Na temat sedziowanie w La Liga też może by napisać książke, zwłaszcza w tym sezonie. Najlepszy był ten sedzia boczny z mecz Barca - Sarragossa ? Ale to tylko pokazuje że nie tylko Włosi mają kłopot
Musi coś FIFA z tym zrobić, nie tylko w La Liga ale w każdej lidze w europie sa czasem takie błedy że to aż żal, sedzie nie robot, ale czasem naprawde nie trzeba kamer i 17 powtórek by widzieć że nie miał racji. Np. spalone
Od pewnego czasu trwa akcja w premiership mająca na celu forsowanie zmina, w innych ligach również kluby i sami piłkarze chcać zmian. Ale teraz wybory na prezydenta wiec cos sie musi zmienić, bo ten kto wiecej zaoferuje ten wygra
Co do meczu to ja chyba z mojej strony napisałem wszystko. Moze objąc defensywną taktyke, bo to czesci tej gry. Moze sie obawiać rywala na ich terenie, może wygrać oddając jeden tak naprawde dobry strzał. Ale mówimy o klasyku z udziałem Realu Madryt. I to powinno dać fana Królewskim do myślania. Szkoda Valecjia bo stworzyła w tem meczu klika naprawde groźnich okazji ale zabrakło szczescia i zimnej krwi.