ziaste jest wielu lepszych od ronaldinho. pilkarzy ktorzy nie bedac w wielkiej formie dali nam 18 punktow w lidze w czasie gdy inni napastnicy pierwszego skladu mieli kontuzje. zaiste wielu pilkarzy na swiecie umie niemal w pojedynke wygrac mecz. zaiste wielu pilkarzy jest tak kochanych na camp nou przez kibicow ktorzy miali okazje widziec cruyffa, maradone, romario, laudrupa, stoichkova czy romariollcooljay pisze:zeby nie zostac zle zrozumianym, wcale nie chce sie pozbywac eto'o i kupowac ville bo jest duzo lepszy. to nie jest konieczne w ogole. tylko pisze ze klub na tym by nie stracil, ani finansowo, ani sportowo, tzn zyskalby.
za to nie bede ukrywal ze ronaldinho bym sie pozbyl. jakos nie jestemj zwolenikiem jego talentu, irytuje mnie juz od roku, nie liczac pojedyczych meczy przeblysku. faktycznie zajebistych blyskow, ale pojedynczych. wedlug mnie jest wielu lepszych od niego, eto'o, czy deco uwazam ze lepszych pilkarzy, a to tylko w barcy. na swiecie jest ich wielu. a 125 baniek, czy 130 to nieporozumienie, i jak ktos tyle daje, niewazne z jakiego powodu, to nalezy brac z pocalowaniem reki
zaiste jest wielu napastnikow ktorzy graja tak jak eto'o, sprawdzili sie w wielkim klubie, strzelaja tyle goli, przebiegaja tyle km w meczu i graja tak duzo pod druzyne. do tego nie zawodza w WAZNYCH meczach
zaiste jest wielu pomocnikow ktorzy od 3 lat maja najwiecej odbiorow w lidze, przebiegaja najwiecej kilometrow w europie (srednio) w kazdym meczu i sa tak wszechstronii
jak wiadomo kazdy sprawdza sie w lidze hiszpanskiej i kazdy sprawdza sie w druzynie w ktorej presje mozna porownac jedynie z realem madryt
przerazasz mnie mlody czlowieku. nie masz wieksego pojecia o klubie, pilkarzach i tym na czym polega pilka nozna
sprzedaj eto'o, ronaldinho i deco a bedziesz mogl ogladac barce gorsza niz za gasparta (choc pewnie tego nie pamietasz)
ps - kiedy w zeszlym sezonie ronaldinho cie irytowal? kiedy miewal te pojdyncze przeblyski? bo ja widzialem jego wsystkie wystepy w barcelonie i widzialem jedynie kilkanascie spotkan gdy tych 'przeblyskow nie mial'. licze wiec ze wymienisz mi mecze w ktorych gral slabo
ps2 - nie bede ukrywal ze nie jestem zwolennikiem twojego talentu na tym forum
EDIT kolejny:
vicente -
zeszly sezon 21 spotkan, 3 gole i 2 asysty
ten sezon 14 spotkan, 3 gole , 2 asysty
podac statystyki ronaldinho, eto'o, deco? i porownac je? vicente niestety przestal grac w pilke przez kontuzje. i wie o tym kazdy kto ma pojecie o lidze hiszpanskiej. jego staw skokowy nadaje sie do wymiany a szkoda bo mogl byc wielkim pilkarzem. niestety raczej nim nie bedzie. wiec teoria o tym jak bosko gra i jak vale na nim wyszla jest tylez rewolucyjna co nieprawdziwa