Właśnie brakło skali ocen szkolnych na transfer DolhyZico_FCI pisze: Lakier średni to był transfer a raczej wypożyczanie Balde, dobry był transfer Dicka, a transfer Radovica był bardzo dobry.
Jest taki jeden gracz, który jutro będzie walczył o wyjście z grupy PUEFA. Ale Radovic tam chyba nie dotarł w tym roku, więc to się nie liczyZico_FCI pisze:Skoro już o tym pisałeś to powiedz mi kto od niego lepiej grał na tej pozycji w tej rundzie.
Czy przed dzisiejszym dniem było udawanie, że nie czegoś takie jak nieobiektywizm warszawskich mediów, a dzisiaj się okazało, że to przecież oczywiste i normalne, że coś takiego istnieje i o co ja mam pretensjedeltinho pisze:Rada Zico - nie czytaj - jest wbrew pozorom świetną radą. Nie lubię brukowca Faktu - nie kupuje, przegląd zszedł na psy kilkanaście lat temu - przestałem czytać, światopoglądu dziennikarzy "Trybuny" nigdy nie popierałem - nigdy nie czytałem tej gazety. Nie nie mam problemu, że piszą nieobiektywnie, czy inaczej niż ja patrze na rzeczywistość.