Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 30

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 26 wrz 2006, 23:05

No i wyszło jak wyszło. 1:0, skromnie, wymęczone zwycięstwo. Bardzo cieszy postawa Luisa Sahy, który walczył i wywalczył tego jedynego gola. Tragicznie wręcz grał Vidić i dziwi mnie, iż Ferguson trzymał go na boisku. A już co robił Rooney na defensywnym lewym, to ja pojęcia nie mam. Przecież to jest jakiś żart Szkoda, ażeby najlepszy napastnik grał w defensywie. Z drugiej jednak strony obiektywnie spoglądając na cały mecz muszę powiedzieć, że taktyka się sprawdziła. Gwiazda Ronaldo nie zgasła jak mówili poprzednicy ( Milan 0:0 :lol: ). Sześć punktów, mecz bez starconej bramki i teraz tylko czekać na pogrom Kopenhagi. Bo nie wydaje mi się, ażeby Manchester miał problem z pokonaniem tak słabego klubiku. Chociaż zwycięstwo Celticu 1:0 jedynie, napawa grozą. No, ale co tu dużo mówić, 3 punkty kolejne. Może to jakaś odbudowa formy? Porażka 1:0, remis 1:1, teraz zwycięstwo 1:0. Przydałby się mecz z pulą bramkową tak ze 3:0 i wtedy odbokuje się zarówno Rooney jak i Carrick.
Co do Carricka - zagrał nad wymiar przeciętnie. Jak w pierwszej połowie był cieniem samego siebie, tak w drugiej widać było, że ktoś taki jest w szeregach United. Ale to wszystko na co było go stać. Kilka prób zagrywania piłek prostopadłych nie zakończyło się dosłownie niczym. I z czym do ludzi? Wolę Fletchera w pomocy pomimo zmarnowanej 100% sytuacji pod koniec spotkania.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 wrz 2006, 23:09

Następny :zgon:

O meczu proszę pisać w temacie do tego przeznaczonym. Kolejne posty będę usuwał :?

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 27 wrz 2006, 1:38

w ankiecie ktoś pisze:Czy Czerwone Diabły są w stanie wywalczyć tytuł mistrzowski w sezonie 2006/2007?

Tak, mają duże szanse na zajęcie pierwszego miejsca

Walka będzie zacięta, ale to United zdobędzie mistrzostwo

Minimalne różnice zadecydują, że United ponownie nie sięgnie po tytuł

Raczej nie, Chelsea jest poza zasięgiem

Zdecydowanie nie, rywale są zbyt mocni

Dziwi mnie tak ankieta i dostępne w niej odpowiedzi. A dokłaniej nie rozumiem Waszego optymizmu wynikającego z ankiety a dotyczącego tego sezonu w Premiership. Tylko jedna jest odpowiedź że Man może zając niższe niż drugie miejsce, jedna jest że będziecie vicemistrzami, a pozostałe trzy świadczą o spodziewanym tytule. Tylko ja się zastanawiam na jakiej podstawie? Rok, dwa lata temu i może nawet również wcześniej zawodnicy nie spełniali oczekiwań, mówiło se ozwolnieniu trenera i rewolucji w skałdzie,a dochodził przeważnie jeden dobry zawodnik, reszta się nie zmieniała i w zasadzie trzon zespołu jest ten sam. To samo w tym sezonie, tyle że za ciężkie pieniądze doszedł Carrick. Doszedł do drużyny która w poprzednim sezonie mocno rozczarowała. Czy to jest transfer na miarę tytułu mistrzowskiego? Nie sądzę. Wg mnie aby drużyna nawiązywała do sukcesów sprzed kilku lat trzeba większych zmian. A rywale Man się powzmacniali lub lepiej się prezentowali w tamtym sezonie - Chelsea (wiadomo), Liverpool (tez są w sumie niezłe zakupy choć nie na tytuł mistrzowski), Arsenal (finalista LM i można też przypuszczać że i w Premiership zaskoczą), a jest jeszcze Tottenham który w poprzednim sezonie dzielnie walczył o czwarte miejsce i inne drużyny. Tak wiem że wszystkie te zespoły nie graja obecnie jak moga ale teraz jesteśmy bogatsi o te wiadomości bo liga już trwa. A wcześniej gdy zapewne ankieta powstawała można było przypuszczać że zaskoczą od razu.

Ja oczywiście jak większość do tej pory osób zagłosowałem na ostatnią pozycję. Przypadek :?: :roll:

Sorki że obudziłem się dopiero teraz ale dawno mnie tu nie było. Pozdrawiam i dziękuję za przeczytanie moich refleksji z którymi oczywiście nie musicie się zgadzać (w końcu jesteśmy tylko kibicami), macie prawo. Mimo wszystko życzę zadowolenia z gry zespołu (nie chodzi mi o dzisiejszy mecz) :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 27 wrz 2006, 1:56

Ten mecz był taki jak obecna sytuacja MU - czyli w Europie średniak :] Mowa - Od zawsze ! Jak Crvena Zvezda Belgrad - nie Niggaz podobne firmy :P :> podobne sukcesy :P Nawet kibiców wielu ale co ich rajcuje ? ... Dziewczynka z zapałkiami

Boże przeciesz tego goście trzeba zamykać, ma mu proponuje robote w cyrku - nadawał by sie jak nic - jak poszuka sie to sie pewnie znajdzie robota. Jeden Juninho miał mniej razy piłke przy noge a zrobił 3 razy wiecej. Ja czekam aż ktos go w Premiership załatwi. Tak na dobre :] Także że opuscie tą lige na wrotkach, kiedyś Savage był blisko, pewnie sie jeszcze nadaży okazja :] A szkoda ... dla dobra chorych dzieci którzy maja mokro na punkcie "rowerków :lol: Savage wolontariusz :lol:

Carrick przed meczem z Kanonierami porównywany do Cesc. Aż nie skomentuje tego. Szkoda Rooneya bo jest bez formy i traci piłki w żenujący sposób, nie wnosi nic do ataku a to jej niestety świetny piłka =- niestety w MU :? Podonie jak Scholes który przez ostatnia chorobe ma styki.

Jak to mówił jeden z komentatorów lepiej coś grać i remisować - niż nic nie grac i wygrywać :P Nie do końca sie z nim zgodze ale w grupie LM może - teraz fani nie tylko do C+ beda pisać petycje by zaczeli lepiej pokazywać Bolton albo Boro w LM proponuje Dynamo - radosna piłka - albo AEK czyli cos wiecej :lol:

Yukasz postawie duże pieniądze że znów sie nie beda liczyć :] wchodzisz ? :]

Yukasz Może jakis Diabełek wejdzie w zakład :] chyba wierzą w swoich :P
Ostatnio zmieniony 27 wrz 2006, 11:12 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 27 wrz 2006, 2:10

Zaza pisze:Yukasz postawie duże pieniądze że znów sie nie beda liczyć wchodzisz ?
To widzę że gramy w tej samej druzynie, może jakiś naiwniak się znajdzie i z nim się założymy :>

Zaza pisze:Szkoda Rooneya bo jest bez formy i traci piłki w żenujący sposób, nie wnosi nic do ataku a to jej niestety świetny piłka =- niestety w MU
No właśnie coś w tym jest ze piłkarz uznawany za największy młody talent Anglii gra piach, a ostatnio nawet zmienia pozycje bo dziś grywał także w obronie. Dla mnie dla poprawy gry potrzebna jest zmiana na stanowisku trenera i jego nowa wizja. Już od dawien dawna uważam ze Ferguson się wypalił :pogrzeb: a jego uparte i zaślepione trwanie na stanowisku porównałbym do rządów Listkiewicza :roll:

A co do stylu gry i wygrywania to uważam że lepiej jest wygrywać, no ale coś też trzeba przy tym sobą reprezentować do cholerci bo grając zupełne zero to daleko się nie zajedzie. Od takiej firmy wymaga się dużo więcej niż szumnych zapowiedzi przed meczem, ale także wprowadzania ich w życie. Na dzień dzisiejszy Man Utd to dla mnie tylko wielka nazwa przy średnim zespole - za ostro? Też uważam że nie :P

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 27 wrz 2006, 11:34

Yukasz pisze:Doszedł do drużyny która w poprzednim sezonie mocno rozczarowała. Czy to jest transfer na miarę tytułu mistrzowskiego? Nie sądzę

Jak to w polskich przysłowiach - jedna jaskółka wiosny nie czyni. I tu się podpisuję obiema nogami pod tym co napisałeś.

Zaza pisze:Ten mecz był taki jak obecna sytuacja MU - czyli w Europie średniak Krzywy

Ostatnie spotkanie jednak dalo do myślenia wiele. 3:2 z Celticiem.

P.S - Milan znowu jakiś remis, czy cos?

Zaza pisze:Boże przeciesz tego goście trzeba zamykać, ma mu proponuje robote w cyrku - nadawał by sie jak nic -

Gdyby tworzył duet z Kaką w Milanie, skakałbyś z radości krzycząc, że jest fantastyczny. A że nie znosiz United, piszesz co Ci ślina przyniesie. Nic poza.
Zaza pisze:Carrick przed meczem z Kanonierami porównywany do Cesc. Aż nie skomentuje tego
Jak już pisałem w temacie o Arsenalu - wolałbym 100 razy Cesca niż Anglika. Dużo osób pisze, że to początek sezonu, że da radę. Skoro tak słabo się spisuje, to niech da tą radę, ale w meczach o pietruszkę - w jakimś słabym spotkaniu PA. Nie rozumiem, dlaczego wskoczył odrazu w skład. Już wolę Fletchera, przed sezonem był w kapitalnej formie. I co, znowu na ławce? Bo jakiś Majkel kosztował tryliony?

:angry2:

Zaza pisze:Także że opuscie tą lige na wrotkach
Wiesz, dzieci w podstawówce mają takie coś, że jak nie lubią swojego kolegi to wyzywają go i obgadują za plecami. Mówią - On jest zły. Ty tak masz z United. Wiesz o nich tyle, ile zobaczysz gdzieś na plakacie. Zobaczymy co pokaże Milan. Jak narazie pokazał piach. my 6 pkt, wy 4.
Ale i takich ludzi wojsko potrzebuje, oczywiście szanujemy ich.

Zaza pisze:teraz fani nie tylko do C+ beda pisać petycje by zaczeli lepiej pokazywać Bolton albo Boro
Nie, lepiej pokazywac Milan, 0:0

:lol: Znając Twoje wypowiedzi, to był wynik 0:0 dla Milanu ? :rotfl2:

Yukasz pisze:No właśnie coś w tym jest ze piłkarz uznawany za największy młody talent Anglii gra piach
Jeżeli napastnik jest ustawiany jako pomocnik, to ja się pytam, jak on ma zdobywać bramki? Kiedy formacja jest ultradefensywna, to jak defensywny pomocnik ma wspierać Sahę? Kiepsko, kiepsko.
Ale zgadzam się z wami. Dobry napastnik, a gra słabo.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 28 wrz 2006, 19:59

Zobaczyłem posty Zazy i Yukasza już mam odpowidać...ale przypomniałem że nigdy nie wygrasz z ludzką głupotą :roll:

Napisze coś o "naszych" ludzich w Belgii 8)
Royal Antwerp zajmuje trzecie miejsce na zaplczu Jupiler League. Jak narazie najlpeszym zaowdnikiem jest Fraizer Campbell-strzelił 6 bramek w 5 ligowych meczach i dorzucił dwie w pucharowym. Stał się podobno odrazu ulubieńcem miejscowej publicznosc 8) Trenerzy pieją z zachwytu nad talentem Fraizera oby tylko nasz szef zauważył jego talent i nie postąpił tak jak z Ebanks-Blakem :?
Darren Gibson jest już blisko powroty na boisko i niewykluczone że już w sobote zadebiutuje w meczu z YR KV Mechelen
Jonny Evans-świetnie( dla mnie nic nowego bo już jest lepeszy od takiego Browna) :)
Danny Simpson-nie uważam żeby kiedykolwiek mogł zastpić Nevilla

Jeszcze dodam że Rossi po wejsicu w meczu z Evertonem był świetny i jeżeli zagra w sobote z United( może?)to będzie cięzko :wink:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 29 wrz 2006, 8:20

Zobaczyłem posty Zazy i Yukasza już mam odpowidać...ale przypomniałem że nigdy nie wygrasz z ludzką głupotą Rolling Eyes

:rotfl4:

To tyle co do poprzedniej wypowiedzi :wink:

Ta tapetę po raz enty zosta wrzucony talent rodem z Football Managera - Freddy Adu. Gracz DC United wyceniany na dzień dzisiejszy jest na kwotę 5 milionów funtów. Piłkarz urodzony 2 czerwca 1989 jest chodliwym towarem na rynku europejskim. Tradycyjnie, jesli przychodzi do licytacji wcina się Chelsea. Do tego misz maszu dołącza beniaminek ( rewelacja sezonu 2006/2007 ) Reading, oraz oczywiście Manchester United.

O Freddym możemy poczytać w temacie dotyczącym ligi MLS Soccer, prowadzonym przez znakomitego MLS.

Prawdopodobnie podczas najbliższego okienka transferowego ( 1 stycznia ) Adu dołączy do jednego z wyżej wymienionych klubów.

Jak na moje oko to kolejna kaczka dziennikarska, chociaż bardzo bym chciał, by Manchester pozyskał tego piłkarza. Wiadomo nie od dzisiaj, że każdy gracz Football Managera zna tego piłkarza. Ale kto śledzi przynajmniej w jakimś stopniu rozgrywki piłki nożnej w kraju Eminema, musiał się spotkać z tym fenomenem.

Dla wyjaśnienia wszystkich niedomówień - Freddy Adu urodził się jak nadmieniłem w roku 1989. Tak więc ma ... 17 lat. I nie jest on wiecznie tym 15 latkiem, od 5 lat, który podbija serca kibiców w Ameryce :lol:

I tak się teraz rozpłynę w marzeniach - atak : Saha - Adu :witam: Adu - Rooney :bicz:

Adu + Rooney = wiek Sheringhama :rotfl4:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 wrz 2006, 10:39

Rossi pisze:Zobaczyłem posty Zazy i Yukasza już mam odpowidać..

To spróbuj wygrać :] Założysz sie ? Pokaże że wieszysz w Diabły :lol: Czy wymiekasz ? i nie wierzysz w diabły :> ?

Arsen Wenger znów pokazał co znaczy jego nos trenerski i przygląd rynku :] Znów pokazał że Ferguson gada o tej niby wielkośc a on działa. I są efekty. Ile ja już czytałem wypowiedzi o tej wielkosci United i czemu tego nie widać ? czemu od lat w europie jest średniakiem ? z historią na własnym podwórku - No co nie jest tak ? może opiszemy ostatnie występy Diabełków na arenie miedzy narodowej ? Ba w Premiership też rzadzi Londyn :] Także troche chyba dzieci musza ochłonąć :P Ale nie ma to jak Ronaldo. Pół świata sie z niego śmieje że gra jak dziewczynka z zapałkami i człowiek z cyrku - a Ferguson mówi ze jest najlepszy :lol: Szkoda że go nie ocenił po meczu z Arsenalem - może by sie obraził i uciekł :lol: No coż Forza Savage :!: Pokaże mu gdzie jego miesjce :] Zabierzesz dziecią słońce :] Ale i tak bedzie wolontariusz :!:

Rossi jak tam Kanonierzy ? szybko uciekłeś od swoich słów :P hehe

Przepraszam modów jak coś by potem nie było ale nadal żyja :roll: czemu nie strzelacie ? Przeciesz po to macie broń :] Pisz Rossi na prv czy wchodzisz :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 wrz 2006, 10:54

Pozwolę sobie zabrać głos, bo widzę, że dyskusja az miło się czyta :lol:

poszczekam sobie [to chyba było to określenie :D]

Zaza pisze:Boże przeciesz tego goście trzeba zamykać, ma mu proponuje robote w cyrku - nadawał by sie jak nic - jak poszuka sie to sie pewnie znajdzie robota. Jeden Juninho miał mniej razy piłke przy noge a zrobił 3 razy wiecej.
tutaj bym się zgodził, choć daleki jestem od takich porównań ...
Ronaldo czasami gra pod publiczke, czyli coś z tym cyrkiem tam się zadza, nie zawsze mu wychodzi, czasem się skompromituje, czasem zdobedzie asyste.
Oczywiscie mówienie, że to najlepszy skrzydłowy Premiership jest dużym naduzyciem [jkaby Edgar G. powiedział] jednak nie jest też do końca taki słaby. Ma potencjał, tylko jakoś nie potrafi utrzymac wysokiego poziomu, może w przyszłosci.
Z tym Juninho Zaza masz rację w 100% - on nie gra pod siebie, on gra dla druzyny, jak widzi szanse - uderza, co wazniejsze wie, ze ma dużą szanse trafić, jak nie widzi szansy to świetnie dogrywa, jak w meczu ze Steaua, dobre porównanie, ale zupełnie nie na miejscu [cos a'la Cesc vs Carrick] nie wypada porównywać piłkarzy o tak róznych umiejętnosciach, czy też mocno zróznicowanej przydatności dla drużyny.
Zaza pisze:Ja czekam aż ktos go w Premiership załatwi. Tak na dobre Także że opuscie tą lige na wrotkach, kiedyś Savage był blisko, pewnie sie jeszcze nadaży okazja A szkoda ... dla dobra chorych dzieci którzy maja mokro na punkcie "rowerków Savage wolontariusz
no Zaza, proszę cie - nie dalej jak wczoraj [a moze nawet dziś] skrytykowałeś Kaczego, za jego radosć z kontuzji Eto'o, a teraz co ?
tylko mi nie pisz, że to żarty ... bo to juz ostatnio poseł Tchórzewski mówił i słabo mu wyszło.
Rossi pisze:Zobaczyłem posty Zazy i Yukasza już mam odpowidać...ale przypomniałem że nigdy nie wygrasz z ludzką głupotą
a na mój odpiszesz ?
Zaza pisze: No coż Forza Savage Pokaże mu gdzie jego miesjce Zabierzesz dziecią słońce Ale i tak bedzie wolontariusz
darowałbys sobie te teksty ... bo to nie świadczy dobrze o tobie

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 wrz 2006, 11:09

Manchester United (zbiorczy) (cz.2) ?

hmmm nie znam !

Ale Fieldyego znam :P
fieldy pisze:no Zaza, proszę cie [...]
Z tym że ja liczyłem na inne skutek roboty Savage niż u Eto'o :roll: Nie mówie by go zabił bo szkoda Walijczyka by siedział :? Kaczy miał radośc bo wiedział że na tym zyska jego klub :? Osłabił rywala - w walce o mistrzostwo - mi United lata koło nosa - Tu zyska piłka :]
fieldy pisze:Darowałbys sobie te teksty ... bo to nie świadczy dobrze o tobie

Na pewno o sir. Alexie Fergusonie i fanach United świadczy dobrze to jak maja kłopoty ze zwrokiem. :roll: [nie pije go Scholes'a] W Europie sie tak liczą jak Crvena - podobne sukcesy - a w Premeirship obecnie rządzi Londyn - jednak tego nikt nie widzi i cały czas "wielkośc MU", co to nie oni itd. - chyba trzeba go od respiratore odłoczyć :P

Fieldy jesli Ciebie krecą rowerki pod własnym pole czy też akcja na siłe mimo że 4 partnerów stoi obok wolnych, to wybacz - nie dogadamy sie. Dla mnie poprostu nadaje sie do cyrki. A może już jest ? Wcześniej podobne zdanie miałem o Robinho jednak Robson ma jeden plus nie gra dla Siebie ale gra Realu. Drybling to sól tej ziemi ale ale jest mimo wszystko różnica :!:

Pozdrawiam :twisted:
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2006, 11:21 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 wrz 2006, 11:21

Zaza pisze:Na pewno o sir. Alexie Fergusonie i fanach United świadczy dobrze to jak maja kłopoty ze zwrokiem
to jest takie podejscie jak w ostatnich dniach ludzi z PiS'u [bez urazy :P]
oni też zamiast bić sie w pierś, mówią - że przez ostatnie 17 lat też tak było, tylko to nie oznacza wcale, że to jest w porzadku, może trzeba całe 17 lat prześwietlić ? [a to jest raczej pytanie retoryczne]
Zaza pisze:W Europie sie tak liczą jak Crvena - podobne sukcesy - a w Premeirship obecnie rządzi Londyn - jednak tego nikt nie widzi i cały czas "wielkośc MU", co to nie oni itd.
tu się zgadzam, jedyne co mi sie nie podoba to twój tekst o Savage'u [a jak odwiedzi nas i przeczyta ? to po Ronaldo, a ciebie bedzie sumienie gryzło]
Zaza pisze:Fieldy jesli Ciebie krecą rowerki pod własnym pole czy też akcja na siłe mimo że 4 partnerów stoi obok wolnych, to wybacz - nie dogadamy sie.
warto byłoby czytać to co jest napisane, nie to co nam sie wydaje, ze jest.
Otóż ja nie bronię Ronaldo, nie pisze, ze jest świetnym piłkarzem, baaa nawet dodałem, ze w tym okresleniu z cyrkiem coś jest.
Chyba nie musze przekonywać, że nie pałam specjalną sympatią do C. Ronaldo
Pisze tylko, że skoro najpierw jedziesz po kaczym, gdy ten cieszy sie z kontuzji Eto'o - a potem sam piszesz, żeby Savage uszkodził Ronaldo - to coś mi tu nie gra. I w tym wypadku umiejętnosci Ronaldo nie mają nic do rzeczy.

P.S. Zaza mi grozi na gg :P

Kod: Zaznacz cały

Zaza (11:20)
Mafia nie spi  jak licho  
- oto dowód

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 wrz 2006, 11:38

Fieldy ślepy - nie ślepy ale nie dostrzega tego że teraz z klubów Premiership,MU jest 4 w kolejce pod względem tej wielkośc o której mówi cały czas Ferguson i rowerkowi fani ! Zwłaszcza w europie. Także najpierwsz wielkość dwóch klubów z Londynu a potem Liverpool'u. Tym bardzie w Europie :!: Także chyba trche sie zapomina sir Alex Ferguson mówią cały czas o wielkoście - ale musi tak mówić by życ historią gdyż na obecną sytuacje są średniakiem od kilku sezonów. Barca tez wygrała 2 puchary Europy ale chyba nikt nie wątpi w to że na obecną chwila są na takiej fali na jakiej United nie byli od lat. Zreszta Chelsea do nie dawna była średniakiem, a " historia gra" wiec nawet tak na to patrząc wielki jest Liverpool :] Szkoda tylko że Fergson co sezon mówi wracać to tego co było...

Savage ? on podoła zadanie :P Napisałem Ci że lata mi MU koło nosa wiec żadnej z tego nie bede miał "korzyści" - sumienie gryzło ? jak Walijczyka wsadzą do paki na pewno tak ale on sie nie da :P :lol: Bedzie walczył o swoje :P

Szkoda że to zdanie z gg nie było do tej sytuacji :P hehe mogłeś napisać co innego :P i wziąśc wp na siebie :lol:

Fieldy daj sobie spokój :P Bo do niczego to nie prowadzi zwłaszcza ze Ferguson nie czyta :lol: A szkoda bo "wielki" to on ma obecnie problem by godonić rywali - nie w tabeli ale w stylu i jakośc a także wyników i odzystanie wielkoście :] Bo Crvena Zvezda Belgrad też jest wiela - miała swój czas...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 wrz 2006, 11:41

Zaza pisze:Fieldy ślepy - nie ślepy ale nie dostrzega tego że teraz z klubów Premiership,MU jest 4 w kolejce pod względem tej wielkośc o której mówi cały czas Ferguson i rowerkowi fani ! Zwłaszcza w europie. Także najpierwsz wielkość dwóch klubów z Londynu a potem Liverpool'u. Tym bardzie w Europie Także chyba trche sie zapomina sir Alex Ferguson mówią cały czas o wielkoście - ale musi tak mówić by życ historią gdyż na obecną sytuacje są średniakiem od kilku sezonów. Barca tez wygrała 2 puchary Europy ale chyba nikt nie wątpi w to że na obecną chwila są na takiej fali na jakiej United nie byli od lat. Zreszta Chelsea do nie dawna była średniakiem, a " historia gra" wiec nawet tak na to patrząc wielki jest Liverpool Szkoda tylko że Fergson co sezon mówi wracać to tego co było...
doskonale o tym wiem, nie musisz mi tego tłumaczyć, akurat ja się z tym zgadzam :P i nie o tym pisałem wcześniej.
Zaza pisze:Savage ? on podoła zadanie Napisałem Ci że lata mi MU koło nosa wiec żadnej z tego nie bede miał "korzyści"
to zapytam inaczej - nie szkoda ci młodego piłkarza ?
Zaza pisze:Szkoda że to zdanie z gg nie było do tej sytuacji
o tym nie musi nikt wiedzieć :D
Zaza pisze:Fieldy daj sobie spokój
ok, chyba, ze odpiszesz :lol:

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 29 wrz 2006, 13:10

Zaza pisze:Ale nie ma to jak Ronaldo. Pół świata sie z niego śmieje że gra jak dziewczynka z zapałkami i człowiek z cyrku - a Ferguson mówi ze jest najlepszy Laughing

Nie, ja porponuję oprócz Ronaldo wrzucić na tapetę dziadków z Mialnu. Po viagrę już pewnie sięgają, albo conajmniej leczą prostatę. Kiedy koniec ich kariery? Nie wie nikt. Co roku zastanawiają się, czy aby napewno widzą swoich przeciwników. No ... ale co to w porównaniu z Ronaldo.
Zaza pisze:Arsen Wenger znów pokazał co znaczy jego nos trenerski i przygląd rynku Krzywy
Jaśniej poproszę.

fieldy pisze:no Zaza, proszę cie - nie dalej jak wczoraj [a moze nawet dziś] skrytykowałeś Kaczego, za jego radosć z kontuzji Eto'o, a teraz co ?
tylko mi nie pisz, że to żarty ... bo to juz ostatnio poseł Tchórzewski mówił i słabo mu wyszło.

Powinieneś się Fieldy przyzwyczaić, że prymitywizm niektórych wypowiedzi jest poniżej pewnego poziomu. Poczekaj, aż w Arsenalu ktoś zagra gorzej, a Zazaa zaraz napisze, ze przeciez Milan jest the best i Arsenal przy nich to leszcze, cioty, czy inny tego typu rzeczownik. No ale cóż, dzieci tak mają :wink:
fieldy pisze:darowałbys sobie te teksty ... bo to nie świadczy dobrze o tobie
A co dobrze świadczy?
:lol: :lol: :lol: :lol:
Zaza pisze:A może już jest ? Wcześniej podobne zdanie miałem o Robinho jednak Robson ma jeden plus nie gra dla Siebie ale gra Realu. Drybling to sól tej ziemi ale ale jest mimo wszystko różnica Exclamation
Ja widzę, że jak w Milanie nie ma zawodnika, który by techniką przewyższał innych ( bo o Kaka tego powiedzieć się jednak nie da ) to wszyscy są panienkami. Podobnie widze, ze jest z Robinho. No tak, skoro ktoś jest lepszy, to musi być jakimś metroseksualnogejowską awangardą.
Pisze tylko, że skoro najpierw jedziesz po kaczym, gdy ten cieszy sie z kontuzji Eto'o - a potem sam piszesz, żeby Savage uszkodził Ronaldo - to coś mi tu nie gra. I w tym wypadku umiejętnosci Ronaldo nie mają nic do rzeczy.

I to jest właśnie to o co chodzi. Zaza uważa, że trzeba " skosić " takiego, kto umie dryblować. Mów sobie co chcesz Zaza, ostatnio bramka w lidze, pomimo " rowerka " . Czego chcieć więcej? Widziałeś mecz z Benficą? Istniało dwóch - Ronaldo i Saha.
fieldy pisze:P.S. Zaza mi grozi na gg Razz

Kod:
Zaza (11:20)
Mafia nie spi jak licho
- oto dowód
Gdybym ja tutaj na forum wkleił każdy komenarz na privie po moim poście tego kogoś, to by wam uszy zbielały. Prymitywizm sięga zenitu. Ciekawe kiedy eksploduje.
Zaza pisze:Także chyba trche sie zapomina sir Alex Ferguson mówią cały czas o wielkoście - ale musi tak mówić by życ historią gdyż na obecną sytuacje są średniakiem od kilku sezonów
Jedyne sensowne zdanie w całej Twojej wypowiedzi. średniakiem nie jest, ale wielki też nie. Porównanie do Crveny jest jak zwykle w Twoim wypadku chybione i już przywzyczaiłem się do podobnych kiepskich opinii. Z tym, że głośne gadanie, że sprowadzi się tego a nie innego to fakt - czcze. I mnie też derenwuje.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”