Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 291

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2439
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 wrz 2006, 21:24

primeradivision.pl pisze:Menedżer zespołu Middlesbrough, Gareth Southgate poinformował, że klub zatwierdził żądaną kwotę za obrońcę Jonathan Woodgate'a. Reprezentant Anglii jest obecnie zawodnikiem hiszpańskiego Realu Madryt, ale wrócił na Wyspy na zasadzie wypożyczenia.

Tutaj zbiera dobre noty, a nawet znalazł się w najlepszej jedenastce wybieranej co kolejkę w Premieship. 26-letni zawodnik przeniósł się na rok z możliwością podpisania stałej umowy.

- Zatwierdzamy ofertę dotyczącą kwoty odstępnego za zawodnika. Fani pokazali jak bardzo cenią jego możliwości - powiedział trener klubu północno-wschodniej Anglii.

Wcześniej środkowy obrońca grał także w Leeds United i Newcastle United. To właśnie stamtąd przeniósł się do Realu Madryt, gdzie nie pograł, bo długo leczył kontuzje.
Czyli jeśli ktoś liczył na powrót Woody'ego po zakończeniu sezonu może się rozczarować :P

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 wrz 2006, 22:03

niezła wtopa, Woody głownie sie leczył w Madrycie, a gdy juz mozna powiedziec wyzdrowaial, choc w jego przypadku takie stwierdzenie to samobojstwo, zostałs wypozyczony, a wychodzi na to, ze teraz i sprzedany :!: Ciekawe o jaka kwote sie rozchodzi. Sam Woody, najpewniejsze ogniwo Boro, naprawde błyszczy od poczatku sezonu... Nie chce sie smiac, ale to czysta głupota, patrzac na to jak gra ostatnio srodek obrony, ktory nie ma sie i tak co obawiac o swoja pozycje w "11".
Naprawde szkoda, ale to wyłacznie decyzja wladz Realu i Capello

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 18 wrz 2006, 22:13

Messi E2 Ronaldinho pisze:Nie chce sie smiac, ale to czysta głupota, patrzac na to jak gra ostatnio srodek obrony, ktory nie ma sie i tak co obawiac o swoja pozycje w "11"
Wybacz ale chyba nie zrozumiałem co chciałeś przekazać :roll:

Czyżby chodziło ci o najszczelniejszą defensywę jak narazie w La Liga (wraz z Valencią)?

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 wrz 2006, 22:22

Kwoty odstępnego obie strony chyba nie ujawniły. Można jedynie się domyślać, iż nie jest ona wygórowana właśnie z racji tego ile spotkań Woodgate rozegrał w Realu :roll:

Anglik jest świetnym obrońcą, a tu może się okazać, iż sprowadzenie go to był jeden z najgorszych interesów Realu w ostatnich latach :?

Środek obrony :?: Defensywa zawaliła mecz z Lyonem, ale ten to zawaliła cała drużyna. Wcale z tą defensywą Królewskich nie jest najgorzej, jak dotychczas tylko jedna stracona bramka w lidze i to po strzale z dystansu 8) Capello jednak raczej nie odpuści i nowego defensora na Bernabeu należy się spodziewać. Ciekawe czy uda się stworzyć mur, który nie pozwoli Barcy umieścić piłki w siatce Realu :P Bo jak Barcelona nic nie strzeli to znak, że jest już z obroną w porządku. Z pierwszego składu w tej formacji pierwszy do wymiany jest według mnie Salgado. Ani on, ani Cicinho to nie są tuzy gry obronnej, choć Michel wcale zły w tym elemencie nie jest. Mimo wszystko lekko zawodzi mnie jego gra jeden na jeden, kiedy rywal jest przy piłce :roll: A prawa strona defensywy miała być tą najlepszą kiedy widniały tam nazwiska właśnie Salgado, Cicinho i Diogo. Nowym stoperem Fabio na pewno nie pogardzi i wówczas Ramos wygryzie swego bardziej doświadczonego rodaka :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 wrz 2006, 22:27

Nieźle :lol:

Za nami 3 kolejki. Real grał z takimi tuzami jak Levante, Real Sociedad oraz zatrważająco słabe póki co Villarreal i już można się chwalić dobrą defensywą :lol: Gratuluje podejścia :spoko:
RealFan pisze:Bo jak Barcelona nic nie strzeli to znak, że jest już z obroną w porządku.
Chciałbyś żeby to było takie proste :lol: Zachowanie czystego konta w meczu z Barceloną świadczyłoby bardziej o indolencji strzeleckiej Barcy niż genialności Waszej obrony. Naprawdę. Blaugrana przy takim potencjale ofensywnym radzi sobie z każdą obroną a kiedy nie strzela bramek to raczej z własnej winy.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 wrz 2006, 22:31

Niggaz - Takimi czy innymi tuzami, ale Barca wcale z potentatami ligowymi nie grała i straciła 3 bramki. Tak wiem, twoim pierwszym argumentem będzie to, że mimo to Blaugrana ma 9, a Real 7 punktów :lol:

Barca ma wielki potencjał ofensywny, jednak takie mecze, że nie strzelają bramek także się zdarzają. Ach te ubolewania, że bramkarz rywala rozegrał mecz życia :lol: To to było dopiero :spoko:

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 18 wrz 2006, 22:36

RealFan pisze:Środek obrony Defensywa zawaliła mecz z Lyonem, ale ten to zawaliła cała drużyna.

Jakoś wam to przez gardło wam przejść nie może Lyon to nie wasza półka i to od 2 lat :> jak sie nie ma kim grać to sie nic nie ugra :)
uda się stworzyć mur, który nie pozwoli Barcy umieścić piłki w siatce Realu
bArdziej nalezy sie zastanwiać cz y jestesmy wstnaie strzelic 2 bramki tracąc jedną ;]
Nie chialem napinać pewnie mi nie wyszlo ale ten jeden cytat wyrwany z kontekstu tak mnie urzekl , ze postanowiłem coś napisać od siebie :)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 wrz 2006, 22:36

RealFan pisze:Barca wcale z potentatami ligowymi nie grała i straciła 3 bramki.
Jak na moje oko to Barca straciła dwie bramki, ale może Ty wiesz lepiej.

Argumentów nie będę wytaczał z tej prostej przyczyny, że nigdzie (tak tak!) nie napisałem o jakimś porównaniu naszej obrony do Waszej ani w ogóle nie pisałem nic o obronie Barcy. To Ty szukasz dziury w całym.
RealFan pisze:Barca ma wielki potencjał ofensywny, jednak takie mecze, że nie strzelają bramek także się zdarzają. Ach te ubolewania, że bramkarz rywala rozegrał mecz życia Laughing To to było dopiero
Nio :D

Czekam aż poruszysz jeszcze jakieś wątki. Co prawda nie wiem po co, ale trudno.

Hala ocenianie defensywy po trzech meczach ze słabymi ekipami!

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 18 wrz 2006, 22:37

Za nami 3 kolejki. Real grał z takimi tuzami jak Levante, Real Sociedad oraz zatrważająco słabe póki co Villarreal i już można się chwalić dobrą defensywą Laughing Gratuluje podejścia Szpoko
Tu nie chodzi o chwalenie tylko nie krytykowanie. Taki chłopczyk co widział tylko i wyłącznie mecz z Lyonem wie tyle o obronie Realu ile ja o ierwszej prędkości kosmicznej :lol:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 18 wrz 2006, 22:40

Niggaz - Takimi czy innymi tuzami, ale Barca wcale z potentatami ligowymi nie grała i straciła 3 bramki. Tak wiem, twoim pierwszym argumentem będzie to, że mimo to Blaugrana ma 9, a Real 7 punktów
Nie moge sie jakos doliczyc tych 3....
Nie wiem, ale z Villarrealem to obrona Realu nie była napewno monolitem. Błedy sie takze zdarzały, a Barca zle zaczeła, ale teraz wszyscy wskoczyli w odpowiedni rytm...Co wazne podkresleniu, my strzelilismy w 4 meczach 14 bramek, Real6 wiec raczej Real skupia sie na defensywie...

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 wrz 2006, 22:47

Dobra 2, nie chciało mi się patrzeć na tabelę i coś mi się dodało :lol: To i tak więcej niż Real :P brylancik wszystko Wam przedstawił w bardzo krótki sposób. Trzeba się cieszyć tym co jest, bo po raz pierwszy od wielu lat nikt nie mówi, że "Real to ma dziurawą obronę", albo "muszą kupić obrońcę bo bez tego nie mają szans". Takich asw też słyszałem i to całkiem niedawno :lol: Większośc gronakibicowskiego jednak już przestała z tymi tekstami.

Jimmy - Napinka faktycznie Ci nie wyszła :P

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 18 wrz 2006, 22:53

RealFan pisze:Trzeba się cieszyć tym co jest
Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :lol: :P

[EDIT]
:shock: :zgon:
Dopiero zauważyłem, że na rm.pl pojawił się cały news ogłaszający, że Real ma najlepszą obronę w lidze :lol2: :lol2: :lol2:
http://realmadrid.pl/index.php?co=aktualnosci&id=11749

Brak mi słów. Parodia to mało :lol:

Hala! :lol2:

PS: Tak. Napiąłem się. Tego newsa to można do zwaly dać.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 18 wrz 2006, 23:02

Niggaz pisze:Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma
Nie bądź taki do przodu :P

Posty się robią coraz krótsze, to znak, że powoli zbliżamy się do kompromisu :o

EDIT:

News był fajny :lol: Takie też czasem się miło czyta :lol: ale to nie on spowodował poruszenie tu tematu defensywy :wink:

Awatar użytkownika
vakabayashi
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 19 wrz 2006, 10:21

Marca pierwszy news dzisiaj:

"Czarne chmury nad Beckhamem. Anglik nie gra juz w reprezentacji a i powoli w Realu traci miejsce!!"

:lol:

Capello ostatnio na pytanie dlaczego nie grał Beckham:

"Bo nie moze grać, dwunastu zawodników"

Mjatovic dla realmadrid.com o sytuacji Beckhama:

'Musimy poczekać az grupa osiągnie opytamlny poziom, zamierzamy sporwadzić młodych graczy na wszystkie pozycje, ale wczesniej musimy zobaczyc na co stać drużynę'

A w anglii pełno plotek ze Beckham zakonczy po tym seznoie kariere 8)

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 19 wrz 2006, 18:10

Beckham może wylądować na ławce na dłużej, jeśli nadal dobrze prezentować będzie się Reyes. Jeśli Jose miałby obniżyć loty to wówczas Anglik wróci do pierwszego składu. Mimo wszystko nie sądzę, by Capello "odstawił" byłego już kapitana Synów Albionu.
vakabayashi pisze:A w anglii pełno plotek ze Beckham zakonczy po tym seznoie kariere
Coś muszą pisać. Nie wydaje mi się, aby tak się stało :P

Bardziej interesująca jest sytuacja Raul'a. Capello nadal mu ufa i wystawia do wyjściowego składu, ale jak długo jeszcze :roll: Kibice zaczynają powoli okazywać niezadowolenie z jego gry. Być może jeszcze kilka przeciętnych występów i jego również spotka mało zaszczytna rola zmiennika :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”