Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 298

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1503
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 26 sie 2007, 10:24

chcialbym abysmy zagrali klasycznym 4-4-2 brak Matrixa , Cambiasso , no i Vieiry to spore oslabienia ... w srodku obrony zapewne zagra Cordoba obok Chivu na lewej Maxwell na prawej Maicon w pomocy Dacourt i Deki na srodku na lewej Solari i na prawej Zanetti w ataku tradycyjnie Ibra - Suazo
po wpadce a nawet napisalbym kompromitacji w SPW powinnismy wygrac i zaprezentowac szybka ladna gre

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 sie 2007, 11:54

Jakiego pomocnika szukasz?
Mancini: (śmieje się)Takiego który dobrze broni, dobrze atakuje, wie jak grać piłką i strzela bramki. Nie wiem czy tacy istnieją i czy są tani. Taki byłby idealny. Zobaczymy jak będzie
Wygląda na to, że szukamy jakiegoś pomocnika. Po słabej grze Jimeneza i ciągłych kontuzjach Vieiry chyba nie ma wyboru. Nie może się powtórzyć sytuacja z poprzedniego sezonu, że nie ma, kto grać w środku pomocy. Nie mam pojęcia, kto to może być, Mancini coś tam wspomina o Kovacu, ale mam nadzieję, że to nie będzie on.

Dzisiaj przydałoby się wygrać, jednak Uidenesa to nie wygodna dla nas drużyna jak mało, która i o zwycięstwo na pewno łatwo nie będzie. Jest też kilka osłabień, więc liczą się trzy punk ty bez względu na styl.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 26 sie 2007, 16:59

[k****] mać. Początek sezonu jak z dupy strzelił. O ile wynik jeszcze do przyjęcia, bo można się było spodziewać, że z Udinese łatwo nie będzie o tyle styl poniżej krytyki. Piach straszny. Mina Morattiego też musi coś mówić, nie wierzę w to żeby jeszcze podczas tego okienka nie kupił kreatywnego pomocnika. Napewno wpływ na grę miała czerwień dla Cesara za złapanie piłki poza polem karnym, ale nie oszukujmy się do tego czasu Inter też nie błyszczał :? Cordoba :roll: już w poprzednim sezonie spuścił z tonu, teraz ratuje punkt Udinese, choć patrząc na cały mecz i tak był jednym z pewniejszych punktów. Mógł ją zdobyć przynajmniej w 70 minucie żebyśmy mieli czas na odrobienie :P Stankovic mimo gola słabiutko, to samo Dacourt, Cruz czy Suazo po wejściu. A najlepszy w moich oczach Samuel. Nie dobrze się zaczyna, a najgroźniesi rywale nie zawiedli choć czekamy jeszcze na Rome.

2 dla ciebie // fieldy

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 26 sie 2007, 17:08

No skoro Samuel był najelpszy to styl nie mogł powalać. :P Kibice Interu sa bardzooo wybredni, nie spodziewałem sie. Pierwsza kolejka remis, grajac w osłąbieniu, a oni zegnaja ogromna porcja gwizdów zawodników. :roll: Troche to dziwne.
Kreatynwego pomocnika powiadasz, a kto jest jeszcze dostepny Riquelme :?: Tylko czy Mancini i zawodnicy beda chcieli ułozyc sie pod gre jednego zawodnika. Co do Udinese to mogł sie podobac Gyan, był zagrozeniem przez całe spotkanie, az mu sie udało. :wink:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 sie 2007, 17:13

Liczyłem się z tym, że w tym meczu stracimy punktu i się nie pomyliłem. Gra w pierwszej połowie była nawet niezła momentami. Udinese miało jakieś swoje okazje, ale ogólnie spora przewaga Interu. Po czerwonej kartce goście przejęli inicjatywę, ale za bardzo nie zagrażali naszej bramce. Cordoba … nie raz już pisałem w tamtym sezonie na jego temat. Deki mimo bramki kolejny słabiutki mecz. No cóż, trzeba się szybko pozbierać i wygrać następny mecz.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 26 sie 2007, 17:23

Jarzinho pisze:Kreatynwego pomocnika powiadasz, a kto jest jeszcze dostepny Riquelme

Riquelme, może jakaś tajemnicza gwiazda zza oceanu, a może Rossina z Torino. Moratti po meczu z Romą mówił, że nie podobała mu się gra i zaangażowanie, Mancini jeszcze wspominał o transferze pomocnika, a spotkanie z Udienese może tylko spotęgować te spekulacje na koniec mercato. Stankovic na dzisiejszą chwilę jest daleki od swojej formy, Vieira z Cambiasso poprzedni sezon w połowie spędzili u lekarzy i teraz też zaczynają, Dacourt może conajwyżej odbierać piłki i zagrywać do tyłu żeby nie stracić, a Jimenez tak naprawde nigdy nie był wielkim przywódcą drugiej lini. Zostają Figo z Zanettim, ale pierwszy lepiej czuje się na skrzydle, zresztą całego meczu raczej już nie wytrzyma na wysokim poziomie, drugi ciągle w gazie, ale zawodnikiem od strzelania czy ostatniego podania nigdy nie był i już raczej nie będzie.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 26 sie 2007, 17:44

Nie powiem że nie jestem szczęśliwy bo bym skłamał. Ciesze się i to podwójnie bo Milan wygrywa a na deser Inter traci punkty :P Nie widziałem waszego meczu dlatego pytam jak grał Inter i dlaczego Cesar dostał czerwień i co zrobił Cordoba.
Początek sezonu i presja leży po waszej stronie :wink: ( Manchester ? )

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 26 sie 2007, 17:47

Łukasz_ pisze:dlatego pytam jak grał Inter

Do czerwieni jeszcze jako tako, choć do ideału daleko. Potem to już :/

Łukasz_ pisze:dlaczego Cesar dostał czerwień

Niepotrzebne wyjście i ręka poza polem karnym.
Łukasz_ pisze: co zrobił Cordoba.

Strzelił samobója w 90. Łukasz na przyszłość czytaj co piszą ;]

Łukasz_ pisze:( Manchester ? )

Oby nie Milan z poprzedniego sezonu :P

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 sie 2007, 17:48

Cesar zatrzymał rękę przed polem karnym. Być może była by z tego bramka, ale na 100% nie wiadomo. Cordoba strzelił samobója, w sumie do dostał w czerep z dość bliskiej odległości i zbyt wielkiej w tym jego winy nie było.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 26 sie 2007, 18:04

Sero pisze:Strzelił samobója w 90. Łukasz na przyszłość czytaj co piszą ;]
To że strzelił samobója to wiem, nawet nie musiałem tutaj patrzyć bo na soccerstandzie pisało ale strzelić go można na wiele różnych sposobów.

Ja tam zostanę przy tym Manchesterze :lol:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 sie 2007, 18:03

No i mamy w Interze Pele.

Obrazek

Ciekawe czy w ogóle cokolwiek sobie pogra w sezonie. Widział go ktoś w akcji?

DJ Spox :)
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DJ Spox :) » 28 sie 2007, 18:07

Nie znam takiego piłkarza. Nie mam pojęcia skąd on się wziął w Interze. Jak ktoś dostanie o nim jakieś informacje niech je przedstawi tutaj. 8)

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 sie 2007, 18:15

Wziął się z Vitorii Guimaraes. Gra też w młodzieżowej reprezentacji Portugalii i (podobno) jest w swoim ojczystym kraju uważany za jeden z większych talentów.

ps. Jak nie wiesz to po co się udzielasz? :roll:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 29 sie 2007, 15:11

Ten Pele to jakiś ofensywny pomocnik z tego co wyczytałem. :lol: Nie widzę go na razie nawet na ławce , raczej inwestycja w przyszłość. Podobno ma to być ostatni transfer , a ja nadal widzę dziurę w pomocy :? .
Chociaż jak wiemy gramy dzisiaj z Barcą towarzyski mecz. Mecz z kategorii tych w ogóle nie potrzebnych , oba zespoły wystawiają rezerwowe składy i wydaje się , że będzie to ostatni mecz w swoich klubach Recoby/Adriano , Motty i być może...Deco. Nasi działacze w związku z wizytą w Katalonii będą chcieli porozmawiać o rzekomym transferze Portugalczyka. Deco IMO byłby lekiem dla naszej pomocy , prostopadłe podanie tego nam ostatnio trzeba. Ciekawe czy Barca będzie chciała go puścić. :think:

Przypuszczalne składy:
FC Barcelona: Jorquera; Zambrotta, Thuram, Mendes, Olmo; Toure, Motta, Edmilson; Ezquero, Gudjohnsen, Dos Santos

Inter: Cesar; Fatic, Rivas, Samuel, Maxwell; Solari, Dacourt, Stankovic; Recoba; Adriano, Balotelli

Mecz będzie można obejrzeć na tych stacjach:
Transmisje TV
Alpha TV Greece
Barça TV
Kanal 1 (Tur)
Sky Calcio 2
Sport TV1
TeleSport (Rom)
TVE Internationa

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 29 sie 2007, 15:12

Spodziewam się jednak bardziej spektakularnego rozgrywającego :P Z drugiej strony nawet go nie widziałem w akcji więc poczekam i zobacze co pokaże.
Dzis z kolei mecz z Barcą ... jednak nie spotkanie musi być elementem kulminacyjnym. Kto wie czy do na Camp Nou nie wybierzemy się po rodaka Pele - Deco :] Moratti po ostatnim meczu miał bardzo nietęgą minę i dobry zawodnik do drugiej lini bardzo by się przydał. Co prawda Laporta mówi "Deco nie jest na sprzedaż", ale każdy ma swoją cenę. A zdeterminowany Massimo może naprawde sypnąć na stół. W gorszym razie może uda się wyciągnąć Motte, który nie najlepiej ma się w Kataloni. Tyle tylko, że nie widzę go jako lekarstwa na obecną słabą grę drużyny.

Tymczasem ciągle niejasna jest sytuacja Adriano. "Albo ide na transfer definitywny, albo zostaje w Mediolanie" - Adri. "Chcemy wypożyczyć Brazylijczyka, ale nie mam zamiaru go sprzedawać" - Moratti. Przez te sytuacje nie bardzo wie na czym stoi Chino. Jeśli Imperator zostaje on odchodzi lub odwrotnie. A czasu coraz mniej ...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”