Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 wrz 2009, 20:26
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 wrz 2009, 20:28
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 12 wrz 2009, 20:30
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 12 wrz 2009, 20:34
Grygera i Zebina kontuzja więc Martin będzie grał. I nie skreślałbym go tak szybko bo jeszcze nawet nie dostał swojej szansy. Lepszy on niż Oddo.Wilmore pisze:O, Caceres na prawej obronie w Juventusie, to już wiem, skąd plotki o zainteresowaniu Juventusem Oddo, skoro Urugwajczyk ma u Was szansę na pierwszy skład.
Czemu nie gra Chiellini?
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 wrz 2009, 20:35
Golański gra w 1 składzie w swojej reprezentacji. Brać go.Urugwajczyk gra w 1 składzie w swojej reprezentacji. Gdzie gra Oddo?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 12 wrz 2009, 20:37
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 12 wrz 2009, 20:37
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 12 wrz 2009, 20:42
A to już świadczy o trenerze, który prawonożnego obrońcę daje na lewą obronę (tak, wiem - Lahm, ale to byłoby na tyle). Dziennikarze zresztą podkreślali, że ten selekcjoner znany jest z ustawiania zawodników na dziwnych pozycjach.Sammyy pisze:Ale na lewej
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 12 wrz 2009, 20:48
Niby tak, ale on tam zbiera dość dobre noty. W Recre z tego co pamiętam grał głównie w środku, w Barcelonie też, także widać jest bardzo uniwersalny skoro u was na prawej ma dostawać szansemaciek_88 pisze:A to już świadczy o trenerze, który prawonożnego obrońcę daje na lewą obronę (tak, wiem - Lahm, ale to byłoby na tyle). Dziennikarze zresztą podkreślali, że ten selekcjoner znany jest z ustawiania zawodników na dziwnych pozycjach.Sammyy pisze:Ale na lewej
Sammyy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 wrz 2009, 21:03
Możliwe.Caceres na chwilę obecną jest strażakiem, który ma się przydać w kryzysowych sytuacjach w obronie - takich jak obecna na prawej stronie a wcale się nie zdziwię jak z palcem w nosie wygryzie Grygerę do roli kibica na trybunach.
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 12 wrz 2009, 21:39
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 12 wrz 2009, 21:42
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 12 wrz 2009, 22:17
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 12 wrz 2009, 22:43
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 12 wrz 2009, 22:46
Niech sabotuje, jeśli ma strzelać. Taki już jest ten nasz Treze.maciek_88 pisze: No i mam nadzieję, że ten gol Treze będzie dla niego jakimś impulsem i Francuz nabierze pewności siebie, bo to co grał przez większość spotkania to był sabotaż...
10
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio