Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 28 gru 2013, 22:02
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 28 gru 2013, 22:06
Na takie dni polecam siłownie. Plus kaloryfer na brzuchu i umięsnione posladki to magnes na cipkiDDK pisze: e: a bieganie jest zajebiste, jak ktoś czerpie z tego przyjemność. Ja czasami po takim dniu kiedy wszystko mnie wkurwi i mam najchętniej ochotę coś rozwalić to jak pójde pobiegać to całe ciśnienie ze mnie schodzi. I to uczucie po bieganiu, wspaniałe
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 28 gru 2013, 22:10
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 28 gru 2013, 22:11
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 28 gru 2013, 22:16
ta, tylko sie dla niepoznaki nazywa subwey albo inny mcdonald... i żarcie gówniane. nie bywamubek pisze:w angli macie mleczny bary?
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 28 gru 2013, 22:18
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 28 gru 2013, 22:20
Lubię chodzić na siłownie, ale zawsze jak chodziłem to po prostu ćwiczyłem to na co miałem ochotę. RAz nogi, raz biegałem, raz klate, raz biceps, raz plecy. Praktycznie wszystkiego po trochu, ale w październiku przestałem bo raz że kasy nie bylo, dwa że nogę rozwaliłem, a trzy że zacząłem nabierać masy, a wolałbym dużo bardziej schudnąć, a za diete jakoś nie mam zamiaru się braćmasacra pisze: Na takie dni polecam siłownie. Plus kaloryfer na brzuchu i umięsnione posladki to magnes na cipkipodwójne korzyści
to mówiłem ja, casanova mlecznych barów
pozdrówki
PS: Siłke serio polecam.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 28 gru 2013, 22:33
ta, chłopaki tu pisali kiedyś, ze sie w leminga przebrałes i infiltrujesz srodowiska od srodkaubek pisze: czasem wpadam, żeby się zbytnio nie wyróżniać w mrowisku
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 28 gru 2013, 22:47
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 28 gru 2013, 22:49
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 28 gru 2013, 22:56
Planuje sie wymiksować z towarzystwa. Czas, nerwy, hajs sie nie zgadza.masacra pisze:ta, chłopaki tu pisali kiedyś, ze sie w leminga przebrałes i infiltrujesz srodowiska od srodkaubek pisze: czasem wpadam, żeby się zbytnio nie wyróżniać w mrowisku
Rojiblanco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 29 gru 2013, 0:03
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 29 gru 2013, 0:05
NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 29 gru 2013, 0:06
HMK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 29 gru 2013, 0:16

cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin