobry w dynamizowaniu akcji, silny fizycznie, dobra technika. Odbierze, przyspieszy, poda do przodu. Z pewnością nie jest i nie będzie rozgrywającym, dobry taktycznie. To co mi się podobało - momentami zdradzał oznaki liderowania, być może ma w tym potencjał na przyszłość. Z lampek ostrzegawczych - dwie kontuzje mięśniowe w zeszłym sezonie, jedna z nich skończyła się dość długa przerwą od gry. No i warto zauważyć, że ten zakończony sezon słabszy od tego 24/25. Po sezonie 24/25 mocno chciał go Inter i były negocjacje, oczywiście nic z tego nie wyszło. Po tym sezonie moja myśl była taka że meeeeeh może i dobrze, że nie przyszedł do Interu, bo te 50 mln, których chciała Roma to zbyt dużo ? Ale tutaj też jest perspektywa tego, że dla Interu 50 mln to jak majątek.

Generalnie rzecz biorąc gracz bezsprzecznie lepszy od Edersona, 2 lata młodszy i z potencjałem na zdecydowanie dużo większe granie. Lepiej mieć Kone za 50/60/65 niż Edersona za 40.

To tak w skrócie.

Awatar użytkownika
Nebula RN
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 912

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » wczoraj, 22:51

Lemmens :lol2:

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » wczoraj, 23:23

[TRANSFERY]

🚨💣 PILNE: Źródła ze strony United stanowczo zaprzeczają, jakoby temat transferu Edersona upadł. W klubie panuje przekonanie, że sugestie o fiasku rozmów to jedynie próba wywarcia presji, by jak najszybciej sfinalizować transakcję [Steven Railston]

🚨Źródła z Man Utd zaprzeczają, jakoby temat transferu Edersona upadł. Zobaczymy [Alex Crook]

🚨 Manchester United zaprzeczył doniesieniom, jakoby transfer Edersona miał lec w gruzach.
Źródła usilnie twierdzą, że szczegółowe badania medyczne wciąż trwają i na ten moment nie podjęto żadnej decyzji o rezygnacji z transakcji [Sky Sports]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”