Forumowe problemy techniczne (zbiorczy) - Strona 30

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 30 gru 2005, 18:08

Może nie masz zainstalowanej Javy... ja tak miałam na starym kompie. Sprawdź, a jak się moja hipoteza sprawdzi, to zaistaluj.

Awatar użytkownika
Gem16
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gem16 » 30 gru 2005, 18:22

Anka pisze:Może nie masz zainstalowanej Javy... ja tak miałam na starym kompie. Sprawdź, a jak się moja hipoteza sprawdzi, to zaistaluj.
Dzięki , twoja hipoteza się sprawdziła. Miałem Jave wyinstalowano, sam nie wiem czemu :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 sty 2006, 17:54

Coś sie chyba dzieje :roll: dodałem najpierw posta w temacie AC Milan a trwało to godzine :wink: Teraz napisałem posta do Ani w temacie Tottenham Hotspur i on raz jest a raz do nie ma :shock: dochodze już do siebie i to mi sie nie wydaje :wink: Macie jakiś problem techniczny :?: żebym nie pisać po 4 posty w temacie bo potem trzeba kasować je :(

Awatar użytkownika
Milanista11
Trampkarz
Trampkarz
Lokalizacja: Tam gdzie Dida broni, tam gdzie Shevchenko bramki wali a więc... MEDIOLAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milanista11 » 01 sty 2006, 18:35

Mam problem. Nie mogę wejść na temat Ac Milan (zbiorczy) x2. Pisze ze wybrany przez Ciebie temat lub post nie istnieje. Czy naprawde nieistnieje??. Prosze o pomoc

Awatar użytkownika
PrOtEcToR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PrOtEcToR » 01 sty 2006, 18:36

Cos jest nietak na forum :? wysłałem posta w temacie "mp3 poszukliwane" a wyświetliło 3! Poza tym mam podobny problem do Zazy... jakoś długo mi dodaje posty :? I jeszce jedno : wchodząc w jakiś temat wyskakuje mi że ten temat lub post nieistnieje :roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 sty 2006, 18:38

Problemy są i to duże, ale musicie być cierpliwi. Na pewno jak tylko będzie to możliwe zostaną poczynione kroki w celu poprawy sytuacji. Problemy z dodawaniem postów bardzo przeszkadzają, ale nie ma rady. Znikają też tematy jak widzę.Twoim postem Zaza zająłem się, ale takich wezwań pewnie będzie więcej. Nie mniej jednak zawczasu apeluję o cierpliwość.

Awatar użytkownika
Gem16
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gem16 » 01 sty 2006, 18:49

Milanista11 pisze:Mam problem. Nie mogę wejść na temat Ac Milan (zbiorczy) x2. Pisze ze wybrany przez Ciebie temat lub post nie istnieje. Czy naprawde nieistnieje??. Prosze o pomoc
U mnie taka sytuacja jest w kilku tematach a nie w jednym :cry:
I jakoś wolno się strona ładuje, nie wiem czemu, czyżbym miał aż tak zawalone łącze :?
U mnie też kilka tematów znikneło! np. temat "kto to jest?"
Ostatnio zmieniony 01 sty 2006, 18:51 przez Gem16, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 sty 2006, 18:50

Czyli jest jednak problem :( Na stronie glownej też cyrki, to chyba serwer ?

Rozumiem że usunełeś Niggaz posta w temacie Rossonerich - dziękuje - jak jest problem to chyba najlepiej teraz nie pisać nic az do usuniecia usterki bo trzeba bedzie potem robic selekcje :roll:

Pozdro :wink:

Awatar użytkownika
Milanista11
Trampkarz
Trampkarz
Lokalizacja: Tam gdzie Dida broni, tam gdzie Shevchenko bramki wali a więc... MEDIOLAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milanista11 » 01 sty 2006, 19:52

Gem16 pisze:
Milanista11 pisze:Mam problem. Nie mogę wejść na temat Ac Milan (zbiorczy) x2. Pisze ze wybrany przez Ciebie temat lub post nie istnieje. Czy naprawde nieistnieje??. Prosze o pomoc
U mnie taka sytuacja jest w kilku tematach a nie w jednym :cry:
I jakoś wolno się strona ładuje, nie wiem czemu, czyżbym miał aż tak zawalone łącze :?
U mnie też kilka tematów znikneło! np. temat "kto to jest?"
Masz racje.U mnie też sytuacja ta zaistniała w kilku tematach.
Co od zniknięcia to nie mam tematu " kto to jest?" i "pytania piłkarskie"
Wiem że szanowna redakcja próbuje robić co może ( mam wielka nadzieje że tak jest).

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 sty 2006, 15:28

Nie wiem jak wam ale mi cos sie wali temat "Inter Mediolan zbiorczy" dodałem posta weszly 3 , a teraz temat znikł :!: cos sie dzieje :roll:

EDIT

tematu o Interze ciągle nie ma , czy to oznacza , że trzeba będzie zakładać nowy :?:
Ostatnio zmieniony 02 sty 2006, 18:39 przez Sero, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 02 sty 2006, 15:58

To samo było i jest z tematem Ac Milan :!: Dodało mi chyba ze 4 posty i czasami nie moge wejść na forum " hackinh insert " albo błąd strony mi wyskakuje. Automatyczne logowanie też nie działa, nie wiem jak u Ciebie Serek :?:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 sty 2006, 16:15

No widać, że zaczyna się robić nie ciekawie z serwerem. Ja też mam straszne problemy z wchodzeniem na forum. Wyskakują mi same błędy i bynajmniej nie mogę sprawdzić co i jak. Zanim wszedłem do tego tematu musiałem się trochę pomęczyć. Ja również mam nadzieje, że ktoś próbuje coś z tym zrobić bo jest naprawdę niedobrze. Jak ktoś już to wcześniej zauważył to jest to wina serwera...

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 02 sty 2006, 16:42

mi tez wyskawiwały różne błędy w tym... "Nie masz uprawnień do oglądania tej strony" myslałem, że bana zarobilem czy cos :P potem była jakaś przerwa... a w chwili obecnej chodzi dobrze... (chyba)

Chiesa
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chiesa » 02 sty 2006, 18:52

Cały czas mi dziś wyskakują błędy:(.Strona b. wolno się ładuje.Aha czy wszystkim redakorom ucięło w raportach (osobisty tygodniowy w 2005 roku).Mi ucięło cały rok 2005.Osobisty dniowy i ogólny ranking jest okey.

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 02 sty 2006, 19:54

Mi jedynie wyskakują błędy co jakiś czas, początkowo myślałem, że to u mnie net się wyłącza co chwila, ale jak się okazało nie tylko ja tak mam. Jeszcze nie miałem sytucji aby jakiś post pojawił się kilkakrotnie i wszystkie tematy mi działają.
Chiesa pisze:Aha czy wszystkim redakorom ucięło w raportach (osobisty tygodniowy w 2005 roku).Mi ucięło cały rok 2005.Osobisty dniowy i ogólny ranking jest okey.
Ja również straciłem cały 2005 rok i co ciekawe 2004 został :roll:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”