Liverpool (zbiorczy) - Strona 300

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 27 kwie 2011, 21:18

Nie chcę robić za wyrocznię, ale to ponoć plotka. Jose Enrique to jedyny piłkarz Newcastle, którym zainteresowany jest Liverpool.

gienio
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gienio » 27 kwie 2011, 21:46

Srednio mi sie widzi ten Jose Enrique.A juz cena jaka chca za niego to jakas kpina.Mysle,ze za mniejsza kwote mozna kogos znalezc np z Francji.Comoli do dziela!
Wiele nazwisk przewija sie ostatnio w mediach.Wiedza,ze LFC dysponuje jakas suma pieniedzy :wink: i transfery na pewno beda.
Do tego menager,ktory zna klub od podszewki i wie kogo mu brakuje do skladu.

Ja patrze na wszystkie newsy z przymruzeniem oka,dopoki nie zobacze zawodnika z szalikiem klubowym to nie uwierze w zaden transfer.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 28 kwie 2011, 15:32

Ponoć wczoraj Dalglish i Clark byli na meczu Lyon - Montpellier, gdzie obserwowali Cissokho.

Daily Mail fajne zdjęcia dzisiaj opublikowało:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 28 kwie 2011, 15:38

pewnie się ośmiesze, ale zapytam poważnie. Kto to ten 4. z kolei z ostatniego zdjęcia :)

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 28 kwie 2011, 15:46

glen johnson :wink: , mnie natomiast ciekawi ten pomiedzy carrolem a meirelesem :lol:

Pawel875
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 28 kwie 2011, 15:47

Kaka_ACM pisze:glen johnson :wink: , mnie natomiast ciekawi ten pomiedzy carrolem a meirelesem :lol:
Johnson tak wygląda? No to się zmienił (albo nie zwracałem uwagi na niego :lol: ), trochę wstyd że nie poznałem byłego gracza Chelsea :lol: W środku naturalnie Tim Cahill. Glen jakoś zawsze kojarzył mi się z dredami

Awatar użytkownika
Morrow
Administrator
Administrator
Reputacja: 2055

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 28 kwie 2011, 15:50

Pewnie, że Johnson :D

Cahill się lansuje z kumplami z Liverpoolu, ciekawe co na to kibice Evertonu :)

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 28 kwie 2011, 15:59

Paweł... :naughty: Nieładnie nie poznawać byłych piłkarzy Chelsea.

Pawel875
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 28 kwie 2011, 16:02

Daaaamian pisze:Paweł... :naughty: Nieładnie nie poznawać byłych piłkarzy Chelsea.
mówiłem, że dla mnie Johnson bez dredów to nie Johnson. Po prostu przyzwyczaiłem się do wcześniejszego wyglądu :P

Awatar użytkownika
VADER
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: VADER » 29 kwie 2011, 9:41

Jestem ciekaw jak za kilkadziesiąt godzin na Anfield zagra ekipa The Reds przeciwko Srokom. Dla Carrolla to będzie wyjątkowy mecz wszak zagra przeciwko swojemu byłemu klubowi. Od kiedy sięgam pamięcią to ZAWSZE mecze Liverpoolu z Newcastle miały ten wyjątkowy smaczek i niosły ze sobą ten szczególny rodzaj adrenaliny jaki My kibice cenimy najbardziej i za co kochamy Wyspiarski futbol.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 29 kwie 2011, 10:18

Problem w tym, że Andy w najlepszym wypadku wejdzie na boisko z ławki.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 29 kwie 2011, 16:08

Dobra, co działo się w ostatnich dniach?

Glen wraca do treningów - cholernie dobra wiadomość, być może zacznie na ławce z Newcastle.

W dość ważnym meczu młodzież przegrała z rywalem zza miedzy, Evertonem aż 0-4. Na prawdę szkoda, jak się nie mylę to dzięki zwycięstwu w tym meczu U18 mogło objąć pierwsze miejsce w tabeli. Zresztą, nie ma co się podłamywać - szanse na końcowe zwycięstwo jeszcze są.

Wywiad z kapitanem, Coady'm - http://lfc.pl/41121/coady-fantastyczne-doswiadczenie

Jakaś gazeta podała setną już chyba informację o tym, że mielibyśmy podpisać kontrakt z Sylvainem Marveauxem, czy jak on tam był. Może coś jest na rzeczy, kto wie.

I na koniec Reina:

Kod: Zaznacz cały

- Myślę, że chcemy się rozwijać i musimy się rozwijać. Właściciele oraz ludzie, którzy stoją na czele tego klubu wiedzą, że musimy sprowadzić kilku zawodników. Musimy przeprowadzić dobre transfery i pozyskać piłkarzy, którzy będą mieć znaczenie dla nowego projektu klubu. Jestem bardzo optymistycznie nastawiony i wierzę, że stajemy się lepsi.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 01 maja 2011, 13:49

Może być lepiej. Jeszcze pierwsze 25 minut było wyraźnie pod nasze dyktando, tak już do końca to Sroki dominowały. Szczególnie niebezpieczny jest ten Argentyńczyk na lewej stronie, Gutierrez czy jakoś tak. Nie spodziewałem się, że Maxi będzie strzelcem :lol:

Tak jeszcze jedna bramka na uspokojenie i można być szczęśliwym.

Awatar użytkownika
Frosty
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Frosty » 01 maja 2011, 14:05

Co ten cholernik tak się rozstrzelał? :o Ostatnio hattrick, teraz kolejne trafienie. Coraz bardziej udowadnia że będzie przydatnym ogniwem w przyszłym sezonie.

Awatar użytkownika
Xabier17
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 01 maja 2011, 14:59

Maxi ważnym ogniwem przyszłym sezonie? dobre! bramka fartowna, uderzenie w poprzeczkę również, to chyba nawet miało być dośrodkowanie. Suarez w końcu strzelił, podanie do Kuyta( o ile tak to można nazwać) było też fartowne ale to jak wyczuł Luisa Dirk było świetne a ten bez przeszkód pokonał Krula. Kuyt też oczywiście bezbłędnie przy karnym, nawet trafił w kamerę :D Szkoda ostatniej akcji w 94 minucie, Dirk mógł podać do Lucasa. Mecz na plus, ale tempo nie zachwycało :/ w ekipie Srok najlepszy Gutierez :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”