FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 2928

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2794
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 30 kwie 2024, 9:51

No to teraz gramy na Lewego co by gwiazdeczkę madrycką i gironska pokonał :)

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2398

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 30 kwie 2024, 10:40

piotrcies pisze:
30 kwie 2024, 7:43
moody pisze:
29 kwie 2024, 23:03
Ale na pewno wolalbym, zeby sprawdzali w takich meczach o nic roque.
ty to byś zrobił wszystko, byle ten Lewy nie wygrał mistrza w strzelaniu :/
nie no, niech zdobywa, zawsze to jakis sukcesik barcy, ale patrze na to tez w taki sposob, ze taki tytul krola strzelcow to bedzie pudrowanie trupa i troche zamazalby to, jak w rzeczywiatosci prezentuje sie lewy. a prezentuje sie tak, ze moim zdaniem bardziej przeszkadza, niz pomaga druzynie

Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator
Reputacja: 3052
Kibicuję: Reprezentacji Polski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 30 kwie 2024, 11:12

Nie wiem jak zawodnik z 23 golami i 9 asystami w sezonie może bardziej przeszkadzać niż pomagać. Daj spokój... ja rozumiem antypatię i słabsza formę Lewego przy jedczniczesnej sympatii do snajperów w stylu Luis "nie strzelam bramek w Lidze Mistrzow Suarez". Lewy przeplata bardzo słabe mecze trochę lepszymi czy bardzo dobrymi jak wczoraj (nie można inaczej nazwać wystepu z hat trickiem klasycznym) czy z Atletico, ale nie można mówić że lider klasyfikacji kanadyjskiej bardziej przeszkadza.

Bo jakby jego gole przeliczyć na punkty i zobaczyć ile razy ratował wynik to Barca w dużej mierze dzięki niemu będzie 2 w tabeli na koniec sezonu jak nic nie zjebią.
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2024, 11:21 przez Hersk, łącznie zmieniany 3 razy.

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 30 kwie 2024, 11:13

No to prezentując się tak słabo wygrać Króla Strzelców to szacun jednak :) I zostawić w tyle Bellinghama z mistrzowskiego Realu to jednak sukces :)
Tyle, że najgorzej to będzie świadczyć o Barcelonie, że słaby Lewy jest najlepszy.

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 30 kwie 2024, 11:39

Hersk pisze:
30 kwie 2024, 11:12
Nie wiem jak zawodnik z 23 golami i 9 asystami w sezonie może bardziej przeszkadzać niż pomagać.
normalnie. po pierwsze to jest najslabsza liga hiszpanska od lat. patrz jacy ludzie strzelaja podobna liczbe bramek co lewy - dovbyk, budimir, sorloth, mayoral. po drugie on gra w barcelonie. no nie ma [ch**], zeby srodkowy napastnik w takim klubie grajac non stop nie jebnal tych 15 bramek w sezonie. no nie da sie, za slabe rozgrywki, za dobrzy ludzie w druzynie za plecami, musialby byc byc jakas kompletna niedojda

nie lubie takiego pisania "bez jego bramek nie mieliby nawet drugiego miejsca", tak jakby bez niego mieli grac w dziesieciu, bez sensu. sprawdz sobie historie meczow z ostatnich dwoch sezonow - widzisz jakies pogorszenie wynikow? bo ja nie

wiem, ze wychodze na hejtera polaka rodaka, ale trudno - od kiedy kibicuje temu klubowi nie widzialem tu regularnie grajacego gorszego napastnika. przestawia go kazdy, czuc aromat drewna w rozegraniu, sytuacji marnuje sporo, a i tak jest w tej kwestii hamulcowym, bo on w ogole nie gra bez pilki i z ruchliwym napastnikiem, ktory dawalby partnerom okazje do zagrania mu na wolne pole ten klub bylby duzo grozniejszy. obecnie rywal musi sie naprawde postarac, zeby pozwolic lewemu strzelic gola, najpredzej dzieje sie to w takich okazjach jak wczoraj kiedy pilka mu na leb spada, bo to jeszcze potrafi

Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 30 kwie 2024, 11:52

Szanuje twoja opinie ale nawet kiedy Lewy grał dobrze ty kręciłeś nosem. Nawet jak z PSG zagrał dobry pierwszy mecz gdzie nawet Luis Enrique powiedział, że Lewy był kluczowy, ty kręciłeś nosem.

Mimo że w tej Barcelonie w tym sezonie wielu ssie [ch**] ty praktycznie tylko po Lewym jeździsz. Ten klub byłby też o wiele groźniejszy z lepszymi piłkarzami niż Raphinia, z Pedrim w formie, z Araujo który nie odpierdala w LM, z Cancelo który potrafi grać w obronie. Ale to Lewy jest na tapecie praktycznie zawsze jak trzeba się przyczepić:D

Przyznaj wprost że go nie lubisz i szczególnie zwracasz uwagę na jego potknięcia to będzie wszystko ok.

Chociaż pamiętam jak na początku poprzedniego sezonu napisałeś że w polu karnym jest wirtuozem :D stare dobre czasy

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 30 kwie 2024, 11:56

Hersk pisze:
30 kwie 2024, 11:52
Szanuje twoja opinie ale nawet kiedy Lewy grał dobrze ty kręciłeś nosem. Nawet jak z PSG zagrał dobry pierwszy mecz gdzie nawet Luis Enrique powiedział, że Lewy był kluczowy, ty kręciłeś nosem.
bo jak dla mnie nic specjalnego nie zagral
Hersk pisze:
Chociaż pamiętam jak na początku poprzedniego sezonu napisałeś że w polu karnym jest wirtuozem stare dobre czasy
nie no po paru pierwszych tygodniach chyba pisalem, ze jestem w szoku, bo nie poznaje goscia. wygladalo to lepiej, niz sie spodziewalem. nie tylko seryjnie strzelal, ale po prostu dobrze wygladal, pamietasz pewnie jak te podania pietkami sadzil czy jakies piekne brameczki. ale okazalo sie, ze to byl jakis blad w matrixie i potem juz wrocil 'normalny' lewy
Hersk pisze:
Przyznaj wprost że go nie lubisz i szczególnie zwracasz uwagę na jego potknięcia to będzie wszystko ok.
nie no spokojnie, ja polowy tego skladu nie lubie, tzn. uwazam ze sa za slabi na ten klub :P

Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 30 kwie 2024, 12:13

moody pisze:
30 kwie 2024, 11:56
nie no po paru pierwszych tygodniach chyba pisalem, ze jestem w szoku, bo nie poznaje goscia. wygladalo to lepiej, niz sie spodziewalem. nie tylko seryjnie strzelal, ale po prostu dobrze wygladal, pamietasz pewnie jak te podania pietkami sadzil czy jakies piekne brameczki. ale okazalo sie, ze to byl jakis blad w matrixie i potem juz wrocil 'normalny' lewy
Ale normalny Lewy, że ten z Bayernu? :D Bo nie wiem czemu miałby to być błąd w Matrixie bo w Bayernie na te 350 goli ktore strzelil, a dokładajac kolejne ponad 100 w BVB, to bardzo ladnych, trudnych, ekwilibtystycznych, piętek, przewrotek i tak wziac do do kupy to jednak troche było, Asyst ładnych też.

Ja nie wiem czy ty nie chcesz widziec czy po prostu nie widziales jego wielu bramek ze on nie strzela tylko łatwych goli/ :D Samych goli piętami w Bundeslidze to ma 5 i w górę. Bo piszesz ze sie nie spodziewales. Tak jakby w Bayernie tak nie grał XD a przecież grał równie świetnie co na początku w Barcelonie. Jedyny mankament Lewego w Bayernie to ważne gole ktore niewiele daly. Bo albo znikał w kluczowych fazach albo strzelil (32 gole w samej fazie pucharowej sie z niczego nie wzielo) ale finalnie to niewiele dało. Zabrakło wielkich momentów, gola w finale LM, hat tricka jak Benzema w pamietnym sezonie co wygral ZP etc itd. Do reszty trudno sie przyczepic.

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8402

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 30 kwie 2024, 12:16

moody pisze:
30 kwie 2024, 10:40
pudrowanie trupa
trup to ty będziesz, jak będziesz szkalował Lewego i Hersk cię kiedyś dopadnie za te słowa.

Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 30 kwie 2024, 12:20

Ja kiedy ktoś powie złe słowo na Robercika

Obrazek

Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 04 maja 2024, 18:38

Barca ile po golu straciła? 15s?

Araujo wzięty na raz jak junior, jak chłopaczka na orliku go ogral typ.

Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 04 maja 2024, 20:02

Żałujcie ze nie ogladacie Barcelony. Po prostu żałujcie.

Żałosna druzyna.

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 04 maja 2024, 20:03

Szybko znów poszło :lol2: Ale chociaż Robercik mi w typerze dwie brameczki załatwił ;)

I łamaczek wejdzie jak Girona wygra :)

Awatar użytkownika
Hersk
Ćwierkator
Ćwierkator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 04 maja 2024, 20:09

Haha, co tam sie dzieje :D

Awatar użytkownika
Ilka