Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 lip 2007, 18:06
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: liam » 12 lip 2007, 18:20
aha przepraszam bardzoRealFan pisze:Ale ja o tym pisałem. Poczytaj sobie wcześniejsze posty. To jest najczęstszy błąd niektórych, że nie czytają tego co było wcześniej![]()
Mówimy o graczach doświadczonych - NA ŁAWKĘTam młodzież jest w zdecydowanej przewadze.
liam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 lip 2007, 18:26
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 12 lip 2007, 18:53
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 12 lip 2007, 19:16
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 lip 2007, 19:21
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 12 lip 2007, 19:23
Jens Lehmanncloner pisze:Mam pytanie do kibicow tego klubu : ilu bramkarzy jest obecnie w pierwszym zespole Arsenalu
jakubbb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 12 lip 2007, 19:24
Niestety Ty cloner zmienić się nie możeszcloner pisze:RóżA - zmien tekst w podpisie, bo osmieszasz w ten sposob swoj ukochany klub
Jens Lehmann, Manuel Almunia oraz Łukasz Fabiański.cloner pisze:ilu bramkarzy jest obecnie w pierwszym zespole Arsenalu
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 lip 2007, 19:26
Oj Roza, zdziwilbys sieNiestety Ty cloner zmienić się nie możesz
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 12 lip 2007, 19:30
Gdybyś był nieco bardziej zorientowany w temacie to wiedziałbyś dlaczego przyjęliśmy tę niższącloner pisze:Jak to wyglada ? Nie przyjeliscie dwoch ofert, ktore byly rekordami, a przyjeliscie inna niską Lol
Na razie nie. I nawet się na to nie zanosi, gdyż w obwodzie pozostają jeszcze Vito Mannone oraz Lee Butcher.cloner pisze:Czyli podpisanie przez Szczesnego profesjonalnego kontraktu nie wiaze sie w ogole z przeniesieniem go do pierwszego zespolu ?
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 12 lip 2007, 19:33
jakubbb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 12 lip 2007, 19:44
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 12 lip 2007, 19:50
Skąd wiesz? Może Fabian rzeczywiście będzie ostro pracował i wywalczy sobie miejsce między słupkami a Mannone poczyni kolosalne postępy i bedzie się nadawał na drugiego. W Arsenalu trzecim bramkarzem mógłby być taki młodzik jak Szczęsny czy Butcher. Ale tak czuję, że albo któryś z nich dostanie to trzecie miejsce albo obaj pójdą na wypożycznia.RóżA pisze:Ciekawe ale niestety nierealne
jakubbb

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 12 lip 2007, 19:56
Skąd wiem? Chyba jednak trochę za dużo tego 'może'jakubbb pisze:Skąd wiesz? Może Fabian rzeczywiście będzie ostro pracował i wywalczy sobie miejsce między słupkami a Mannone poczyni kolosalne postępy i bedzie się nadawał na drugiego.
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: jakubbb » 12 lip 2007, 20:00
No właśnie o nim zapomniałem. Ale Igor już jest trochę wart, na pewno więcej niż Fabian a nie wiem czy Wenger sypnąłby kasą na bramkarza.RóżA pisze:Ja na ewentualnego przyszłego bramkarza Arsenalu widziałbym przede wszystkim Akinfeeva. Niestety ten odniósł ostatnio jakąś dość poważną kontuzję i kto wie jak będzie się prezentował po dojściu do siebie
jakubbb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio