Telefony komorkowe (zbiorczy) - Strona 30

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Telefony komorkowe (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 13 maja 2012, 21:40

poszukuję dobrego odtwarzacza mp3 na java- Samsung S8300. standardowy jest kiepściutki..

Awatar użytkownika
Matt.
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matt. » 10 lip 2012, 23:01

Nowa umowa, nowy telefon. Kompletnie nie wiem co wybrać. Być może ktoś z was miał któryś z niżej wymienionych, więc może coś ewentualnie doradzić.

Z w miarę sensownych do wyboru: BlackBerry Curve 9300, HTC Desire S, HTC One V, HTC Wildfire S, LG P970 Swift Black, Samsung Galaxy Ace, Sony Ericsson Xperia Neo V lub Sony Ericsson Xperia ray.

Ktoś miał/ma i może coś powiedzieć?

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 10 lip 2012, 23:06

Matt. pisze:Z w miarę sensownych do wyboru: BlackBerry Curve 9300, HTC Desire S, HTC One V, HTC Wildfire S, LG P970 Swift Black, Samsung Galaxy Ace, Sony Ericsson Xperia Neo V lub Sony Ericsson Xperia ray.

Ktoś miał/ma i może coś powiedzieć?
HTC Wild S możesz odpalić z tego towarzystwa :) BlackBerry, bądź One V :)

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 10 lip 2012, 23:14

ja bym zrobil stary sprawdzony sposób czyli wybrał ten ktory na allegro chodzi najdrozej, sprzedał go i kupił sobie taki jaki mnie naprawdę interesuje (opcjonalnie dorzucając trochę kasy) :D ja pamietam z rok temu wzialem za 1 zl samsunga galaxy ace, sprzedalem go za 550 a kupilem sobie htc desire z za 800. Polecam zrobić podobnie i brać HTC Desire C, na allegro chodzi juz po 700 zl a moim zdaniem telefon zajebisty, osobiście mam lepszego (Sensation XE) ale tego Desire C polecilbym i tak kazdemu zwlaszcza ze cena jest spoko.

Obrazek

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 10 lip 2012, 23:20

bart ma rację, Wildfire S możesz sobie darować. Galaxy Ace ma ojciec i też nie polecam, on w sumie nie narzeka ale masz w tym towarzystwie dużo fajniejsze telefony IMO. Ja na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad SE Xperia Neo V, moim zdaniem bardzo fajny telefonik, bawiłem się nim trochę bo ma go koleżanka, która jest z niego bardzo zadowolona, w swojej kategorii jeden z lepszych wyborów moim zdaniem. Z BB jakoś się nie lubię, jestem nieobiektywny więc się nie wypowiadam. Z One V i Desire S nie miałem do czynienia ale faktycznie ten One V może być ciekawą pozycją. Sam mam HTC Desire HD i jestem bardzo ale to bardzo zadowolony.

/edit

I kupiłem go właśnie za pomocą takiego samego patentu jak Aker. Też polecam. Przede wszystkim musisz się jednak zastanowić do czego jest Ci potrzebny telefon i czego od niego oczekujesz.

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 10 lip 2012, 23:23

Bez wiekszej dyskusji Xperia Neo V, w tej cenie najlepszy telefon.

edit: Desire C = procek 600Mhz i bateria 1230mAh, zalosc i tragedia.
edit2: jeszcze HTC One V jest spoko, ale dziwne ze jest w tym gronie bo to raczej drozszy telefon
Ostatnio zmieniony 10 lip 2012, 23:28 przez cruel, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Matt.
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matt. » 10 lip 2012, 23:28

Do Xperia Neo V w tym abonamencie (90) dopłacam jeszcze stówkę. Za 1 zł mogę mieć też Xperię Mini Pro.

Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 10 lip 2012, 23:30

htc to syf, mam i zaluje.
najlepsza prada 3.0, poprzednia wersja byla rewelacyjna, ale nowa bije wszystko na glowe.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 10 lip 2012, 23:34

cru pisze:Bez wiekszej dyskusji Xperia Neo V, w tej cenie najlepszy telefon.

edit: Desire C = procek 600Mhz i bateria 1230mAh, zalosc i tragedia.
edit2: jeszcze HTC One V jest spoko, ale dziwne ze jest w tym gronie bo to raczej drozszy telefon
Wiesz cru zależy kto do czego ma telefon, czy wykorzystuje w pełni możliwości jakie on ma, mam znajomych co mają iphone'y 4s i służą im one tylko do smsów i dzwonienia (i lansu oczywiście, a jak :lol:) także po co przepłacać jak można mieć zajebisty telefon pod względem wizualnym i nie przepłacać? Moja narzeczona szuka teraz telefonu dla siebie i ja wątpliwosci nie mam, powinna brać tego Desire C tylko białego, bo dla niej tel to w zasadzie tylko dzwonienie, smsów prawie nie pisze.
HELDER pisze:htc to syf, mam i zaluje.
najlepsza prada 3.0, poprzednia wersja byla rewelacyjna, ale nowa bije wszystko na glowe.
Jak masz telefon ze specyfikacją techniczną jak Desire C albo Wildfire S a chcesz grać w nim w wymagające gry i korzystać dużo z przeglądarki internetowej to się nie dziwię, że narzekasz, bo się zacina :lol: Ja mam tak jak pisałem Sensation XE i z całego serca każdemu go polecam, zwłaszcza z zestawem słuchawkowym. Wg mnie ciężko się w ogóle do czegoś w nim przyczepić, no nie wiem może aby na siłę, że nie ma fizycznego przycisku do robienia zdjęc, ale tego to i iphone nie ma...

Awatar użytkownika
MENDEZ
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 28

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MENDEZ » 10 lip 2012, 23:43

Mam SE Neo V i bez zawahania polecam :beer: x10 mini Pro miałem wcześniej - też spoko telefon, ale Neo V lepiej leży w dłoni, jest cieńsza, chyba bardziej lekka, no i większy wyświetlacz. W mini pro plusem jest klawiatura qwerty.

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 10 lip 2012, 23:46

Znacie moze jakies forum gdzie mozna filmy na iPhone'a sciagac juz gotowe? kiedys sciagalem zawsze z piratebay.org, ale zablokowali dostep do niego w calej UK :(

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 10 lip 2012, 23:47

MENDEZ pisze:W mini pro plusem jest klawiatura qwerty.
z tym qwerty to są plusy i minusy, wiem bo mialem desire z. niby wygodniej sie pisze, ale telefon przez to jest cięższy, grubszy i przypomina cegłe przez to :P ja mam teraz 4,3 cala ekran i jak trzymam telefon ze tak powiem poziomo to pisze sie nie gorzej niz na qwerty zwlaszcza ze slownik sam mnie poprawie jak cos zle nacisne.

Awatar użytkownika
HELDER
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HELDER » 10 lip 2012, 23:58

tu nie chodzi o gry, ale obsluga tego telefomnu jest dramatyczna, funkcje ciezko dostepne, wogole nie potrafie z nim zyc.

Awatar użytkownika
Matt.
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matt. » 11 lip 2012, 0:10

Dzięki, każda opinia się przyda, każdą biorę na poważnie.

Teoretycznie dziwne -
HTC One V mam za 1 zł, a sam telefon jest warty ok. 1000 zł
Xperię Neo V mam za 120 zł, a sam telefon jest warty ok. 700
Xperię Ray mam za 100 zł, a sam telefon jest warty ok. 800

Na razie analizowałem te trzy. Wydaje mi się, że one są najlepsze z tego towarzystwa. Na tych procesorach w telefonie się kompletnie nie znam i szczerze powiedziawszy nie mogę o tym znaleźć żadnych informacji.

Jest jeszcze HTC Desire S. Nie wiem, czym się różni od One V. Parametry techniczne ma niby podobne?

Awatar użytkownika
Matt.
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matt. » 11 lip 2012, 0:21

A co myślicie o LG Swift Black?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”