AC Milan (zbiorczy) - Strona 30

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 10 maja 2005, 13:01

no wlasnie, zawsze jest po to by walczyc, moze cos tam staral sie walczyc, ale mu nie wychodzilo. przynajmniej takie mialam wrazenie do 28 min, bo pozniej bylam juz tak wkur***, ze mnie juz nie obchodzilo co tam Rino robi na boisku. pwoiem ci dokladnie co mi nie pasowalo u niego jak obejrze powtorke, ale narazie nie mam czasu :)

moze w sumie nawet lepiej, niech ten Pippo wejdzie teraz, byle by go Carlo nie wystawil na final z Liverpoolem. wiem, ze on jest jednym z Rossonerich, ale jak widze te jego zmarnowane okazje to mnie cos bierze. wiem, ze wlasciwie z Ajaxem nam wtedy dupe uratowal ale mimo szystko :)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 maja 2005, 13:18

Ale wyobrarzaz sobie taki mecz bez Rino :?: Co prawda moze miał słabczy dzień ale on jest rzeźnik i w takich meczach jego osoba jest już plusem :D hehehe

No no :twisted: z Ajaxem na 3;2 lobem nad Lobontem : D Pamietam jeszcze Tomassno dobił na pustą :roll: heheh

Ale sadze że jak Hernan [znów] nie zagra w meczu z Lecce a zagra Pippo dobrze to na finał atak jak kiedyś Sheva - Pippo. Jest Filippo wypoczaty ma to cos błysk i świerzośc. Pali sie do gry i aż go nosi by grać.

Widziałeś jak San Siro zareagowało jak Inzaghi stana do zmaniy :?:

Jak juz sie rozgrzewał było gorąco ale jak w chodzi Curva Sud wybuchło :!: :!: :!: hehe
Ostatnio zmieniony 10 maja 2005, 13:27 przez Zaza, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 10 maja 2005, 13:21

przytocze tutaj wypowiedz Alberto Gilardino

"Alberto Gilardino zapowiedział, że Juventusu Turyn nie będzie miał łatwiej przeprawy w meczu z AC Parmą. Nowi liderzy Serie A zmierzą się na Stadio Tardini z walczącymi o utrzymanie Gialloblu.

- Wciąż potrzebujemy punktów, aby myśleć o utrzymaniu. Na pewno nie potraktujemy tego meczu ulgowo - powiedział zdobywca 22 goli w tym sezonie.

Gilardino potwierdził także infomacje o swoich odejściu do większego zespołu.
- Chcę grać w klubie, który może wygrywać największe trofea. Chcę grać dla 70 000 kibców - dodał.

Piłkarz łączony jest przede wszystkim z mediolańskimi zespołami."

Czyli no pojdzie do Juve chyba ze kibice zaczna chodzic na mecze :D

A jezeli chodzi o Abiattiego to mozliwe jest ze wypozycza go do Romy na sezon ale wtedy trzeba było by porozgladac sie za nastepca moze Cudicini :?:

Teraz jest anjwazniejsze wygrac 3 ostatnie spotkania jezeli nie wygraja zawiode sie na nich trzeba walczyc poki sa realne szanse na zodbycie tytułu wierze w Alberto ze dzieki jego gola pokonaja Juve.

FORZA MILAN

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 10 maja 2005, 13:52

Zaza nie wyobrazam sobie takiego meczu bez Rino 8) a co do Pippo, to mam nadzieje, ze mnie teraz jakos do siebie przekona, moze jakis hat-trick, ewentualnie dwa gole, moze nawet jeden, ale jakis konkretny :D heh no a jak wchodzil na boisko to tak sie glosno zrobilo, musialam sciszyc telewizor :) w sumie nawet dobrze, ze go nosi, przydaloby sie troche zycia naszym chlopakom :)

hehe no Alberto do Juve nie pojdzie, nie ma szans zeby na delle Alpi sie tyle kibicow zebralo :D chociaz slyszalam, ze rodzice Gilardino sa za Juve i go na Juve namawiaja, no ale watpie, zeby tam w kocu poszedl. w ogole Capello nam kradnie zawodnikow, mysmy chcieli Jankulovskiego, to Juve tez go chcialo, teraz my chcemy Gilardino to oni tez :evil: punkty by sie Parmie rzeczywiscie przydaly, wiec mam nadzieje, ze powalcza :D

FORZA MILAN

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 10 maja 2005, 14:46

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:przytocze tutaj wypowiedz Alberto Gilardino

"Alberto Gilardino zapowiedział, że Juventusu Turyn nie będzie miał łatwiej przeprawy w meczu z AC Parmą. Nowi liderzy Serie A zmierzą się na Stadio Tardini z walczącymi o utrzymanie Gialloblu.

- Wciąż potrzebujemy punktów, aby myśleć o utrzymaniu. Na pewno nie potraktujemy tego meczu ulgowo - powiedział zdobywca 22 goli w tym sezonie.

Gilardino potwierdził także infomacje o swoich odejściu do większego zespołu.
- Chcę grać w klubie, który może wygrywać największe trofea. Chcę grać dla 70 000 kibców - dodał.

Piłkarz łączony jest przede wszystkim z mediolańskimi zespołami."
z mediolańskimi ale i z Juve też :p ;) choć myśle, że do nas nie przejdzie :p ale mamy juz i tak napastników w brud... :p nie wiadomo co z nimi robić :wink:

normalne, że Parma nie odpuści... Juve też nie. te drużyny to odwieczni rywale... dla nas to tak samo jak mecz z Milanem czy Interem :p jedni i drudzy się nie lubią i będą chcieli za wszelką ceną wygrać...
zobaczymy jak bedzie... mam nadzieje, że 3 pkt. dla nas :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 maja 2005, 15:17

Z tego co wiem to mecz będzie na Stadio Delle Alpi czyli to Juve będzie gospodarzem, a nie Parma. Sam to wymyśliłeś? :wink:

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 10 maja 2005, 15:26

Tomusmc pisze:

Z tego co wiem to mecz będzie na Stadio Delle Alpi czyli to Juve będzie gospodarzem, a nie Parma. Sam to wymyśliłeś? :wink:
hehe Tomusmc słuszna uwaga..... :D :D :D

nie zmienia to jednak faktu, że bedzie ciężko

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 10 maja 2005, 15:50

Tomusmc pisze:

Nie nie ja tego nie wymysliłem
http://seriea.pl/index.php?strona=news&id=30114 tu jest ten news a mecz bedzie na Delle Alpi nie zwrociłem uwagi ze jest bład :oops:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 maja 2005, 16:02

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:
Tomusmc pisze:

Nie nie ja tego nie wymysliłem
http://seriea.pl/index.php?strona=news&id=30114 tu jest ten news a mecz bedzie na Delle Alpi nie zwrociłem uwagi ze jest bład :oops:
Spoko :) znaczy się, że największa (chyba) strona o Serie A w Polsce pisze błędne newsy :? powinni się chłopaki wstydzić!

Podobała mi się dzisiejsza wypowiedź Shevy. Fajnie, że Milan nie składa broni bo koncówka będzie arcyciekawa i jak to wcześniej napisał Zaza w tym sezonie Scudetto liczy się razy 3 bo ten seozn jest dziwny i pełen niespodzianek...

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 10 maja 2005, 16:51

AC Parma podała dziś kwotę, za jaką gotowa jest sprzedać Alberto Gilardino. Gialloblu ustalił cenę transferową na... 35 milionów funtów (nieco ponad 50 milionów euro).

- Sprzedaliśmy Adriano do Interu za 50 milionów euro, a statystyki Gilardino są jescze bardziej imponujące. Nie może kosztować mniej - powiedział dyrektor klubu Luca Baraldi.

- Żaden włoski piłkarz nie zdobywał w ostatnich sezonach tak regularnie bramek - dodał.

23-letni Gilardino poprzednie rozgrywki zakończył z 23 bramkami na końcie, w tych zdobył już 22. O piłkarza zabiegają włoskie Milan, Inter oraz Chelsea Londyn i Real Madryt.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 10 maja 2005, 19:19

Mikusinski to jest taka inforamcja z kosmosu troche. Już napisałem wczoraj że Parma wystawiona na sprzearz cała od X czasu i kwota ze Gile jest też ustawione czyli płacić kupuje tylko ON MUSIE PODPISAĆ UMOWE czy sie zgodzic.

Już powiedzieł "NIE" na granice i tak gdzie kibice. Ale najważniejsza sprawa Serie A na Stadio Ennio Tardini. Po ostatnim meczu sezonu sie dowiemy ...a tak samo jak tam pisze 50 tyle co Adriano a kto dał 50 baniek za Adriano ?? na pewno nie Inter :!:

Tak Tomus ma racje teraz Juve gra z Parma na Delle Alpi w pierwszym meczu na Tardini było 1:1 po bramce chyba Bresciano i koszmarnym błędzie Montero..

Pozdro

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 10 maja 2005, 19:34

*_For_zaza_Milan_* pisze:Mikusinski to jest taka inforamcja z kosmosu troche. Już napisałem wczoraj że Parma wystawiona na sprzearz cała od X czasu i kwota ze Gile jest też ustawione czyli płacić kupuje tylko ON MUSIE PODPISAĆ UMOWE czy sie zgodzic.

Już powiedzieł "NIE" na granice i tak gdzie kibice. Ale najważniejsza sprawa Serie A na Stadio Ennio Tardini. Po ostatnim meczu sezonu sie dowiemy ...a tak samo jak tam pisze 50 tyle co Adriano a kto dał 50 baniek za Adriano ?? na pewno nie Inter :!:

Tak Tomus ma racje teraz Juve gra z Parma na Delle Alpi w pierwszym meczu na Tardini było 1:1 po bramce chyba Bresciano i koszmarnym błędzie Montero..
Mikusinski wkleil sobie newsa, nic nie dodal od siebie i jest dumny;]

Na Tardini gola Juventusowi strzelil Marchionni.

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 11 maja 2005, 0:12

Już wiadomo, że mimo tego iż Milan będzie w środę 25 maja gospodarzem, to zagrają w białych strojach...które w ostatnich latach przynosiły Milanowi szczęście w najważniejszych spotkaniach. Liverpool będzie mógł tym samym zagrać w tradycyjnych czerwonych koszulkach. Przypomne, iż Milan sześciokrotnie grał już w finałach Pucharu Mistrzów w białych strojach. W pięciu przypadkach odnosił zwycięstwo (2:1 z Benficą w 1963 r., 4:0 ze Steauą w 1989 r., 1:0 z Benficą w 1990 r., 4:0 z Barceloną w 1994 r., wreszcie przed dwoma laty z Juventusem po serii rzutów karnych). Grając w czerwono-czarnych strojach Milan raz wygrał (4:1 z Ajaxem w 1969 r.) i poniósł dwie porażki (2:3 z Realem w 1958 r. i 0:1 z Olympique M. w 1993 r.).

Heh :twisted:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 maja 2005, 0:58

Licze że to jest nasza kolejna piekna chwila. To jest dobry znak w końcu mam tych pucharów troche w białmy kolorze a teraz dobry prognostyk dla tych co wierza w talizmany.

Sandro nasz talizman w derbach nigdy nie przegrał - może i biały kolor bedzie taki , Ba wszystko na to wskazuje :D

Do finału coraz mnie czasu juz sie nie moge doczekać :!:

Ale bedzie Sheva kontra Dudek - Cisse kontra Sandro - Milan kontra Jaap - Kaka - Sami Hypiia

Już to widze jak piszą ::: Liverpool z JURKIE DUDKIEM W SKŁADZIE kontra Wielki Milan. Czy nasz bramkarz zatrzyma Andriya Shevchenke który zbobył Złota Piłke Francce Football ?? itd....

Gomół
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomół » 11 maja 2005, 10:30

Milan musi wygrać teraz wszystkien najblizsze mecze. Nie wiem dlaczego ale ostatnio jest w słabszej formie: było to już widać w pierwszym meczu z Psv w Mediolanie(Psv ciągle groźnie atakowało a Milanw sumie miał duzo szczęscia że zdobył bramkę w 90. minucie...)nie wspominając już o meczu rewanżowym w Holandii i meczu z Juve.
Jak Milan się nie weźmie do roboty to nie zdobedzię żadnego trofeum :cry:
Trzeba teraz liczyć na potknięcie się Juve w Lidze (nie takie rzeczy się zdażały) i zagrać mądrze w finale z Liverpoolem.
FORZA MILAN

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”