FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2) - Strona 296

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Co wygra w przyszłym sezonie Barcelona?

1. Mistrzostwo
7
23%
2. Mistrzostwo i CdR
2
6%
3. Ligę Mistrzów
0
Brak głosów
4. CdR
2
6%
5. Mistrzostwo i Ligę Mistrzów
4
13%
6. Puchar Gampera, czyli nic :)
16
52%
Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 25 lut 2007, 21:35

huhuhu mięśnie skośne brzucha Sammy'ego.... pozazdrościć :D

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 lut 2007, 21:37

A to ci dopiero :o

No już! Twórzcie :P

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 lut 2007, 21:48

Toudinho pisze: Makoun jest świetny w tym co robi i to sa być moze jego ostatnie podrygi w Lille

Nie wiem czy Makoun, jest bardziej kreatywny w ofensywie, mysle ze jest słabszy w defensywie, a to powinno byc najwazniejsze u ewentualnego nowego DM, Barcy.
Toudinho pisze:Niegrający Sami pozuje do zdjęć
Grający :twisted: RealFan to juz było dosc dawno 8)

Wracajac do spotkania Eto'o w pierwszym skladzie, Thuram na środku, Edmilson na DM to jest ot czego oczekiwalem. Choc Samuelem jestem mile zaskoczony. Gra jak na Athletic wyglada dobrze, szczegolnie ciesze sie z gry Ludo i Edmilsona. Wreszcie z posiadaniem pilki idzie w parze skutecznosc.
Najwazniejsze, ze cała czołowka pogubiła punkty. Szczegolnie mila wiadomością jest Valencia :lol:

"Mamy 2-0, więc 1-0 będzie trudno powtórzyć"
Leszek Orłowski jest naprawde the best, lepszym komentatorem byłby ten pan, ktory jest podczas Panoramy w dolnym rogu.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 25 lut 2007, 21:54

Grający Twisted Evil
Nie chodziło mi o dzisiejszy mecz, bo wiem ze gfra co udowodnił ładnym golem i asysta...

Nie wiem czy Makoun, jest bardziej kreatywny w ofensywie, mysle ze jest słabszy w defensywie, a to powinno byc najwazniejsze u ewentualnego nowego DM, Barcy.
Toć Makoun to typowy DM posiadający niełze podania. Jedyny minus to brak poaszportu chyba.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2433
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 25 lut 2007, 21:57

Jarzinho pisze:RealFan to juz było dosc dawno
Ale ja Barcy aż tak bardzo się nie przyglądam (mam stałe strony) i dopiero teraz na to trafiłem :P

Bilbao dzisiaj samo otworzyło strzelanie. Jak na Camp Nou ładuje się samobuja to trudno o dobry wynik. Meczu nie oglądam, zobaczę sobie w tygodniu powtórkę, ale 3:0 do przerwy mówi samo za siebie. Bilbao nie gra nic.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 lut 2007, 22:48

Ostatecznie Barcelona wygrała z Athletic 3-0 po dosc cieakwej pierwszej polowie i drugiej granej tak aby dograc spotkanie do konca.
Sam mecz nic wiekszego nie mowil, bo jak to mowi pan Orłowski, to nie problem wygrac z Athletic. 8) Na szczescie goscie przyjechali z chorym stoperem, inny zawodnik grał tylko na 60%. Pomagali jak mogli.
Gra była dobra ze spora iloscia sytuacji podbramkowych, duzo zabawy sztuczek z pilka itp... Troche nieskutecznosci, ale nie mozna miec wszystkiego.

Mnie cieszy świetny powrot Thurama czy Ludo, dobrze zagrał takze Edmilson. Wreszcie powrot na CN Eto'o :arrow: asysta+bramka, sporo minut. Wszystko wraca na swoje miejsce. Spodziewam sie, ze kolejne spotkania beda rozpoczynane w podobnym zestawieniu personalnym, tzn. Thuram obok Tarzana, Edmilson na DM +Zambrotta na prawej(do momentu powrotu Bellettiego).
Kazdy w weekend pomagał jak mogł Barcelonie, wiec ze swojej strony dzieks. :P
Ronaldinho wciagnał brzuch :? 8)

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 25 lut 2007, 22:58

hahaha myślałem już, że Ronaldinho pokaże kutasa :o :o :o :o :lol:
Zagraliśmy dobry mecz. To, że Athetlic był żałośnie słaby to drugorzędna sprawa.
R10 zagrał tj w zeszłym sezonie... Dobre podania, spoooooooooooooro magii, zabrakło tylko bramki.
Eto'o powrócił z asystą i bramką. No i wreszcie środek obrony wyglądał dobrze. Thuram wrócił i zagrał PEWNIE.
Na Liverpool taka gra nie starczy, ale mam nadzieje, że forma będzie szła w góre :wink:
Akcja R10, gdzie piłka musnęła poprzeczkę -> marzenie, szkoda, że nie wpadło
Ale Grubas z Madrytu był równie zwrotny, Panowie z ASa kończcie i oszczędźccie wstydu :roll: :twisted:

2WP. Aha i nie mamy za bardzo ochoty czytać postów na temat Waszych... włosów łonowych :roll: :| //maestro

llcooljay
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: llcooljay » 25 lut 2007, 22:59

hahahaha, ronaldinho wciagnal brzuch i obnizyl spodenki, co by pokazac, ze sie nie spasl, ahahhaha. misie etoo z r10 i rijkaardem na pokaz, ale bardzo dobrze. niech juz przestana klepac w prasie o konflikcie. 3-0, co tu duzo gadac, wystarczy spojrzec na statystyki meczu. bez historii.

rywale gubia punkty, ale to zadna niespodzianka. w obecnej, nierownej, formie wszystkich druzyn aspirujacych do mistrzostwa, lacznie z barca, jakiekolwiek wyniki sa moznliwe. chyba i tak barcelona jest najbardziej stabilna.

dobrze giuly, xavi sie odnalazl, ladnie sobie messi pogrywal z r10. ale to wszystko na tle baskow. 8)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 lut 2007, 23:00

RealFan pisze:A to ci dopiero :o

No już! Twórzcie :P
Jest tworzone:P

Wreszcie pewna wygrana i luzna a zarazem efektowna gra FCB

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 25 lut 2007, 23:02

Toudinho pisze:Makoun jest świetny
Sissoko :P ten gosc jest za kazdym razem najlepszy ze swojego zespolu. Mohammed jest dla mnie wiecej wart,niz Ronaldy i Kaki razem wziete.

Co do meczu to nie ma co pisac. Kto ogladal, ten ogladal.Wrocil Sammy i od razu zaczelismy dobrze grac. Nawet Ronni zagral swietne spotkanie. Ja mam tylko nadzieje, ze w srode nie damy dupy z lepszym zespolem. Z Racingiem wygrywajac 2:0 tez niby zagrali swietny mecz, ale co z tego jesli pozniej lansko od Valencii i Liverpoolu. Na razie ze slabeuszami radzimi sobie bez problemu, gorzej z tymi lepszymi zespolami.

PS: mam nadzieje, ze Ryj posadzi Marqueza na lawce na najblizsze 2 tygodnie :P

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 25 lut 2007, 23:19

O meczu nie ma za wiele co pisac.

W skrocie - swietna gra z naszej strony, mecz naprawde mi sie podobal. Cieszy udany powrot Eto`o, ktory przyczynil sie dzisiaj do zdobycia 3 bramek ( asysta, gol i presja na obroncy) :D

Wynik powinien byc wyzszy, ale nie ma co narzekac, wazne sa 3 pkt, zwlaszcza ze inne druzyny remisowaly.

Mysle, ze Eto`o przywroci blask naszej druzynie. Oby tak dalej.

@llcool daruj sobie takie komentarze

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lut 2007, 0:23

llcooljay pisze:hahahaha, ronaldinho wciagnal brzuch i obnizyl spodenki, co by pokazać, ze sie nie spasl, ahahhaha

No własnie zrobił to jak by chciał cos udowodnić :P I to tak spcejalnie przed samymi kamerami, zaraz zbliożenie hehe o mało penisa nie pokazał :P To było do AS'a :lol: Ewidentnie chciał by kamera objeła go całego :P 1:0 dla niego :)

Zaraz chyba powtórka meczu wiec Zaza sobie na spokojnie obejzy, wiecie jak jest Milan ważnieszy :P Zreszta chyba nie ma co za bardzo komentowac :P Powrót Samiego ważniejszy niż te 3 bramki ! I dobrze o tym wiecie !

Berik a prześleć kariere Momo na Mestalla i to pokaże ze Benithez ma nosa, jak by nie patrzeć wiedział co robi, kupił go za grosze, nie pamietam ale kiedyś mi któryś z Nietoperzy pisał że ok. 5 milionów euro - Momo skała :] To jego pierwszy sezon w premiership, wiele spotkań opuścił a już ma swoich idoli :P

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 lut 2007, 0:48

Dosc szybko zgubił ta nadwage, moze to było przebranie. Moze dostawał smsy z Polski, bo wygladało to tak jakby odpowiadał na głupoty pana Orlowskiego. Ten człowiek to jest kompromitacja C+, nic do niego nie trafia. :? Problemy musi miec. Cieakwe czy był takze głos Trzeciaka, drugiego beztalenica, ktory wszedzie widzi spisek.

Dzisiaj Barcelona robil wszystko na odpowiedz madryckiej prasy, jest konflikt to pokazali kilka razy jaki jest ogromny, Ronaldinho ma nadwage. Teraz trzeba czekac na kolejna nowosc. Wyczytałem gdzies, ze Ronaldo niedowano wazył 85 kg. a media sugerowały podobna wage Ronaldinho, wychodzi, ze Ronaldo nie posiada miesni. Bo sylwetka bez uzywania wagi sugeruje okolo 15kg roznicy.

Teraz spotkanie z Saragossa, rewanzowe w CdR chetnie zobaczyłbym od pierwszych minut magiczne trio Messi, Eto'o, Ronaldinho. Oczywiscie nie przez 90 minut. Dodatkowo Zambrotta i Deco i to chyba od dawna bedzie najlepsze zestawienie Barcelony. Wynik rewanzu zalezy tylko od Ryjka i zawodnikow, jesli naprawde zalezy im na zwyciestwie w CdR to powalcza na serio. Ewentualnie zagraja aby łapac optymalna forme. Pozniej jeden z dwoch najtrudniejszych spotkan w La Liga czyli Sevilla i Liverpool. 8) Narobili apetytu na sukces :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 26 lut 2007, 1:31

Nie ma powtórki teraz meczu Barcy :? ale jest PSG - St. Etienne :twisted: Polecam kapitalną przewrotke Ilana na 0:2 - miód :] jednak ja nie o tym, w czasie tego meczu Smoku mówi iz szefostwo "zielonych" jest w trakcie realizacji umowy z Duma Kataloni która miała by polegac na tym iz gracze Barcy "B" ogrywali by sie w mocnym średniaku Ligue 1 :] Dos Santos śladami Dinho ? bedzie zbierał szlify w Ligue 1 ? Ciekawa sprawa, a cos cisza o tym. To było by swietne posuniecie ze strony Barcy, bo mimo iz każdy sie podnieca Santosem czy tym Chorwatem to dobrze wiecie że jeszcze minie wiele czasu az dostaną szanse w 100%. A gdzie im bedzie lepiej jak nie w mega technicznej Ligue 1 :] To może byc ciekawa współpraca, i wtedy oglądalnośc meczów "zielonych" wzrasta w Hiszpani o 40%, ba w Polsce też.

Jarzinho Piquionne odszedł z St. Etienne, już kąsa w Monaco [wczoraj na 1:0], Zokora od nie dawna walczy dla "Kogótów", a jeszcze pozostał Pascal Feinduno :twisted:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 lut 2007, 2:28

Zaza pisze:Pascal Feinduno

I co on by robił w Barcelonie, zwiedzał. :P
Powaznie mowiac nie słyszałem o tej umowie, ale taka współpraca byłaby korzyscia. W Barcy B jest kilku ciekawych zawodnikow na czele z Valiente, Giovannim, Jeffrenie czy nowa gwiazda Bojan Krkic. Wiadomo, ze sporo musi nastapic, aby zadebiutowali, a jakos trzeba ich zatrzymac. Czasami znajdzie sie kolejny mega manager z Wysp i odbije rodzicom, a tak beda miec wieksza pewnosc i mozliwosc ogrania sie na wyzszym poziomie.
Coz za cos Pascal jest dobrym zawodnikiem tylko on gra w St. Etienne, gdyby grał w druzynie, kotra walczy o Mistrzostwo czy gra w europejskich pucharach to pewnei Barca by zwrocila na niego uwage. Ktos na pozycje Deco 8) Tylko juz kilku było z Ligue1, ktorzy delikatnie mowiac kariery nie zrobili.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”