FMy - Strona 295

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gikerek » 16 gru 2005, 11:13

a ja mam taki problem ze klub niechce ze mna podpisac kontrakyu zajmuje 4 miejsce w bundeslidze wszyscy zadowoleni a jest juz maj i ja bez kontraktu za miesiac jak mowie zazadowi ze chce kontrakt to oni kaza mi grac...co mam zrobic..mial ktos taki sam problem??

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 16 gru 2005, 16:16

no bo pewnie zarząd chciał od Ciebie jakiś osiągów w rozgrywkach międzynarodowych[np. Liga MIstrzów], a nie spełniłeś warunków umowy i oni sie jeszcze zastanawiają. musisz jechać dalej "kontynuuj" i może już po tygodniu podpiszą nowy.

Awatar użytkownika
Viktor
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 16 gru 2005, 16:58

polećcie mi jakiegos bramkostrzelnego napastnika.Bo jak kupowalem Sose ,to mi wyskoczył błąd że przyjdzie 1.1.1900

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 17 gru 2005, 8:11

ale to napisz do jakiej ligi i ile max. kasy za niego, ja ci polecam Park Joo-Young[w sumie OPŚ ale najlepiej gra na NŚ], Delgado i Frankowski

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 17 gru 2005, 11:24

Zawsze lubilem takie wyniki :D
Obrazek

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 17 gru 2005, 12:07

no po dwóch lub jednym sezonie z tak kiepskim rywalem to nie jest zaskoczenie... rozumiem jakbyś wygrał jakimś zespołem np. z Białorusi, Irlandii z np. Borussią lub Newcastle :D

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 17 gru 2005, 16:30

Teraz tez bylo latwo??? To jest Liga Mistrzow, a nie jakies tam cieniasy :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Viktor
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Viktor » 17 gru 2005, 18:16

davciol pisze:ale to napisz do jakiej ligi i ile max. kasy za niego, ja ci polecam Park Joo-Young[w sumie OPŚ ale najlepiej gra na NŚ], Delgado i Frankowski
Kupiłbym Delgado ,ale jego kupila borussia. Joo-Young nie sądze aby sie sprawdzil w Anglii, popróbuje z frankiem.A jakiś innych do 2.5 mln Euro :?:
EDIT:A co powiecie na Aquero :?:
Ostatnio zmieniony 17 gru 2005, 22:08 przez Viktor, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: morświn » 17 gru 2005, 21:18

Czesc. Tak sobie przegladam wszystkie posty i patrze jakimu gracie klubami. Z tych wszystkich najbardziej spodobala mi sie Korona. A wiec zaczolem sobie nią grac. Widze ze KIBIC KORONY gra nią teraz. Mógłbys mi polecic jakiegos dobrego pilkarza, ale mam 1 sezon. Narazie kupilem
Kislyaka i Djokovica z Legii, oraz wypozyczylem Szałachowskiego. Niedlugo przyjdą Kazimierczak i Poledica. Tak wiec kogo mi polecisz, najlepiej obronce

Awatar użytkownika
davciol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: davciol » 18 gru 2005, 8:23

Viktor pisze:A jakiś innych do 2.5 mln Euro
EDIT:A co powiecie na Aquero
No zakup na anglie byłby dobry, jeszcze polecam kupić Kollera, Żurawia i jeden z Benfici[nie pamietam nazwiska, ale napewno trafisz który to]
a jakim tak wogóle grasz zespołem?

ide grać...FM 2006!!!

mikos88
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mikos88 » 18 gru 2005, 9:56

kibic korony może byś napisał coś więcej o tych wynikach który to sezon że w koronie masz taki skład i jaką taktyką grasz i czy te wyniki są po wszystkich patchach i udaptach
aha i jeszcze jedno jakim cudem twoi piłkarze po skończonym meczu mają taką kondycje

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 18 gru 2005, 11:14

mikos88 pisze:kibic korony może byś napisał coś więcej o tych wynikach który to sezon że w koronie masz taki skład i jaką taktyką grasz i czy te wyniki są po wszystkich patchach i udaptach
aha i jeszcze jedno jakim cudem twoi piłkarze po skończonym meczu mają taką kondycje
He he. Zawsze jak gram w fm to musze miec dwa rowne sklady, albo jeden nieco gorszy na lige polska, a drugi jak najlepszy na europejske puchary. Dlatego kondycje maja tak duza, bo wczesniej w lidze gralem innym skladem calkowicie, a w LM tym najlepszym. Taktyk......... zawsze taka sama w kazdym zespole jakim bym nie gral tj.

.............................N...............N.............................
OPL..............................OPŚ..............................OPP
..............................................................................
...................................DPŚ.....................................
OL......................OŚ..............OŚ..........................OP
....................................BR......................................

dalej w ustawieniach:
kreatywnosc - nieograniczona
podania - bezposrednie
tempo - szybkie
odbior - agresywny

Mam patcha 6.01 i spolszczenie. Zawodnikow staram sie pozyskiwac za darmo, najlepiej wyrazic zainteresowanie, to on potem obraza sie na klub i nie chce z nimi podpisac kontraktu i mam go za free. A tak wogole to w Koronie jest pare zajebistych talentow: Golanski, Kolendowicz, Hernani, Bonin iiiiiiii Kielbasa rzecz jasna. Obowiazkowo sprowadzac Peszke jest niesamowity po sezonie mu tak staty podrosly, ze masakra. Korona ma wogole fajna sytuacje bo po sezonie przenosi sie na nowy stadion i ma 15500 poj. wtedy wystarczy dostac sie do LM i mam kasiorki z biletow. az milo. Niedlugo wrzuce screna po zakonczeniu sezonu to sobie zobaczycie staty i ewentualnie kogo macie zamiar pozyskac :D

Juz nareszcie koniec sezonu :D w LM odpadlem w polfinale z ManUtd u nich dostalem 5-3 i caly mecz gralem w 10, a usiebie tylko 1 -0 wygralem. A w lidze...... masakra Sosa krol strzelcow Wisla nie ma polotu w 9 (podkreslam w 9) strzelilem im 4 bramki!!!!!!!!!!! Oto moje dzielo :D

Obrazek

mikos88
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mikos88 » 18 gru 2005, 11:50

więc grasz bez udapta Robiego Robsona bo chyba przed udaptem piłkarze korony mieli chyba takie statsy bo jak teraz patrze to nie wygląda to zbyt dobrze powiedziałbym średnio :lol:

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 18 gru 2005, 13:41

ma ktoś moze tą taktyke na kompie ?
http://www.fcmc.pl/site/taktyka_profil. ... taktyka=39
bo na tej stronie cos niehcodzą linki.

maniakFM
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maniakFM » 18 gru 2005, 14:38

gra ktoś w fm 06 po updata jakich zawodzików polecacie?
aha jeszcze jedno po ilu latach gry w polsce zagraniczny zawodnik otrzymuje polskie obywatelstwo?? prosze o odp

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”