Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 295

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
11%
Real 2016/2017/2018
3
17%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
33%
Bayern 2020
1
6%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
2
11%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
6%
Inny
3
17%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Re: Liga Mistrzów (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 wrz 2011, 21:49

Też miałem pisać o Inlerze. W pewnym momencie, jak stracił piłkę przed polem karnym to pomyślałem, że dobrze, iż Wenger go nie kupił, bo ponoć był taki pomysł :P Słaby mecz w jego wykonaniu. Lavezzi najlepiej z ekipy Napoli, dużo biega i był najbliżej zdobycia bramki dla Włochów. Zawodzi trochę Nasri, który jest najmniej widoczny z ofensywnej czwórki City.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 wrz 2011, 21:53

Nie oceniaj ksiazki po okladce fieldy :P Inler to znakomity gracz,dzisiaj po prostu ma slabszy dzien :wink:
Zawodzi trochę Nasri, który jest najmniej widoczny z ofensywnej czwórki City.
To bylo pewne. Przeciez mam go w fantasy :lol:

ja też ;) :lol: // fieldy

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 wrz 2011, 22:56

ja też // fieldy
:lol:

No Inler zwienczyl swoj 'swietny' wystep faulem po ktorym Kolarov strzelil bramke :roll: Szkoda,bylo naprawde blisko,ale czuje,ze Azzurri moga jeszcze namieszac w tej grupie.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 14 wrz 2011, 23:02

Jutro może coś ulepię nt Bayernu, bo myślę, że całościowo (póki co) ten sezon w wykonaniu Bawarczyków zasługuje na uwagę.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 14 wrz 2011, 23:06

Bayern na lajcie. Badstuber zjadł Rossiego i nic się nie działo z przodu w Villarreal. Marchena to powinien dziękować sędziemu, że dokończył to spotkanie, bo czerwoną powinien wyłapać najpóźniej jak sfaulował Kroosa/Schweiniego i ten drugi dostał żółtą za gadanie. Poza tym spokój, nie zmęczyliśmy się za bardzo a graczom Żółtej Łodzi Podwodnej zabrakło już sił od pressingu w okolicach 75 minuty. Potem Rafinha ładnie objechał obrońcę i strzelił ile sił w nogach, wpadło i było po meczu. Dobry początek, teraz City u siebie i tutaj już będzie ciśnienie. Ważny mecz, dlatego dobrze, że tutaj wywieźliśmy spokojne 3 pkt.

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 14 wrz 2011, 23:09

Villarreal jest w powaznym kryzysie. Mysle,ze sprawa awansu w tej grupie rozstrzygnie sie miedzy FCB,MC i Napoli.
Jutro może coś ulepię nt Bayernu, bo myślę, że całościowo (póki co) ten sezon w wykonaniu Bawarczyków zasługuje na uwagę.
O,bardzo chetnie bym poczytal,bo jak na razie oprocz wpadki z Gladbach Bayern gra rewelacyjnie.

Awatar użytkownika
Inferno
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 62

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Inferno » 14 wrz 2011, 23:33

Villarreal tragicznie, bardzo widoczny brak Cazorli. Nilmar i Rossi odcięci od podań nic nie mogli wskórać, de Guzman nic nie pokazał, wprowadzony za niego pod koniec Camunas siał trochę wiatru wśród bawarczyków ale na tym koniec. W pierwszej połowie jeszcze Bruno coś tam parę razy pociągnął do przodu ale brakowało ostatniego podania. Szkoda że Borja Valero nie mógł zagrać. Stałe fragmenty gry i wrzutki w pole karne w wykonaniu podobiecznych Garrido to tragedia, zresztą podobnie jak obrońcy Villarrealu. Kartka dla Marcheny to normalka, u niego mecz bez kartki to święto ale skoro już jesteśmy przy upomnieniach od sedziego to warto wspomnieć, że i Tymoshchuk mocno pracował nad wcześniejszym opuszeniem boiska. ŻŁP będzie miała duże problemy żeby się do LE załapać.

Jak Kroos nie strzelił gola po podaniu od chyba Ribery'ego to tylko on i Lopez wiedzą - świetna interwencja Hiszpana.

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 27 wrz 2011, 16:17

Jutro na Polsacie Olympique Marsylia - Borussia Dortmund :angry2:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 27 wrz 2011, 16:28

Professor Chaos pisze:Jutro na Polsacie Olympique Marsylia - Borussia Dortmund :angry2:
A widzisz jakiś ciekawszy mecz w środę? Może tylko ewentualnie Valencia - Chelsea.

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2865

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 27 wrz 2011, 16:45

Tutaj ciekawość spotkania nie ma nic do rzeczy, grają Polacy i dlatego będzie relacja właśnie z tego meczu. Zapewne na początku grudnia zamiast Milan-Barcelona Polsat zapuści Borussia-Arsenal.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 27 wrz 2011, 16:49

Wiem, że Polsat kierował się głównie tym, że zagrają w tym meczu Polacy. Ale nie da się ukryć, że jest to jeden z najciekawszych meczów środowych obok wspomnianego przeze mnie wyżej. Starcie piłki francuskiej z niemiecką? Mnie osobiście ten wybór cieszy.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 27 wrz 2011, 18:28

emdżej pisze:Wiem, że Polsat kierował się głównie tym, że zagrają w tym meczu Polacy. Ale nie da się ukryć, że jest to jeden z najciekawszych meczów środowych obok wspomnianego przeze mnie wyżej. Starcie piłki francuskiej z niemiecką? Mnie osobiście ten wybór cieszy.
Podobnie uważam. Polacy Polakami, ale i tak znaczna część kibiców wybierze ten mecz jako najciekawszy obok Valencia - Chelsea. Mając na uwadze czym kieruje się Polsat przy wyborze spotkań możemy się cieszyć, że BVB to ciekawy zespół, który wylosował mocną grupę. Nie to co Celtic swego czasu, kiedy katowali nas meczami z Szachtarem.

Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Slim91 » 27 wrz 2011, 18:45

Zobaczymy co Polsat wybierze w 5. kolejce. Milan - Barcelona czy Arsenal - BVB 8)

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 27 wrz 2011, 18:49

Mirek15 pisze:Zobaczymy co Polsat wybierze w 5. kolejce. Milan - Barcelona czy Arsenal - BVB 8)
Już dzisiaj wiem, że wybierze to drugie spotkanie. Za dużo polaków w jednym meczu.

Awatar użytkownika
Professor Chaos
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 202

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Professor Chaos » 27 wrz 2011, 19:00

Ja zdecydowanie wolę Valencia - Chelsea. Wiadomo, że Polsat wybierze polaczków zamiast ACM-FCB :cegła:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”