Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 294

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lip 2007, 18:22

czeher pisze:Ale uwazajcie jak chcecie, zyjcie zludzeniami i wlaczcie o mistorzwo -
widze, że zaczynasz mi coś wmawiać czego nie powiedziałem :D
Chyba nie powiesz, ze twierdze, iż bedziemy walczyć o mistrza i je zdobędziemy ? Bo tak nie powiedziałem - byłem bardzo ostrożny :lol:

Czyli Twoim zdaniem jestesmy skazani na porażkę tylko dlatego, ze Titi odszedł ?
Miniony sezon był najsłabszym jego sezonem w Arsenalu, a mimo to potrafiliśmy pokonać Liverpool, Spurs, ManU [2 razy :!:] W meczu ze Spursami, czy ManU bez Henry'ego. W CC [6:3] także bez niego.
Z tego co pamiętam, nawet w meczu Ligowym wygranym 3:0 na Emirates Titi, choć grał - nie pokonał Reiny. Czynili to inni zawodnicy, którzy zostali w druzynie.

czeher pisze:WHU co roku zapowiada walke o el. LM
My walczyliśmy o LM, oni o utrzymanie. Teraz pewnie bedzie odwrotnie, co ? :D

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 lip 2007, 18:36

fieldy pisze:widze, że zaczynasz mi coś wmawiać czego nie powiedziałem Very Happy
Chyba nie powiesz, ze twierdze, iż bedziemy walczyć o mistrza i je zdobędziemy ? Bo tak nie powiedziałem - byłem bardzo ostrożny Laughing
fakt moze napisalem to w liczbie mnogiej ale zauwaz ze pierwsza czesc postu byla odpowiedzia na twoje dywagacje a druga - Rozy :arrow:
RóżA pisze:Optimum jest walka o jak najlepsze miejsce w pierwszej trójce.
w pierwszej trojece czyli walczycie o mistrzowstwo
fieldy pisze:My walczyliśmy o LM, oni o utrzymanie. Teraz pewnie bedzie odwrotnie, co ?
Teraz ty mi cos wmawiasz :>
Zmeinili wlasciciela pol roku temu wiec powinno cos ruszyc :> (patrz Pompies)
fieldy pisze:Czyli Twoim zdaniem jestesmy skazani na porażkę tylko dlatego, ze Titi odszedł ?
Ale co okreslasz mianem porazki :?: Ja pisze ze planem optimum bedzie dla was 4msc a wy ze walka z o pierwsza trojke - tylko zauwaz ze w poprzednich latach wypelnailisz cie zaledwie absolutne minimum walczac prawie ze do konca o to - w poprzednim sezonie w koncowej fazie (moze nie byl to totalny finisz) ale zalawtiliscie sprawe z Bolotonem w meczu przeciko niemu - mozesz napisac ze macie na finiszu tyle samo pkt co Liverp ale zwaz na to ze im od dlugiego czasu juz nic nie grozilo - ni to wlaka o mistrzostwo ani o el. LM :!: wiec skupiali sie na LM
Zas dwa lata temu do konca bilsicie sie z Kogutami
Wiec jakim prawem teraz (patrzac na poprzednie lata gdzie byliscie wzmacniani a teraz jak narazie jest odwrotnie) mozecie walczyc o miejsc a1-3 :?: a inni dosc powaznie sie zbroja :!:
fieldy pisze:Miniony sezon był najsłabszym jego sezonem w Arsenalu, a mimo to potrafiliśmy pokonać Liverpool, Spurs, ManU [2 razy Exclamation] W meczu ze Spursami, czy ManU bez Henry'ego. W CC [6:3] także bez niego.
Z tego co pamiętam, nawet w meczu Ligowym wygranym 3:0 na Emirates Titi, choć grał - nie pokonał Reiny. Czynili to inni zawodnicy, którzy zostali w druzynie.
tylko, ze w glowniej mierze mistrozstwo lub tez miejsca w czolowce zdobywa sie poiprzez zdobywanie pkt z slabszymi rywalami :!: a nie w bezpsorednich meczach miedzy zainteresowanymi :!:
fieldy pisze:Emirates Titi, choć grał - nie pokonał Reiny.
jakis czas temu zbesztales mnie bo napisalem ze brak Yuonga dla mlodzezowej repry Anglii nie ejst wielkim oslabieniem bo nie strzela :!:
Ostatnio zmieniony 09 lip 2007, 18:38 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 09 lip 2007, 18:36

czeher pisze:Pompies, WHU co roku zapowiada walke o el. LM
W zakończonym sezonie właśnie tak było. Obie ekipy się znacząco wzmocniły, w obu ekipach managerowie powiedzieli kilka słów za dużo :] .

Konkretnych wypowiedzi niestety nie będę w stanie teraz znaleźć (ciężko byłoby znaleźć wypowiedź sprzed roku), ale na potwierdzenie moich słów dam Ci linka do pewnego tematu na tym forum --> 'Kto mistrzem...' . Zobacz co napisałem o Portsmouth w swoim poście :] . O West Hamie nie chce już mi się szukać, ale z tego co pamiętam to po przyjściu Teveza i Mascherano każdy wróżył im co najmniej miejsca w Pucharze UEFA :wink: .

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 lip 2007, 18:43

RóżA pisze:W zakończonym sezonie właśnie tak było. Obie ekipy się znacząco wzmocniły, w obu ekipach managerowie powiedzieli kilka słów za dużo
Ja tam przypominam sobie ze Pompies na pcozatku sezonu mowili ze w tym roku walcza o UEFA
Wy walczycliscie o mistrzostwo :>
RóżA pisze:O West Hamie nie chce już mi się szukać, ale z tego co pamiętam to po przyjściu Teveza i Mascherano każdy wróżył im co najmniej miejsca w Pucharze UEFA
No i co z tego wrozyc mozna, nie zawsze sie spelnia - idac takim rozumowanem, kazdy wam wrozy 4msc wiec moze bedzie misrtzoswto :o

PS. Nie chce mi sie cyztac starych postow :P

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lip 2007, 18:43

czeher pisze:Wiec jakim prawem teraz (patrzac na poprzednie lata gdzie byliscie wzmacniani a teraz jak narazie jest odwrotnie) mozecie walczyc o miejsc a1-3 Question a inni dosc powaznie sie zbroja
a pomyśl o tym, ze we wcześniejszch latach presja, ktora na nas ciązyła była nieporównywalnie wieksza niż teraz. Mamy ten komfort, ze nawet jesli zajmiemy 4 miejsce - nikt do nikogo miec pretnsji nie bedzie [bo przeciez zepsół został osłabiony, a nie wzmocniony - na ten moment] Jesli zaś ManU zajmie choćby 2 miejsce z tymi wzmocnieniami i fatkem, ze sa aktualnym mistrzem - moze juz być w prasie dla niech nieprzyjemnie, szukanie winnych, pisanie o wybrykach gwiazd poza boiskiem [bo jak wiadomo, gdy nei idzie, to szuka się przyczyn gdzie się da - patrz: Ronnie i jego otyłość :lol2:]
czeher pisze:jakis czas temu zbesztales mnie bo napisalem ze brak Yuonga
znajdź ten fragment, gdzie cie zbeształem i wklejaj do złotych ust :!:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 09 lip 2007, 18:44

kazdy kto dal sie poniesc ogolnej histerii i uznal teveza i mascherano za wielkich mistrzow. a tak naprawde sa mocno przereklamowani. do tego nalezeli do strasznie dziwnego kolesia ktory bawil sie nimi oddajac gdzie tylko ma fantazje

z tego nie moglo wyjsc nic dobrego

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 lip 2007, 18:48

fieldy pisze:znajdź ten fragment, gdzie cie zbeształem i wklejaj do złotych ust
A nie przypo
fieldy pisze:znajdź ten fragment, gdzie cie zbeształem i wklejaj do złotych ust
to bylo w komentarzach pod kacikiem Bukmacherskim :P nie bede sie przekopywal ale bylo cos na rzeczy :>
fieldy pisze:a pomyśl o tym, ze we wcześniejszch latach presja, ktora na nas ciązyła była nieporównywalnie wieksza niż teraz. Mamy ten komfort, ze nawet jesli zajmiemy 4 miejsce - nikt do nikogo miec pretnsji nie bedzie
Ale teraz wchodzisz juz w troche inna bajke
Co mnie obchodzi czy bedziesz (lub inny kanonier) w tym sezonie bardzej zadowolony z 4msc czy nie bedziesz miec pretensjii jak w poprzednich latach

Dobra koncze temat - rozpoczne go gdy pierwsze koty wskocza zza ploty :lol2:

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 09 lip 2007, 18:49

czeher pisze:Ja tam przypominam sobie ze Pompies na pcozatku sezonu mowili ze w tym roku walcza o UEFA
Ja sobie przypominam, że UEFA to dla nich minimum (tak jak dla nas czwarte miejsce :P ) ale będę walczyć o Champions League.
czeher pisze:Wy walczycliscie o mistrzostwo Łypiący
Nie udało się, trudno. Trzeba żyć dalej.
czeher pisze:No i co z tego wrozyc mozna, nie zawsze sie spelnia
Dokładnie. Większość wróżyła im dość wysokie lokaty, a jak się skoczyło wszyscy wiemy. Teraz nam wróżysz dolną część tabeli, a skończy się na ... :P .

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 lip 2007, 18:52

RóżA pisze:Teraz nam wróżysz dolną część tabeli, a skończy się na ...
I znowu mi wmawiasz cos czego nie napislem :!:
Pisalem ze plan minimum to jakiekolwiek puchary - a o to raczej trudno w dolnej czesci tabeli - chyba ze przez CC czy FA
A plan optimum to 4msc - o ktore bedzie ciezko bo konkurencja ostrow w moim mniemaniu - zreszta w ostatnich latach planu optimim nie osiagalsicie :lol:2
Do zobaczenia za poltorej miesiaca w tym temacie :>

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 09 lip 2007, 18:56

czeher pisze:I znowu mi wmawiasz cos czego nie napislem
Znowu? A gdzie ten pierwszy raz :> ?
Poza tym to był raczej skrót myślowy, miałem nadzieję że zrozumiesz o co mi chodzi, najwidoczniej wszystko trzeba Ci wykładać na tacy :roll: .
Do zobaczenia za poltorej miesiaca w tym temacie
Za te półtorej miesiąca pewnie będzie Ci wstyd, że kiedykolwiek wątpiłeś w Arsenal :P .

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 09 lip 2007, 18:57

czeher pisze:Co mnie obchodzi czy bedziesz (lub inny kanonier) w tym sezonie bardzej zadowolony z 4msc czy nie bedziesz miec pretensjii jak w poprzednich latach
nie chodzi o to, ze ja będę mniej rozczarowany, tylko presja na graczach taka nie bedzię ciążyła, zarówno ze strony kibiców, jak i mediów.
Będzie im się łatwiej grało, chociaz odrobine - ale zawsze coś

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 09 lip 2007, 19:02

RóżA pisze:Znowu? A gdzie ten pierwszy raz
to fieldy :wink:
RóżA pisze:Poza tym to był raczej skrót myślowy, miałem nadzieję że zrozumiesz o co mi chodzi, najwidoczniej wszystko trzeba Ci wykładać na tacy
bo ja lysy debil jestem :cry:
wiem o co ci chodzilo
fieldy pisze:tylko presja na graczach taka nie bedzię ciążyła, zarówno ze strony kibiców, jak i mediów.
czyli w poprzednich latach nie potrafili radzic sobie z wielka presja :?: :P
tez wiem, o co ci chodzi wiec nie musisz odpowiadac i wykladac na lawe
RóżA pisze:Za te półtorej miesiąca pewnie będzie Ci wstyd, że kiedykolwiek wątpiłeś w Arsenal
pozyjemy zobaczymy : :twisted:
Ostatnio zmieniony 09 lip 2007, 19:03 przez czeher, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2431
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 19:02

Presja mniejsza? Grają w Arsenalu i presja będzietaka sama. Kibice nie będą zadowoleni z czwartego miejsca, o niższym nie wspominając. Niezależnie od tego, czy ktoś was jeszcze wzmocni czy nie.

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 09 lip 2007, 19:07

czeher pisze:bo ja lysy debil jestem
Nie bój się, ja tak szybko ludzi nie szufladkuję :] . Sam kiedyś nawet łysy chodziłem :P .
czeher pisze:pozyjemy zobaczymy
:spoko:
RealFan pisze:Grają w Arsenalu i presja będzietaka sama.
Zgadza się, ale w tym roku powinna się ona bardziej równomiernie rozłożyć. W poprzednich latach wszyscy liczyli na Thierry'ego, teraz końcowy wynik zależy już w większym stopniu od kolektywu.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2431
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 19:10

Jednak kiedy Henry nie grał była już taka sytuacja jaka będzie teraz. Możliwe, że trochę za duże oczekiwania spadną na Cesca bo to on jest teraz kreowany na lidera. Równomierny rozkład presji na pewno powinien dopomóc. Nie jest jednak powiedziane, że na Casca mimo tak młodego wieku nie będą teraz niektórzy patrzeć prawie jak w ostatnich latach na Henry'ego :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”