Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » wczoraj, 20:27
Keres

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » wczoraj, 20:30
Jak Klich kończył z poborem powszechnym to trzeba było się wtedy pofatygować do WKU to ci wstawiali pieczątkę do książeczki, że przeniesiony do rezerwy.Przema pisze: ↑wczoraj, 17:59Musiałbym odkopać dokumenty ale w czasie komisji miałem kości w ręku na druty poskładane i miałem czasowo niezdolny do służby. Po pół roku wróciłem z papierem ze drutów nie da się wyjąć i bezterminowo dostałem niezdolny do służby czy coś takiego, już nie pamiętam. W każdym razie ortopeda swoje zrobił bo źle połapali mi kończyny i bez łamania rąk nie da się tego wyjąć co wtedy stanowiło o tym że nie mogli mi przybić kat. A
PietroBosman
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » wczoraj, 20:56
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » wczoraj, 21:12
Jego laskawosc jest tak wielka ze ta forma zatrudnienia polaczona z dzialalnoscia o ktorej wspomnial jest popularna optymalizacja skladkowa polegajaca na tym ze jezeli na umowe o prace zarabiasz przynajmniej minimalna to przy wlasnej dzialalnosci mozesz nie placic skladek spolecznych tylko sama skladke zdrowotna. Ale moze z tego nie korzysta bo przeciez jest patriota.
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 21:42
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » wczoraj, 21:46
Jak dla mnie to jest uczciwość i przyzwoitość a nie patriotyzm, który jednak odznacza się jakimś poświęceniem dla kraju, jego kultury i języka - no chyba że promowanie go na forum piłkarskich do tego zaliczymy
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » wczoraj, 21:47
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » wczoraj, 21:49
to nie tyle bycie patriotą co po prostu uczciwym obywatelem
to nie tyle bycie patriotą co po prostu nie bycie analfabetą.
to jedynie można uznać za objaw patriotyzmu, ale jak nie robisz tego dokładając coś od siebie, to jest to nie tyle bycie patriotą co po prostu kupowanie tam gdzie bliżej/wygodniej.
Ale tu tylko parę osób mówi, że na pewno nie będzie spieprzać
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 22:08
Eyesmon
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 min temu
jak 90 procent z nas. Tylko my to nazywamy czymś normalnym i nie dorabiamy tu wielkiej ideologii.
pewnie tak, ale nikt, kto nie jest hipokrytą, nie rzucałby tekstami, żeby młodzi Ukraińcy jechali walczyć, bo się tu panoszą czy coś. W ogóle co to jest za przypierdolka, mają worki pokutne nosić, żeby jaśnie Eyesmonowi nie przeszkadzali?
piotrcies
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio