To dobra ściema bo może o swastykach pisanych przez polaków nic nie wiem ale polska patola która wyemigrowała zachowywała się nie lepiej od patoli ukraińskiej u nas. Ale jak powiedziałeś EOT x6 to trzeba iść w zaparte
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » wczoraj, 21:47
To dobra ściema bo może o swastykach pisanych przez polaków nic nie wiem ale polska patola która wyemigrowała zachowywała się nie lepiej od patoli ukraińskiej u nas. Ale jak powiedziałeś EOT x6 to trzeba iść w zaparte
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » wczoraj, 21:49
Nie wiem, w jakiej Polsce Ty żyjesz, ale zupełnie tego wokół siebie nie widzę. Ukraińcy zwykle zupełnie nie rzucają się w oczy. Gdyby nie mówili w swoim języku lub z akcentem to nieraz trudno byłoby się zorientować, że tu w ogóle są.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » wczoraj, 21:50
Ukraińców jest najwięcej, więc logiczne, że najbardziej rzucają się w oczy i liczba tzw. elementu też jest najwieksza. Turasy w Niemczech świeci nie są.Eyesmon pisze: ↑wczoraj, 21:44To nie moja wina ze oni się tak zachowują i potem wywołują tak ambiwalentne uczucia tylko ich zachowan.
Gloryfikowanie upa, lzenie z Polaków, symbole nazistowskie, buta i arogancja
Dziwne ze takich uczuć nie budzą w Polakach Wietnamczycy, Białorusini, Turcy, Filipinczycy i inne nacje. Ciekawe czemu nie?
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 21:54
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: enk » wczoraj, 21:54
enk
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » wczoraj, 21:58
Nie, ale widziałem wielu Polaków robiących podobne rzeczy. Jak kogoś jest dużo to zgodnie z prawami statystyki zawsze znajdzie się jakiś idiota.Eyesmon pisze: ↑wczoraj, 21:54Ja patrzę na zachowanie imigrantów w Polsce
@Kluchman a widziałeś jakiegoś Wietnamczyka rysujacego nazistowskie symbole na murach szkoły? Wjezdzajacego autem na morskie oko? Robiącego burdel w sklepach w przebraniu krasnala? Gloryfikujacego morderców Polaków? Albo 8-12 latków podpalajacych auta?
https://wiadomosci.onet.pl/poznan/polic ... ie/0s4lf2v
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » wczoraj, 21:59
Eyesmon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » wczoraj, 22:02
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » wczoraj, 22:04
League
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hannibal » wczoraj, 22:06
Hannibal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » wczoraj, 22:07
gilardino11