trafionaKajoFC pisze:Chelsea
Villarreal/Valencia
Ajax/Bayer
Dinamo/Genk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 25 sie 2011, 19:20
trafionaKajoFC pisze:Chelsea
Villarreal/Valencia
Ajax/Bayer
Dinamo/Genk
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 25 sie 2011, 19:21
Blisko?KajoFC pisze:byłem bliskoKajoFC pisze:Chelsea
Villarreal/Valencia
Ajax/Bayer
Dinamo/GenkDobra grupa, jestem zadowolony z losowania. MU tak trafił, że aż nie wiem czy z grupy wyjdą będą mieli ciężko imho
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 25 sie 2011, 19:25
No ja myślałem, że Milan już z zasady będzie odpuszczać LM. No, ale to Wilmore się musi wypowiedzieć.Mentor pisze:Jestem zadowolony. Dwumecz z Milanem + cztery spotkania z teoretycznie dużo słabszymi rywalami.
Milan ma zamiar grać na serio czy znowu odpuszczacie LM? >
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 25 sie 2011, 19:27
Widzę na tym forum teraz będzie dowcip o odpuszczaniu pucharów leciał przez dłuższy czas, jak kiedyś o domu starców. To ja też sobie polecę, spoko, że macie Białoruś niezła wycieczka wam - turystom - się szykuje.Mentor pisze:Milan ma zamiar grać na serio czy znowu odpuszczacie LM? A może odpuścicie tylko mecze z Barceloną bo wystarczą punkty zdobyte na pozostałych rywalach
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 25 sie 2011, 19:29
Lepiej chyba nie mogłeś sobie wymarzyćBienias pisze:Ja bym chcial trafic Bate albo Viktorie bo wtedy jest duza szansa na wyjazd
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 25 sie 2011, 19:30
Kto? Nolito!Cris7 pisze:Co prawda Benficę trzeba szanować, bo podobno się ładnie wzmocniła(kto tam oprócz Witsela przyszedl?)
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 25 sie 2011, 19:30

mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 sie 2011, 19:34
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 25 sie 2011, 19:36
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 25 sie 2011, 19:43
grzegorzfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 25 sie 2011, 19:49
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ddemon » 25 sie 2011, 20:48
ddemon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 25 sie 2011, 21:40
Z Lublina będziesz miał bliżej do Borisova niż do Pragi. A i Mediolan niedaleko.Mentor pisze:Kto? Nolito!Cris7 pisze:Co prawda Benficę trzeba szanować, bo podobno się ładnie wzmocniła(kto tam oprócz Witsela przyszedl?)![]()
Jak terminarz dopisze to może nawet uda się gdzieś pojechaćDo Pragi blisko a wyjazd organizowany na pewno będzie także trzeba hajs odkładać chyba...
A wycieczki rzeczywiście zacne Rezus. Dobrze mi z tym
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 25 sie 2011, 21:51
Ja rozumiem, że Man City się wzmacnia i mają zacny skład, ale naprawdę uważasz, że jako debiutanci w LM sa poza zasięgiem Bayernu, który pod względem punktów w rankingu jest czwartym klubem Europy (wyprzedza go tylko Barca, Manut i Chelsea) a sezon temu grał w finale LM?grzegorzfcb pisze:Villareal się osłabił w ofensywie, nie ma co się czarować, ale za to Zapata może dać pewność w defensywie.
Żółta Łódź właśnie teraz może być najgroźniejsza dopóki piłkarze nie są zajechani sezonem(Garrido ma tendencję do grania jednym składem ale z drugiej strony wielkiego pola manewru nie ma)
Ja bym Villarealnie skreślał. Tzn Villarealu bym nie skreślał gdyby mieli CazorlęA tak to nie wiem, na dziś są chyba delikatnym faworytem do 3 miejsca
City jest chyba poza zasięgiem wszystkich także Bayernu, ale bawarczycy lubią zaskoczyć in miunus
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 sie 2011, 23:37
Warto na arenie międzynarodowej podkreślać Polskie akcentyFavourite UEFA competition moment: The 2005 Champions League final in Istanbul between Milan and Liverpool. How did that happen?
Favourite player to have ever played in Europe: Zbigniew Boniek for his ability to perform on the big stage, most notably the 1984 Cup Winners' Cup final against Porto, the Super Cup against Liverpool that same year, and the European Cup final against Liverpool in 1985.
Kamil232
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio