Reklama - Strona 30

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
mnich33
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Re: Reklama

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mnich33 » 08 lut 2011, 13:00

Zobaczcie sami jak ograć buka!

Xavi06
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Barca.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xavi06 » 12 lut 2011, 0:26

Obrazek

Serwis Barca.pl to jeden z największych serwisów poświęconych FC Barcelonie.

Barca.pl organizuje nabór do redakcji!!!

Wymagania:
- dużo czasu wolnego
- znajomość języka angielskiego

W sprawie rekrutacji proszę pisać do Administratora - Xavi na numer GG: 31027108 lub na E-mail: xavi@barca.pl

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Re: Barca.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 12 lut 2011, 15:09

wytlumacz mi jedno a raczej dwie rzeczy -

nie uwazasz ze bardziej by sie przydala znajomosc hiszpanskiego do newsow na temat barcelony? MD i Sport oraz el periodico i punt to glowne zrodla

po drugie i najwaznieszje - masz dwie potezne strony ktora dzialaja od lat - blaugrana.pl i fcbarca.com - nie lepiej pisac dla ktorejs z nich newsy niz bawic sie w niszowa dzialanosc bo przebic i tak nie ma sie szans?

drwal86
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Gra on-line Goool!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: drwal86 » 15 lut 2011, 12:17

Słuchajcie,

Mam taką grę on-line, gdzie wcielamy się w jeden z 16 zespołów europejskich i rozgrywamy mistrzostwa naszego kontynentu. Zobaczcie i oceńcie - www.facebook.com/reprezentacja?v=app_7146470109&ref=ts .

Czy znacie jakieś stronki, na których można ją zamieścić tak dla innych graczy i internautów? Gra jest we flashu.

Paweł

patryku127
Junior
Junior

Premier League w Radiu Bit

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryku127 » 28 lut 2011, 18:18

Jeżeli znudziło Wam się czytanie o ulubionej lidze w internecie, czy w gazetach, to zapraszamy do słuchania o Premier League w radiu! Więcej na http://ruchlewostronny.blox.pl/html

Ruch Lewostronny w każdy poniedziałek o 20:00. Zapraszamy do słuchania!

weztoogarnij
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Konkurs Orły Górskiego - Zdjęcia z przeszłości

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weztoogarnij » 16 mar 2011, 10:45

Portal Re.pl zaprasza wszystkich fanów piłki nożnej do dzielenia się materiałami ze złotej ery polskiego futbolu. Ery, w której trenerem reprezentacji był śp. Kazimierz Górski, a zagraniami na boisku zachwycali m.in. Lubański, Lato, Szarmach, Deyna czy Gadocha.

Konkurs polega na wyłonieniu najlepszych zdjęć lub filmów w dowolnym formacie o tematyce Orłów Górskiego w latach 1970 -1976.

Konkurs trwa od dnia 15.03.2011r. do dnia 14.04.2011r.

Materiały biorące udział w konkursie należy przesyłać na adres: sekretariat@re.pl

Nagrody za pierwsze i drugie miejsce: koszulka T-shirt z podpisami Orłów Górskiego, plakat reprezentacji Polski - Mundial 1974r., z podpisami zawodników, kubek z logotypem Stowarzyszenia Orłów Górskiego, smycz, proporczyk – koszulka Orłów Górskiego.

Więcej informacji na stronie - http://orlygorskiego.re.pl/artykul/27631.html

Awatar użytkownika
SobolPL
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 4

3000pula nagród

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SobolPL » 22 mar 2011, 15:26

http://www.betcup.pl/rejestracja.php?goto=new&ref=184 ...link kumpla jak możecie rejestrujcie się coś można ugrać konkretnego ;)

MarcinSD
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinSD » 29 mar 2011, 16:36

Czasem chcemy coś powiedzieć i nie wiemy jak, czasem coś wyjaśnić na co trudno dobrać słowa. Czasem przysłowiowo i potocznie coś zrozumieć. Czasem trzeba, czasem wystarczy to narysować. Po co? By się pośmiać, by podroczyć, by ważne niekiedy rzeczy ująć w nutę sarkazmu, ironii, by nie wszystko słowami malować na czarno i biało ale dać nieco koloru w to życie, by przedstawić je i to co nas otacza, to co postrzegamy i jak to robimy w prosty sposób Na Wykresie.

http://www.zycienawykresie.pl

Zapraszam!

sz444sz
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Reprezentacja2012.pl

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sz444sz » 15 kwie 2011, 18:50

Witam,

Wystawiam dziś na sprzedaż jedną z ciekawszych euro domen, szczegóły:

Kod: Zaznacz cały

http://allegro.pl/jedyna-sluszna-www-reprezentacja2012-pl-bcm-i1565569825.html
Obrazek
kontakt w sprawie domeny: domena@reprezentacja2012.pl

Ps. Posiadam także kibice2012.pl

Pozdrawiam.

kuki000
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kuki000 » 02 maja 2011, 12:17

Ja zareklamuje NIE SWÓJ portal :?: :!:

Dlaczego ? Uwielbiam zakłady bukmacherskie i naprawdę codziennie analizuje co można byłoby zrobić aby optymalizować wygraną..
Pewnego dnia za pośrednictwem kolegi natknąłem się na stronę o typach bukmacherskich, systemach bukmacherskich.

Strona www.typybukmachera.pl daje możliwość uczestnictwa w kursie na temat typów i systemów bukmacherskich !
Jest to najlepszy kurs jaki kiedykolwiek przeczytałem, a w dodatku za przesłane wyniki otrzymałem 10 zł...

Nie spodziewałem się, że natknę się kiedyś na tak uczciwą stronę i jeszcze dostanę za to kasę :D

Co do kursu - rewelacja, przynajmniej dla mnie.

Także polecam :)

Awatar użytkownika
Widzewiak1910
Skład C
Skład C

Oriflame

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Widzewiak1910 » 03 maja 2011, 20:00

Oriflame-Przyłącz się do mnie i kupuj kosmetyki taniej !!!
http://my.oriflame.pl/emilia_ldz

JEŚLI INTERESUJĄ CIĘ KOSMETYKI Z FIRMY oRIFLAME TO ZAPRASZAM NA MOJĄ STRONKĘ!
jEST DUZO TANICH KOSMETYKÓW !!
nAPRAWDĘ WARTO!!!
Zapraszam serdecznie :-)

Ramage
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Nowy zakątek w sieci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ramage » 24 maja 2011, 23:38

Witajcie
Wiem ,że może zostać to potraktowane jako spam, ale chciałbym się dowiedzieć co myślicie o serwisie xliga.pl, co zmienić, jest ona w fazie dokańczania, ale ze znajomymi już obstawiamy ;)
Pierwsza strona oczywiście jeszcze nie posiada treści, ale mam nadzieję na szybki start. Jest to pewien rodzaju typer, no ale jak ktoś chętny to może sam spróbować. Jak ktoś chce dołączyć do zespołu to zapraszam.

Peli
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Wirtualna pilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Peli » 27 maja 2011, 11:17

Witam wszystkich!
Chciałbym wszystkich zaprosić na wirtualne zakłady bukmacherskie. Myślicie że trzeba płacić czy coś moja odp brzmi nie ! Narazie będą to tylko zapisy do końca czerwca (może i dłużej). Od mniej więcej sierpnia zaczynamy zabawe w obstawianie meczów. Obstawiać piłke nożną może z czasem inne sporty jak będzie zainteresowanie ;-) Zaczynamy rozgrywki wraz z rozpoczęciem sezonu 2011/12 . Rozgrywki będą rozgrywane systemem ligowym każdy z każdym juz tłumacze . Grupa ligowa składa się z ok . 10-12 użytkowników ustalamy terminarz kto z kim i obstawiamy. Kolejki będą rozgrywane głównie w weekendy ! A i obstawiamy wybrane 10-15 meczy jeszcze to ustalimy . I kto wygrywa "bitwe" ten otrzymuje 3 pkt przegrany 0pkt.
Więcej informacji na forum: www.wirtualnapilka.cba.pl

Pozdrawiam i Zapraszam na zapisy !

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Wirtualna pilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 27 maja 2011, 11:20

Może to przez stan niedobudzenia, ale nic z tego nie zrozumiałem... :?

Peli
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Re: Wirtualna pilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Peli » 27 maja 2011, 11:24

Chodzi o to że normalnie obstawiasz 15 meczy ja podliczam punkty . Będzie to na zasadzie rozgrywek ligowych (grupowych) każdy użytkownik z każdym i także rewanż. Do obstawienia będzie 15 meczy hitów z lig naszej jak i zagranicznych.
np. Ja z tobą mam tzw. bitwe - mecz obstawiamy mecze i na przyklad ja trafiłem 10 a ty 9 czyli stosunek jest 10:9 ja zapisuje w tabeli . Ja otrzymuje 3 pkt za wygranie ty 0 pkt bo przegrałeś tak będzie ok . 22 kolejek

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”