Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 30 kwie 2024, 9:51
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 30 kwie 2024, 10:40
nie no, niech zdobywa, zawsze to jakis sukcesik barcy, ale patrze na to tez w taki sposob, ze taki tytul krola strzelcow to bedzie pudrowanie trupa i troche zamazalby to, jak w rzeczywiatosci prezentuje sie lewy. a prezentuje sie tak, ze moim zdaniem bardziej przeszkadza, niz pomaga druzynie
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 30 kwie 2024, 11:12
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 30 kwie 2024, 11:13
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 30 kwie 2024, 11:39
normalnie. po pierwsze to jest najslabsza liga hiszpanska od lat. patrz jacy ludzie strzelaja podobna liczbe bramek co lewy - dovbyk, budimir, sorloth, mayoral. po drugie on gra w barcelonie. no nie ma [ch**], zeby srodkowy napastnik w takim klubie grajac non stop nie jebnal tych 15 bramek w sezonie. no nie da sie, za slabe rozgrywki, za dobrzy ludzie w druzynie za plecami, musialby byc byc jakas kompletna niedojda
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 30 kwie 2024, 11:52
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 30 kwie 2024, 11:56
bo jak dla mnie nic specjalnego nie zagral
nie no po paru pierwszych tygodniach chyba pisalem, ze jestem w szoku, bo nie poznaje goscia. wygladalo to lepiej, niz sie spodziewalem. nie tylko seryjnie strzelal, ale po prostu dobrze wygladal, pamietasz pewnie jak te podania pietkami sadzil czy jakies piekne brameczki. ale okazalo sie, ze to byl jakis blad w matrixie i potem juz wrocil 'normalny' lewy
nie no spokojnie, ja polowy tego skladu nie lubie, tzn. uwazam ze sa za slabi na ten klub
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 30 kwie 2024, 12:13
Ale normalny Lewy, że ten z Bayernu?moody pisze: ↑30 kwie 2024, 11:56nie no po paru pierwszych tygodniach chyba pisalem, ze jestem w szoku, bo nie poznaje goscia. wygladalo to lepiej, niz sie spodziewalem. nie tylko seryjnie strzelal, ale po prostu dobrze wygladal, pamietasz pewnie jak te podania pietkami sadzil czy jakies piekne brameczki. ale okazalo sie, ze to byl jakis blad w matrixie i potem juz wrocil 'normalny' lewy
Hersk
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 30 kwie 2024, 12:20
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 04 maja 2024, 18:38
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 04 maja 2024, 20:02
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 04 maja 2024, 20:03
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 04 maja 2024, 20:09
Hersk