heh Zaza zniknąlem bo mam karte graf. spaloną (na zastępczej w tej chwili- od dzisiaj) i płyte główną też (na obniżonych w tej chwili)... i nie pamiętam zebysmy sie kiedykolwiek klucili*_For_zaza_Milan_* pisze: Tylko niech mi potem jakis kibic Juve powie że Barwy to nie macie z hańbione i teraz potencjalnie słowo "doping = Juve" ... Jak to dzisiaj Galliani powiedział:: "Juventus to nie wróg - tylko ligowy rywal"" Także to tez da może co nie którym do myślenia.. Po przypadkach Blasiego czy Mutu można chciało by sie napisac "Ciągnie wilka do lasu" Poprostu widze że są mądrzy kibice którzy trzeźwo patrza na to sie działo [dzieje] a są tacy który zachwują sie jak typowe kur..y który zawsze maja racej chodz nie wiedza co jest grane.. czy wola zdonić na tego, na to czy nawet na ten klub.
Kiedyś chyba kolega Measrto [coś znikną ostatnio] sie kłucił ze mną że Juventus ma w Polsce najwiecej kibiców [ a stadion pusty dziwne] ale jak to maja byc tacy kibice to Wam prawdziwym Juvenito powinno być wstyd za nich. Chwilami zastanawiem sie czy potencjalny kibice Juve ma tyle lat co Real ?? 12
Bo tak to wygląd niestety a to nie sa kibice bo oni co sezon zmieniaja barwy ...
po 1. w Polsce nie znaczy w Turynie
po 2. to wcześniej o "kur.ch" to jakby do mnie, bo zaraz przywołałeś moją skromną osobę... tak to odebrałem i tak wynika z Twojej wypowiedzi. już nie pamiętasz kto pisał, że Del Piero- ćpun itp itd i jeszcze gorsze rzeczy... i o aferach... teraz piszesz o Mutu (ciagnie wilka do lasu?? wiesz coś o czym ja nie wiem??), o Blasim... oni wtedy nie grali w Juve podobnie przecież jak Stam w Milanie... też był wcześniej zawieszony jak jeszcze nie grał dla rossonerich... jego jakoś nie wspomniałeś
nie chce się czepiać ale jak Chłopaczek 'zażartował', że ten filmik to być może to sprawka kogoś(może z Milanu) kto chciał namieszać w szeregach Juve w ważnym momencie to natychmiast odżuciłeś tą teze... natomiast pamiętam, że jak była sytuacja z Gattuso to sugerowałeś, że to robota 'osób trzecich' (być może kogoś z Juve)... tak było, nie????
co do filmiku to nie widziałem go
eh brakowało mi tych 'wykładów'...