w Juve gra.
Zresztą zobaczysz w finale LM
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tylerdurden » 11 maja 2017, 16:17
Tak spytam trochę z ciekawości (nie tylko do fieldiego, bo wątek pojawił się także niejednokrotnie wcześniej), trochę prowokacyjnie: z czego wynika ta przewaga ?? I zeby nie bylo, nie mam w tej kwestii zadnego opglądu, bo po prostu niewiele poza Realem obecnie ogladam.
tylerdurden

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 11 maja 2017, 16:30
Jak zagra i zagra tak jak zazwyczaj w tym sezonie to już chyba będzie po człowieku w Realu. Ja bym go widział od 60-70 minuty, o ile jest w stanie zagrać na pełnej kurwie, a nie takie coś jak z Barceloną.
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 11 maja 2017, 17:29
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 11 maja 2017, 17:48
z doświadczenia, to po pierwsze. z osiąganych wyników... tak, wiem, Real też je osiaga, tylko, ze imo ze słabszym składem. Jak się patrzy na Juve, to ma się wrażenie, ze tam wszystko działa tak, jak chce tego trener. Defensywa, gra bez piłki, atak. Jak znautralizowali Barcę... chociażby. No i na koniec najważniejsze. Allegri 2 raz dochodzi do finału LM, z tym samym klubem, ale z innym składem. To jest kosmos.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 11 maja 2017, 18:17
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 11 maja 2017, 18:25
co cie tak śmieszy? porównywałem 11stki i Real gra inną taktyką a Juve inną to wyszło porównanie Mandzu z Casemiro, jakbyś nie wiedział to przecież oczywiste że Casemiro to DM a Mandzu ostatnio gra na lewym skrzydle i nie porównałem pozycje a jedynie klasę i umiejętności graczy. Mandzu gorszy nie jest.
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 11 maja 2017, 20:35
Bo takie porównania nie mają sensu? Równie dobrze mógłbys Higuaina do Navasa porównać w takim razie
wianuch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 11 maja 2017, 22:04
venomik
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wloski » 11 maja 2017, 22:46
Mandzukić grał b2b w poprzednim spotkaniu z Monaco, oglądałem dwa opisy spotkania i rzeczywiście zagraliśmy koślawym 3-5-2 gdzie Chorwat był niemal pomocnikiem. Bardziej jako żart brzmi to, że w tamtym spotkaniu zastąpił tak jakby Pogbe. Zresztą jego powroty i gra od pola karnego do pola karnego przypomina nieco grę zawodnika że środka pomocy a nie boku ataku.
wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 12 maja 2017, 14:16
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 12 maja 2017, 14:20
Nadszedl ten czas wielkiego finalu LM gdzie jedna druzyna w pelni zasluzala, aby w nim byc, a druga ciutke mniej. Do tej pory Juventus z Realem spotykaly sie w ramach LM 13 razy, gdzie 6-krotnie zwyciezali ci pierwsi, 5-krotnie ci drudzy i 2-krotnie padl remis. Bilans bramek jest rowniez na korzysc wloskiej druzyny i wynosi 18 do 13. W fazie pucharowej oba zespoly graly ze soba 4 krotnie (1996, 2003, 2005, 2015) i za kazdym razem awasowalo Juve. Jednakze w miedzyczasie byl final LM w 1998 roku, ktory wygral Real i odniosl najcenniejsze zwyciestwo sposrod wszystkich 13 potyczek. Malo tego, bowiem Real gral w finale LM 5 razy i za kazdym razem zwyciezal, a Juve mimo takiej samej ilosci wygralo tylko raz i to 21 lat temu. Jaki bedzie miala przebieg konfrontacja i zarazem final LM w 2017 roku? Sprawa jest prosta. Real ma najsilniejszy zespol odkad siegam pamiecia i goruje nad Juve w kazdej formacji od bramki, przez obrone i pomoc, na ataku konczac. W dodatku maja Zidana, ktory zaprowadzil ich do finalu drugi rok z rzedu, co nie moze byc przypadkiem. Dlatego Real Madryt zwyciezy tegoroczna LM i obroni puchar jako pierwszy w historii.![]()
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rekinho » 12 maja 2017, 14:30
rekinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 12 maja 2017, 15:14
venomik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio