Sesja - Strona 4

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 23 sty 2007, 2:17

Chlopaczek pisze:mozecie nastepnej sesji nie doczekac.
Nooo i miec o wiele wieksze przykrosci niz niedoczekanie nastepnej sejsi ;) Musze przyznac, ze dosc odwazne posuniecie, wiele ryzykujesz, nie tylko studia :P

No i generelanie rzecz ujmujac - egzamin mi sie przeniosl na za tydzien i tym sposobem zyskalem 7 dni wolnego :lol: Zyc nie umierac, nuda mnie w koncu zabije :P

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 23 sty 2007, 7:59

Krzysztof Jarzyna pisze:Zyc nie umierac, nuda mnie w koncu zabije
Też bym chciał mieć taki komfort :roll: U mnie praktycznie co drugi dzień jakiś egzamin. Mam tylko nadzieję, że w tym tygodniu kilka zerówek pójdzie gładko.

Chłopaczek, niezły kozak z Ciebie 8) Byłyby dymy jakby ktoś chciał faktycznie to sprawdzić :P , ale jak to mówią - do odważnych świat należy :wink:

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 23 sty 2007, 9:18

Chlopaczek daje rade
8) :] , ale ja nawet takiego numeru technicznie zrobic nie moge..bo co mu dam..indeks z Liceum?! :lol:

nastepny dzien walkowania, algebry...formaty zmiennoprzecinkowe, macierze, systemy liczbowe... ile bym dal zeby zaliczyc to za pierwszym razem...skromnie 3 starczy...i spokojnie mozna myslec o informatyce...

trzymajcie kciuki jutro oki?! :P

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 23 sty 2007, 10:25

duch99 pisze:Też bym chciał mieć taki komfort :roll: U mnie praktycznie co drugi dzień jakiś egzamin.
Wiesz jak to jest - na wszystko trzeba zapracowac. Ja na I, II a nawet III roku tez mialem sporo zajec, malo czasu itd. (z kazdym rokiem sukcesywnie mniej), wiec mozna powiedziec ze swoje juz odsiedzialem ;) Wiec to nie jest tak, ze za darmo sie teraz opieprzam :P Poza tym sesja letnia zapewne mi "wynagrodzi" te dni luzu...

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 24 sty 2007, 11:52

po pierwszym egzaminie...nie byl trudny, ale jak zwykle na prostym sie pocialem :?

czekam na wyniki, boje sie ze bedzie poprawka...znaczy, moze nie tyle boje co nie chce mi sie na ta porawke isc, bo egzamin byl do zdania za pierwszym razem, i sie po prostu wkurze najzwyczajniej w swiecie...czekam na wyniki...jak beda to napisze ;)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8796
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 sty 2007, 11:54

Wczoraj mialem psychologie spoleczna, zaliczona lajtowo. Dzis makroekonomia i tu sie nacialem :x Oyyy, bedzie poprawka :/

Awatar użytkownika
bellus
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 24 sty 2007, 12:07

Ja dzisiaj kolokwium dzisiaj z logiki piszę i potem siadam do historii - jutro przedtermin mam. Powinno być dobrze z dwóch zasadniczych powodów - na zerowym łatwiej, a dwa to to, że wczoraj na konsultacjach musiałem (chciałem) zaliczać z 3,5 na 4 żeby mięc "dostęp" do tego zerowego terminu - dużą część powtorzyłem i umiem.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 24 sty 2007, 12:12

Na samo słowo sesja robi mi się słabo. Jutro czeka mnie obszserny egzamin z Surdopedagogiki. Potem Metodyka Nauczania Informatyki i Psychologia Niesłyszących. Jak dobrze pójdzie w przyszłym tygodniu będę miała wszystko za sobą i zasłużone ferie :P

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 sty 2007, 12:27

Ja sesje własciwą zaczynam w ten piątek zaliczeniem opisowym z przedmiotu Pedagogika czasu wolnego. Zapowiada sie wielka improwizacja. W następnym tygodniu 2 egzaminy między innymi ustna Anatomia i jeszcze ostatnie kolokwium z ćwiczeń :roll:. A potem troche przerwy i to co tygryski lubią najbardziej czyli liczby, cyferki, statystyki - egzamin z Podstaw Turystyki. Szykuje się sesja poprawkowa, ale nie poddam się bez walki.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 24 sty 2007, 12:37

Ja mam nadzieję, że zdam w pierwszym terminie. Mam za dużo na głowie, by jeszcze mysleć o poprawkach ;) . Liczę, że w przyszłą środę sesję na pedagogice będę miała zamkniętą.

Nie ma to jak pozytywne myślenie :P

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 24 sty 2007, 14:39

dzieciol pisze:nie byl trudny, ale jak zwykle na prostym sie pocialem

siedziec caly dzien i spieprzyc reprezentacje zmiennoprzecinkowe?! glupio, w moim stylu...naszczescie zdany!!! :D ..jeden mniej...zostaja dwa Informa i Fizyka...

"*@&#$ na to klade bo i tak damy rade..." :lol:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 sty 2007, 14:41

dzieciol pisze:.zostaja dwa Informa i Fizyka...
Fizyke masz może z Ruczkowskim ?
Wystarczy usiąśc gdzies z tyłu i masz wszystko :P Czasem się podniesie i przejdzie po sali, ale raczej siedzi na tyłku i patrzy w sufit.

Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 24 sty 2007, 14:59

Fizyke masz może z Ruczkowskim ?

eeee..mam z jakas babka...Bauman ?! sieka...niby fajnie sie zapowiadalo...bo egzamin mialbyc "abcd"..i jest..tylko pozniej musze ustanie uzasadnic swoj wybor....tego sie boje...

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 24 sty 2007, 17:40

Qrde... widzę, że niektórym sesja się już kończy :-/
U mnie się nawet nie zaczęła, choć przede mną tylko(?) 3 egzaminy... za to jakie fajne :P

Podstawy Przetwarzania Sygnałów
Lingwistyka Matematyczna i
Wstęp do Sieci Neuronowych...

dam radę... jakoś, chociaż te dwa pierwsze to... nie ma co narzekać... są tylko trzy ;)

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 24 sty 2007, 19:55

12 godzin na uczelni - po prostu nie mam pytań. Dwa kolosy + jedna poprawka w ciągu jednego dnia to jednach sporo :roll: Dobrze, że przynajmniej WF miałem, przynajmniej było się gdzie rozerwać.

Jutro zeróweczka z Teori Polityki, ale wpadnę raczej tylko rekreacyjnie :lol: Może podobne pytania będą na pierwszym terminie :roll:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”