My ostro, Ty gruboJarzinho pisze:Ostro (...) Takze nigdy sie nie spotkalem z oficjalny wywiadem, kiedy Smuda narzeka i nie chce zeby pilakrze grali w reprezentacji. Wrecz przeciwnie, co wazne ma dobra linie kontaktow ze sztabem reprezentacji. Totalnie inna sprawa, to fakt, że Smuda kiedys wspomnial, ze problemem jest ilosc powolan, bo przeszkadza mu to w dobrym przygotowaniu sie do kolejnego spotkania, bo wyjezdza mu 10 plkarzy. Tylko to było przed spotkaniami ze Słowacja i Czechami.
Także w innych rozmowach Smuda zapytany czemu jakiś podstawowy piłkarz nie wybiegł w pierwszym składzie mówi że chce dać mu odpocząć.
Nie widziałem takiej i nie widzę, przynajmniej nie dałem tego odczuć w ostatnim poście bo pisałem o licencjach. Zresztą nieważne bo odbiegamy od meritum czyli dlaczego wg Ciebie liga nie powinna zostać powiększona i zamiast wg przepisu gotować ten obiad wrzuciliśmy do garnka książkę kucharskąJarzinho pisze:Gdzie ty w moim poscie widzisz jakąś wzmianke o aspektach sportowych ewentualnych beniaminkow, bo sorry ja niczego nie dostrzegam. Naprawde jest wzmianka, ze kluby beda za słabe na boisku.