Liverpool (zbiorczy) - Strona 293

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Xabier17
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 11 kwie 2011, 22:57

świetny mecz. W 2 połowie moglismy zdobyć śmiało 2 bramki. To co z nimi robiliśmy było naprawdę wspaniałe. Brawo dla Harta za obrone 2 strzałów Meirelesa. Suarez- dobry mecz aczkolwiek miał lepsze(np. z Man UTD) i oczywiście wielkie brawo dla Carolla- mogl ustrzelić Hat-trick'a... Reina- ładna obrona strzału Toure! Ogólnie piękny mecz. Co do Spearinga- ładny mecz i ciesze się, że myliłem się co do niego aczkolwiek nad strzałami z dystansu niech popracuje. Dziękuję dobranoc! ;p

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 11 kwie 2011, 23:01

emdżej, wydaje mi się, że to był trzeci strzał Suareza w słupek/poprzeczkę. :wink:

Kenny jest wielki i mam wielką nadzieję, że w końcu dostanie ten nowy kontrakt. Brawo za wspaniały mecz!

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 11 kwie 2011, 23:07

To co panowie - świętujemy?

Szkoda tylko, że Suarezowi nic nie wpadło, trochę słabszy mecz w jego wykonaniu. Jest o czym pisać? Nie.

:whistle: You'll never walk alone... :whistle:

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 11 kwie 2011, 23:14

Powiem szczerze jak Liverpool wzmocni się mądrze latem ,zostanie Dalglish to kto wie o jakie cele The Reds będą w stanie walczyć - szczególnie patrząc na mecze z czołówką ... Może na 20-sto lecie się przełamiecie :?:

Awatar użytkownika
Keres
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1541
Kibicuję: FC Barcelona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Keres » 11 kwie 2011, 23:24

majer13 pisze: Może na 20-sto lecie się przełamiecie :?:
Zdobycia ostatniego majstra? Było w zeszłym roku. :wink:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 11 kwie 2011, 23:24

Tylko że to, że Liverpool świetnie gra z czołówką to nic nowego. Przypominam wyniki z Chelsea czy United w tym sezonie. Tylko po to by potem upaść z WHU czy dwa razy z Blackpool.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 12 kwie 2011, 9:20

FCB keres pisze:Zdobycia ostatniego majstra? Było w zeszłym roku. :wink:
Wiem :P Chciałem napisać 25 nie wiem czemu wyszło inaczej :D
Magnum pisze:Tylko że to, że Liverpool świetnie gra z czołówką to nic nowego. Przypominam wyniki z Chelsea czy United w tym sezonie. Tylko po to by potem upaść z WHU czy dwa razy z Blackpool.
majer13 pisze:Powiem szczerze jak Liverpool wzmocni się mądrze latem
Ci zawodnicy którzy są to dobra podstawa do zbudowania zespołu który za 2-3 lata może być zespołem który będzie stać na wywalczenie mistrzostwa ;)

red85

Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 12 kwie 2011, 15:03

Trudno jest przewidywać w futbolu co będzie za miesiąc, a co dopiero za 2-3 lata. Dlatego zawsze mnie śmieszyło jak przez ostatnie lata słyszałem jak to już za rok, góra 2, te chłopaki z Arsenalu, które tak świetnie wyglądały w CC będą biły całą Europę.

Liverpool może i nawet kupić 5-ciu bardzo zacnych grajków, ale niekoniecznie to im da Majstra. Inni przecież nie śpią i na pewno również będą próbowali się wzmacniać.

Awatar użytkownika
Xabier17
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 12 kwie 2011, 15:50

Szczególnie będzie się wzmacniać ManU, które ma dług ponad miliard Ł... a wiadomo- zasada fair play wejdzie w tym okienku transferowym. Sadzę, że LFC wzmocni się dobrymi graczami, mówi się o Youngu z AV, Jose Enrique, Adam'ie czy nawet o Hazardzie(wątpię w ten transfer). Jednak w innej kwestii już się zgodzę z red85: nie warto mówić co może być za 2 lata... liczy się teraz, a wiadomo że żadna drużyna po 1 super meczu nie zdobyła PL. Problem ze średniakami jest dla tego, że brakuje tej motywacji przed meczem, mobilizacji. Idzie ManU, Chelsea czy MCFC to już jest napięcie... zobaczymy, za tydzień wyjazd na Emirates Stadium gdzie przyjdzie nam się zmierzyć z Arsenalem.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 kwie 2011, 17:33

Ostatnio mówi się, że obserwowany jest także Matthew Jarvis z Wolverhampton. Opcja naprawdę ciekawa. Jestem przekonany, że Jarvis wniósłby do naszego składu znacznie więcej niż Jovanović, Cole czy inny Maxi. Poza tym, Jay Spearing podobno ma przedłużyć kontrakt o kolejne 3 lata. Jako opcja awaryjna, która nie marudzi siedząc znaczną część sezonu na ławce lub trybunach, może być.

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 12 kwie 2011, 17:35

Joe Cole to się u Was ciągle leczy, czy jest tak beznadziejny jak u nas przed odejściem?

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 kwie 2011, 17:37

Jest beznadziejny. Co ciekawe, Cole u Kenny'ego ani razu nie wystąpił od pierwszej minuty. Jestem przekonany, że latem się z nim pożegnamy.

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 12 kwie 2011, 18:12

no tylko że jest kwestia, kto zechce mu płacić taką tygodniówkę jaką dostaje u nas czy dostawał w Chelsea. że o zakupie piłkarza bez formy za jakieś tam pieniądze nie wspominając.

jestem dziwnie spokojny o letnie okienko. może być ekscytujące jak to zimowe, że ściągniemy kogoś w ostatniej chwili, ale na pewno będą to zakupy przynajmniej na poziomie Suareza i Carrolla. nie istotne, jakie to będą nazwiska, uznane czy nie. o Carrollu chyba nie było ani słowa do 31 stycznia :D

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 12 kwie 2011, 18:48

red85 pisze:Liverpool może i nawet kupić 5-ciu bardzo zacnych grajków, ale niekoniecznie to im da Majstra. Inni przecież nie śpią i na pewno również będą próbowali się wzmacniać.
Nie napisałem że na pewno wygrają ale może wrócić Liverpool który będzie stać na walkę o tytuł jak to niedawno jeszcze miało miejsce. Poza tym Liverpool to nie Arsenal gdzie biega setka młodzików tylko zawodnicy (nie wszyscy oczywiście) którzy już swoje zagrali ;)

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2332
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 12 kwie 2011, 20:13

to nie Arsenal gdzie biega setka młodzików
Sagna 28 lat, Clichy 26 lat, Kosciely 25 lat, 27 lat, Djourou 24, Cesc 24, Squillaci 30, Arszawin 29.. na pewno biega setka mlodzikow? :P

wiem ze mowisz ze nie wszyscy ale tak naprawde mamy starszy sklad niz wiekszosc mysli ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”