Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 19 paź 2016, 11:45
Rojiblanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 paź 2016, 15:17
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 19 paź 2016, 15:41
Ebebenge i obie panie na plus. Nie lubię jak ktoś ma marynarkę i nie ma żadnego krawata/muszki. Coś z tego jak dla mnie musi być. Resztę z tymi za dużymi marynarkami/spodniami (no i ubiorem jak ma na zdjęciu Leśnodorski) najchętniej odesłałbym do krawca. Zarabiać duże pieniądze i nie mieć dobrego garnituru, to jest dopiero coś.
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 19 paź 2016, 16:40
sci
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 paź 2016, 17:07
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 paź 2016, 19:32
Dmowski, dyrektor do spraw PR w LegiiJest nam wstyd za to, co się stało. Incydenty pod stadionem absolutnie nie powinny mieć miejsca. Zwłaszcza w sytuacji, w której się znajdujemy. Doszło do starć pomiędzy służbami ochrony i policją hiszpańską, a ludźmi przemieszczającymi się na stadion. Wcześniej, na mieście, kibice obu drużyn mijali się wzajemnie, a atmosfera była doskonała, czego byłem świadkiem. Do eskalacji przemocy doszło wieczorem, tuż przed spotkaniem. Niestety, ale krzykliwa mniejszość zniweczyła wysiłek wielu osób - powiedział na środowym briefingu prasowym dyrektor Legii Warszawa ds. mediów i PR Seweryn Dmowski.
Klub może być pociągnięty do odpowiedzialności za to, co działo się na stadionie, jak i wokół niego. Nie otrzymaliśmy jeszcze od UEFA żadnych wiadomości, spodziewamy się, że mogą one wpłynąć do nas w czwartek. Nie wiemy jaka jest treść raportu delegata. Jednak niezależnie od tego, jaka sytuacja miała miejsce w Madrycie, absolutnie nie dopuszczamy możliwości przerzucania odpowiedzialności na kogokolwiek. Niestety, ale realne jest zagrożenie wykluczenia nas z rozgrywek Ligi Mistrzów. Należy spojrzeć prawdzie w oczy, gdyż problem leży po naszej stronie.
Chcę zaapelować również do kibiców z prośbą o wsparcie. Chcę podkreślić, że to nie jest wojna z kibicami. Gdyby nie przytomne zachowanie służb porządkowych Stowarzyszenia Kibiców Legii Warszawa, to eskalacja wydarzeń byłaby jeszcze większa, a ich skutki opłakane. Nieliczna grupa, która brała udział w zamieszkach nie jest godna mianować się naszymi kibicami. To nie są nasi kibice. Nastąpi jednak zmiana formy wyjazdów. Przede wszystkim przejmiemy ten obowiązek na nasze barki. Dotychczas korzystaliśmy ze wsparcia kibiców w tym zakresie. Jednak obecna formuła się wyczerpała.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 19 paź 2016, 19:52
NIestety chyba nie, a przydałoby się to wprowadzić.
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 19 paź 2016, 20:01
Oczywiście że mocno przesadza. Na stadionie kibice zachowywali się perfekcyjnie. To też będzie wzięte pod uwagę. Klepną może jakaś karę finansową za wybryki przy stadionie i tyle. Choć to przecież sprawa dla stróżów prawa a nie dla UEFY.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 19 paź 2016, 20:11

Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 19 paź 2016, 20:11
1) daj przykład, 2) uważam, ze nikogo nei powinno się nazywać zwierzętami - zwierzeta nie są zdolne do takich zachowań jak ludzie, z biegiem czasu doceniam je coraz bardziej 3) napisałem, że własnie pracują na swój wizerunek, w sumie to już chyba 3 razy, ale widać że jeszcze za mało 4) cloner akurat nie jest kolegą po szalu, ta definicja ma troszkę inny charakter. 5) to ze nie krytykuje, nie znaczy że ich bronię. Mogę mieć równie dobrze neutralny stosunek, albo po prostu nie chcę publicznie ich oceniać.przeczytaj swoje posty choć raz. Zawsze jak ktoś nazwie dokładnię tych co robią burdy zwierzętami zawsze ty wyskakujesz z obroną, że im nie potrzebny wizerunek, nigdy ich nie skrytykujesz, już nie kłam jak kolega z bytomia po szalu.
Nie da rady, zamknęli nam temat
Mi się wydaje, że powinno się ukarać winnych, a nie zamykać cały temat. Otwarty jest polityczny, to tutaj też damy radę. Dyskutujemy w miare na poziomie (chociaż niektórzy bardzo niskim), ale może warto spróbować? Narazie nikt nikogo wprost nie obrażał, czasami League daje znać za kogo nas ma, ale nie robi to (na mnie przynajmniej) wielkiego wrażenia.
Kiedy ludzie dzielący innych na kategorie bydło, zwierzęta i resztę, tłumaczą jak uzasadnione jest pałowanie osób, które wykrzykują wulgarne przyśpiewki, to znak, że tematowi przyda się odpoczynek.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 paź 2016, 20:20
Boromir
j1mmy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 19 paź 2016, 20:58
Tomusmc
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 19 paź 2016, 23:55
League
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin