Manchester United (zbiorczy) - Strona 30

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 24 lut 2005, 15:07

Ohhhhhhh Carrol :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 24 lut 2005, 18:00

Lepiej, żeby Howardowi zaufał, bo Carroll ostatnio taki słaby jest... :roll: Na wyjeździe jeszcze trudniej będzie, ale ja wierzę w United. :P

Awatar użytkownika
KUBA
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 24 lut 2005, 20:32

jeżeli chece obejżeć mecz milan-manchester w tvp,to zagłosujcie,wyślijcie sms o treści "2' pod numer "7198"!!!!!!

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 24 lut 2005, 22:12

Ja tego smiesznego Carola pozostawiam bez komentarza, bo niechce sie nawet jeszcze raz tego nazwiska napisac. Mysle że Howard powinien juz wrócic i moze on cos pokarze

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 24 lut 2005, 23:25

Bądźmy realistami, MU nie ma juz prawie zadnych szans na awans, takze nie zdobędą mistrzostwa ani pucharu, wiec w tym sezonie pozostaną bez zadnego :!: trofeum, MU jest dobrym klubem, ale są lepsi i tyle

FC Bayern forever number one

Awatar użytkownika
szmagel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 613

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 26 lut 2005, 23:42

kama_reda pisze:Bądźmy realistami, MU nie ma juz prawie zadnych szans na awans, takze nie zdobędą mistrzostwa ani pucharu, wiec w tym sezonie pozostaną bez zadnego :!: trofeum, MU jest dobrym klubem, ale są lepsi i tyle
Co ?? Nie realista skreśla Manchester tylko idiota !!!
Do konca sezonu jestcze troche zostało. Liga jest jeszcze do wygrania !! narazie jest jeszcze 9 pkt straty ale kto wie jakie wyniki ptrzytrafią sie chelsea. Z ligą mistrzów to też jeszcze nie ma sie co żegnać !! To jest dwumecz i narazie jest 1:0 dla milanu ale na San Siro może być różnie.
MU już nie raz udowadnialo że potrafi odrabiać straty. Teraz przynajniej wiadomo że w rewanżu trzeba zwycięzyc i do tego napewno będą dożyc !!
Jest jeszcze pu8char anglii który tez ie jest przegrany !!
Heh takie skreślanie takego zespołu jest idiotyczne !!

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 27 lut 2005, 8:12

kama_reda pisze:Bądźmy realistami, MU nie ma juz prawie zadnych szans na awans, takze nie zdobędą mistrzostwa ani pucharu, wiec w tym sezonie pozostaną bez zadnego :!: trofeum, MU jest dobrym klubem, ale są lepsi i tyle
Proponowałbym martwić się tym, ażeby Bayern grał na poziomie, a nie wtykać nos w sprawy Manchesteru United, o których pewnie pojęcia nie masz zielonego. A jak było w roku 1999 ? Pewnie siedziałaś przed TV pełna antuzjazmu i wierzyłaś że za chwilkę Oliver Kahn uniesie w górę ręce w geście tryumfu. Stało się inaczej, a wiesz dlaczego? Bo gra się do końca - a to jest domeną Manchesteru. Więc nie uważam, że na San Siro nie mają szans, tym bardziej, że w meczu na Old Trafford byli poprosru lepsi, no a że maja bramkarza, który byłby dobry co najwyżej na polską ekstraklasę to już insza inszość.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 27 lut 2005, 15:01

Manchester ma jeszcze szanse na awans do 1/4. Trzeba być nie małym palantem, żeby przekreślać taki klub jak "Czerwone Diabły". ;) AC Milan nie gra dobrze, więc wszystko może się zdarzyć :!:

Do kama_reda: Dlaczego uważasz, że ManU nie ma na nic szans? Według mnie kibice powinni myśleć o swoim klubie, a nie drużynie, która nawet z nią nie gra.

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 27 lut 2005, 15:37

Loczek pisze: A jak było w roku 1999 ? Pewnie siedziałaś przed TV pełna antuzjazmu i wierzyłaś że za chwilkę Oliver Kahn uniesie w górę ręce w geście tryumfu.
A jak bylo w polfinale LM w 2001 roku???? Na old trafford 1:0 dla Bayernu a w Monachium 2:1 dla Bayernu i pewny awans do finalu :D No a potem zwyciestwo !!!!!!!!!!!

Zobaczymy po sezonie i bedziecie musieli przyznac mi racje, bo w tym sezonie MU zostanie bez trofeum

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 27 lut 2005, 17:31

kama_reda pisze:
Loczek pisze: A jak było w roku 1999 ? Pewnie siedziałaś przed TV pełna antuzjazmu i wierzyłaś że za chwilkę Oliver Kahn uniesie w górę ręce w geście tryumfu.
A jak bylo w polfinale LM w 2001 roku???? Na old trafford 1:0 dla Bayernu a w Monachium 2:1 dla Bayernu i pewny awans do finalu :D No a potem zwyciestwo !!!!!!!!!!!

Zobaczymy po sezonie i bedziecie musieli przyznac mi racje, bo w tym sezonie MU zostanie bez trofeum

Skoro MU zostanie bez trofeum, to może napiszesz jeszcze jakiego? Bo napisałaś w liczbie pojedynczej, zatem MU ma według Ciebie szanse na jakiekolwiek trofeum? :) :)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 lut 2005, 18:19

Wow niezle na niego naskoczyliscie.Ja tez uwazam ze MU nic w tym sezonie nie wygra.Mnie tez zaczniecie wyzywac od palantow? :lol:

Parafrazujac czyjas wypowiedz z tego tematu:trzeba byc niemalym optymista zeby wierzyc ze MU dogoni Chelsea albo wygra na San Siro np: 2:0.Szczegolnie ze swoim magicznym trojkatem smierci (moze raczej smiechu) Nevill Silvestre Fortune.Albo kwadratem jesli dodamy Carolla :lol: Do tego wiesniak Rooney (dobry jest nawet ale to wiesniak i tyle).
Jedyna szansa to puchar Anglii.

A teraz jedna sprawa.To moje subiektywne odczucia i moge sie mylic tak jak Kama Reda ale to nie powod zeby kazdego kto tak mysli nazywac palantem albo idiota prawda?

Awatar użytkownika
szmagel
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 27 lut 2005, 19:32

Ja nie mówie że Manchester napewno wygra coś w tym sezonie tylko mówie że za wczesnie jesrt żeby przekreslac taki klub.
Ludzie dajcie spokój do końca ligi jeszcze 10 kolejek !!! ?Jest szansa
Z milanem 1 mecz w dupe 1:0 jest rewanż = jest szansa
No i puchar ligi !!

Chlopaczek
Acha i Rooney nie jest palantem :twisted:
I o jakiego Nevilla Ci chodzi ?? g Garrego ?? bo jesli o niego to uzasadnij swoją wypowiedz !! Chyba niewiesz co piszesz, bo ja jakoś sobie nie przypominam jego błedu. Zresztą młody Phil też gra solidnie i nie ma wpadek

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3359

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 lut 2005, 20:00

Szansa jest zawsze ale marna a to byla subiektywna wypowiedz Kama Reda wiec nie wiem dlaczego go zaatakowaliscie.
W ogole co to za argumentacja "za wczesnie przekreslac taki klub"?
A jakby to byl np. Bolton w takiej samej sytuacji co MU teraz to mozna by ich bylo przekreslic?

Nie napisalem ze Rooney jest palantem tylko wiesniakiem.Przynajmniej sprawia takie wrazenie.Szczegolnie jego zachowanie.

Chodzilo mi o G.Nevilla.Chociaz jego brat tez niewiele warty.Uwazam ze G.Nevill to cieniutenki obronca jak na MU.Powinien grac w jakims Southampton a nie MU.Po prostu jego gra mniei nigdy nie przekonala i nie przekona.Uwazam ze jest drewniany niepewny-ogolnie slaby.

MU ma paru pilkarzy (i to na dodatek w pierwszym skladzie bo gdyby to byla tylko lawka to mniejszy problem) dla ktorych United to klub o 3 numery za duzy.Tak to ujme.

PS.Mozesz mi wierzyc ze wiem co pisze.Jesli jestes fanem Manchesteru to moge Ci wybaczyc bo wiadomo ze bedziesz bronil swojego klubu :lol:

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 27 lut 2005, 20:02

Zresztą młody Phil też gra solidnie i nie ma wpadek
każdy piłkarz, nawet najlepszy ma jakieś wpadki, a szczególnie obrońcy :roll:

Awatar użytkownika
szmagel
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 27 lut 2005, 21:18

Chlopaczek pisze:
Chodzilo mi o G.Nevilla.Chociaz jego brat tez niewiele warty.Uwazam ze G.Nevill to cieniutenki obronca jak na MU.Powinien grac w jakims Southampton a nie MU.Po prostu jego gra mniei nigdy nie przekonala i nie przekona.Uwazam ze jest drewniany niepewny-ogolnie slaby.
G.Nevill należy bez wątpinenia do najlepszych prawych obrońców świata.
Podpora Manchesteru jak i reprezentacji Anglii. Wiele ludzi uważa graczy Manchesteru za cieniasów gdyż nie robią z siebie wielkich gwiazd.
To że jest wierny swojemu klubowi, nie robi wogół siebie szumu sprawia że w wielu oczach jest on słaby.

Zablokowany

Wróć do „Anglia”