Powiedział kibic klubu również ukaranego w tej samej aferze...Wilmore pisze:Ale dostawał tyle do ręki, czy na opłacanie sędziów, dzięki którym zdobył mistrzostwo?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 04 wrz 2009, 23:57
Powiedział kibic klubu również ukaranego w tej samej aferze...Wilmore pisze:Ale dostawał tyle do ręki, czy na opłacanie sędziów, dzięki którym zdobył mistrzostwo?
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 05 wrz 2009, 0:07
Ależ ja tego nie neguję, tak samo jak nie przypisuję Milanowi 2 miejsca za tamten sezon, ani nie bawię się, jak maciek_88, w semantyczne gierki, byleby tylko udowodnić, że tak na dobrą sprawę, to nikt z sędziami nie rozmawiał, ani oni wcale nie pomagali.Powiedział kibic klubu również ukaranego w tej samej aferze...
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 05 wrz 2009, 0:15
A ja mam gdzieś w co się bawisz a w co nie. Wielokrotnie powtarzałem, że o ile za sezonem 2004/2005 ciągnie się 1 wielki smród, to sezon 2005/2006 mimo śledztwa i dochodzeń okazał się czysty a odebranie tego mistrzostwa było zabiegiem koniecznym by zdegradować za poprzedni sezon. Capello zatem potrafił zdobyć mistrzostwo a takie teksty wpisuj sobie na swoim blogu, bo tutaj najwyżej wzbudzasz śmiech i politowanie - zresztą jak w większości tematów na forum.Wilmore pisze:Ależ ja tego nie neguję, tak samo jak nie przypisuję Milanowi 2 miejsca za tamten sezon, ani nie bawię się, jak maciek_88, w semantyczne gierki, byleby tylko udowodnić, że tak na dobrą sprawę, to nikt z sędziami nie rozmawiał, ani oni wcale nie pomagali.Powiedział kibic klubu również ukaranego w tej samej aferze...
Po prostu Capello nigdy z Juventusem mistrzostwa nie zdobył.
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 05 wrz 2009, 0:18
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mejgus » 05 wrz 2009, 10:15
mejgus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 wrz 2009, 14:40
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 05 wrz 2009, 14:52
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mejgus » 05 wrz 2009, 14:57
mejgus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 wrz 2009, 15:51
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 05 wrz 2009, 16:21
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 05 wrz 2009, 16:29
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mejgus » 05 wrz 2009, 16:38
mejgus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 07 wrz 2009, 14:01
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 07 wrz 2009, 14:17
Diego to swietny pilkarz i swietnie sie wprowadzil do Seria A(rajd przy pierwszej bramki w stylu Kaki).mysle ze jeszcze nie osiagnal poziomu jaki Kaka w sczytowej formie ale ma szanse.naprawde swietny zakup za naprawde nie duze pieniadze(udalo sie wam ze zescie go szybko zakontraktowali).teraz pomoc macie naprawda dobra.Racji mają dużo (), ale dla mnie to wszystko następuje za szybko. Zaraz zaczną się głosy, że Diego w tym roku będzie walczył o złotą piłkę!
...Upss Cannavaro już to powiedział![]()
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 09 wrz 2009, 21:59
Tomusmc
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio