SiKor pisze:Lech Poznan - Arka Gdynia
Typ - Typ: 1 1,60
Werder Bremen - Borussia Dortmund
Typ - Typ: 1 1,45
Olympique Lyonnais - Valenciennes FC
Typ - Typ: 1 1,20
Kielce Korona - LKS Lodz
Typ - Typ: 1 1,70
12-56zł

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 10 lis 2006, 22:20
SiKor pisze:Lech Poznan - Arka Gdynia
Typ - Typ: 1 1,60
Werder Bremen - Borussia Dortmund
Typ - Typ: 1 1,45
Olympique Lyonnais - Valenciennes FC
Typ - Typ: 1 1,20
Kielce Korona - LKS Lodz
Typ - Typ: 1 1,70
12-56zł
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: martins6 » 10 lis 2006, 22:21
martins6
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lis 2006, 22:29
czeher pisze:a ja juz kupon do kosza wywalilem
zdaje sie, że ci kod kreskowy wystarczy, sie zdziwią w STSieczeher pisze:musze go chyba wyprasowac dobrze, ze nie podarlem go
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 lis 2006, 22:39
skoro tak to trzeba powiedziec, ze zaskoczyla rowniez Borussiafieldy pisze:Werder mnie zaskoczył in minus, i to poważnie,
kiedys mnie babka opieprzyla, ze jej wymieciony kupon dajefieldy pisze:zdaje sie, że ci kod kreskowy wystarczy, sie zdziwią w STSie Razz
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 10 lis 2006, 22:42
czeher pisze:a ja juz kupon do kosza wywalilem
musze go chyba wyprasowac dobrze, ze nie podarlem go
Ja wiedziałem że tak będzie i albo Ebi, albo ktoś inny coś strzeli i może być niespodzankaastonvilla pisze:Werder też sie popisał
Ja jak nie mam plecaka ze sobą to składam kupony na kilka części i upycham do portfela i jakoś nigdy kod na tym nie ucierpiałfieldy pisze:zdaje sie, że ci kod kreskowy wystarczy, sie zdziwią w STSie
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 10 lis 2006, 22:57
Ja tez zawsze skladam i do portfela - tylko ze w tym przypadku akurat kupon wyglada jak wyciagnety z kosza (co nie odbiega od rzeczywistosciYukasz pisze:Ja jak nie mam plecaka ze sobą to składam kupony na kilka części i upycham do portfela i jakoś nigdy kod na tym nie ucierpiał
dla mnie pewna 1Yukasz pisze:Dla chcących stawiać na mecz NBA New Jersey - Miami
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 11 lis 2006, 5:27
Czmu nie mówiliście że wejdzieYukasz pisze:Co myślicie o takim kuponie![]()
Prawie suche typy:Yukasz pisze:Legia Warsaw v Odra Wodzislaw 1![]()
Lyon v Valenciennes 1![]()
Houston v New York 1103:94
![]()
Yukasz pisze:Philadelphia 76ers - Denver Nuggets 1101:108
![]()
Washington Wizards - Milwaukee Bucks 1116:111
ten mecz, bardzo dziwny mecz ma na kuponie z STSu
![]()
Indiana Pacers - Orlando Magic 193:83
![]()
New Jersey Nets - Miami Heat 1106:113
na małe usprawiedliwienie mogę powiedzieć to że początkowo nie wiedziałem że zagra SHAQ
![]()
Houston Rockets - New York Knicks 1103:94
![]()

Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 11 lis 2006, 10:37
włąśnie zawsze się zastanwiałem skad dziadki mogą wiedzieć kto w jakiej jest obecnie dyspozycji, pewnie kupują te gazetki z STSczeher pisze:dziadki tak maja Exclamation
Niestety kasa tez na tym poszłaNew Jersey i tak dalo dupy 1:1 i OT
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 lis 2006, 11:25
to ten, ktory z kosza wyciagalemkrako pisze:Czeher podaj twój kupon ,który posyłasz za największą kase
Tak przy okazji jezlei mowa o Gornikukrako pisze:Czemu nie postawiłem na Górnik Evil or Very Mad
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 11 lis 2006, 11:28
który rocznik i gdzie gra na Gwarku czy na Górniku ?czeher pisze:Tak przy okazji jezlei mowa o Gorniku Exclamation Moj brat dzisiaj gra tam Exclamation Derby Zabrza Cool Gornik - Gwarek Twisted Evil
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: martins6 » 11 lis 2006, 11:34
martins6

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 lis 2006, 11:36
91' - Gwarekkrako pisze:który rocznik i gdzie gra na Gwarku czy na Górniku ? Wink
wg tego co ostatnio sie dzieje i patrzac na mecze w ofercie raczej nie ma co polecackrako pisze:to co mozna polecić na dzisiaj
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 11 lis 2006, 11:38
pieprzyszczeher pisze:91' - Gwarek Fajka
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 lis 2006, 11:45
Srodkowy obronca - czasem DM (ale niezbt czesto teraz - jako DM gral w LTS Labedy ale od tego sezoniu w Gwarku podstawowy obronca)krako pisze:pieprzyszpowiedz mi pozycje a napewno skojarze:)
obawiam sie ze zamkniete sa wszytskie buki dzisiajPanowie wiecie moze czy STS dzisiaj otwarty?
W sumie, ciezko wytypowac, niby wygrywaja wysoko ale ich gra zbyt imponujaca nie jest ale co sie dziwic graja dopiero z soba od sierpniakrako pisze:Gwarek wygra
ja tam nie widze nic godnego uwagikrako pisze:Bundesliga może
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 11 lis 2006, 11:53
Za 10 miinut się zaczyna, jakbym był dysponowany to zajrzałbym na Roosevelta ale niestety nie mogeczeher pisze:W sumie, ciezko wytypowac, niby wygrywaja wysoko ale ich gra zbyt imponujaca nie jest ale co sie dziwic graja dopiero z soba od sierpnia
krako
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio