Napisałeś takiego samego posta 10 sekund po mnie. PozerSero pisze:Spodziewam się jednak bardziej spektakularnego rozgrywającegoZ drugiej strony nawet go nie widziałem w akcji więc poczekam i zobacze co pokaże.
Dzis z kolei mecz z Barcą ... jednak nie spotkanie musi być elementem kulminacyjnym. Kto wie czy do na Camp Nou nie wybierzemy się po rodaka Pele - DecoMoratti po ostatnim meczu miał bardzo nietęgą minę i dobry zawodnik do drugiej lini bardzo by się przydał. Co prawda Laporta mówi "Deco nie jest na sprzedaż", ale każdy ma swoją cenę. A zdeterminowany Massimo może naprawde sypnąć na stół. W gorszym razie może uda się wyciągnąć Motte, który nie najlepiej ma się w Kataloni. Tyle tylko, że nie widzę go jako lekarstwa na obecną słabą grę drużyny.
Tymczasem ciągle niejasna jest sytuacja Adriano. "Albo ide na transfer definitywny, albo zostaje w Mediolanie" - Adri. "Chcemy wypożyczyć Brazylijczyka, ale nie mam zamiaru go sprzedawać" - Moratti. Przez te sytuacje nie bardzo wie na czym stoi Chino. Jeśli Imperator zostaje on odchodzi lub odwrotnie. A czasu coraz mniej ...
Jeśli Adriano pyknie dziś kilka bramek to pewnie do końca okienka media dadzą sobie spokój ze 'sprzedawaniem' Brazylijczyka. Adriano nie chce przeprowadzać się do Anglii , nie chce też wracać do Parmy , woli walczyć o miejsce w składzie. Ostatnia szansa dla niego , albo pokaże to co potrafi , albo odejdzie prawdopodobnie w zimie za grosze.
Ciekawe , że Recoba jest już po słowie z Torino , ale zarząd blokuje transfer , dopóki nie wyjaśni się sprawa Adika