Manchester United (zbiorczy) (cz.2) - Strona 2902

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną

Eryka ten Haga należy:

Zwolnić
5
20%
Wypie****
11
44%
Wywieźć na taczkach
9
36%
Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2070
Kibicuję: Manchester United

Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » wczoraj, 14:45

piotrcies pisze:
wczoraj, 14:28
Niby tak, ale chłopak zjechał z formą, jak mu transfer wyleciał rok temu.

Rok temu byłbym mocno za, obecnie jestem lekko sceptyczny. Mam nadzieję, że najgorsze za nim, bo profil ma spoko, fizyczny wybiegany dzik, ale piłka go nie parzy, tylko żeby głowa dojechała.
Nie znamy kulis, może został przez Brighton oszukany albo były jakieś inne powody. Dzieciak młody jest, może jeszcze nie mieć wyrobionego odpowiedniego kręgosłupa, ale trafi do miejsca gdzie chciał i odżyje.

W każdym razie, 60+5 za gracza znającego realia EPL, młodego i z potencjałem, to nie jest zła kwota na tym etapie okienka.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6267
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » wczoraj, 15:06

65mln za gościa za którego rok temu wołali 120mln (w to akurat teraz kiedy za każdego w tej lidze płaci się 100) to albo okazja roku, albo mocno śmierdząca sprawa :P Życzę wam żeby to pierwsze.

Awatar użytkownika
Mr.Chris
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2070
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » wczoraj, 15:31

sickstick pisze:
wczoraj, 15:06
65mln za gościa za którego rok temu wołali 120mln (w to akurat teraz kiedy za każdego w tej lidze płaci się 100) to albo okazja roku, albo mocno śmierdząca sprawa :P Życzę wam żeby to pierwsze.
Dwa lata kontraktu i podobno ogromna niechęć do pozostania w klubie. Piłkarz będzie się męczył, bo nie będzie miał ochoty grać i odejdzie za darmo za dwa lata albo za 30mln za rok po jeszcze gorszym sezonie.

Doskonale to rozumiem, bo sam przez ostatni rok bycia w pewnej pracy niedobrze mi się robiło na sam widok budynku i tylko odliczałem minuty do 16.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”